За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе/Germany
Да обичаш непознат, Taken (2006)
Да си играеш с огъня, Played (2006)

Скоро ги изчетох и аз. Харесаха ми и на мен.

# 61
  • Разпиляна във въображението
Край на Забранения плод. Скролването е супер функция, от която се възползвах. Тази книга е отегчително и безсмислено дълга... протяяяжена... 1 звездичка

# 62
# 63
Прочетох току що "Един ударна сърцето". Книгата е страхотна. Напомни ми на "П.С. Обичам те". Но естествено тук краят е прекрасен. И естествено те просълзява. Очаквам с интерес следващите книги. Предполагам ,че ще са за останалите 2 двойки. Но може и нещо за майките да изникне. Горещо я препоръчвам.

# 64

Аз скоро я препоръчах, или щях да я препоръчвам пък не ми остана време  newsm78 , всичко е възможно!  Joy  Прочетох първата, хареса ми, има от всичко на куп, чете се леко и е развлекателна, без големи драми Simple Smile
Тази https://www.goodreads.com/book/show/18659745-seven-years?from_se … h_version=service я привършвам сега и пак е добра сякаш. Simple Smile  Ще започна и втората от поредицата. Simple Smile Харесва ми как на мадамата изведнъж й се стоварват всякакви чудеса на главата.  Laughing

# 65
Прехвърлих за около 30 мин. Бренда Джойс - Завоевателят. На такава книга скоро не бях попадала Sick

На английски чета в момента

# 66
  • Плевен / София
Прехвърлих за около 30 мин. Бренда Джойс - Завоевателят. На такава книга скоро не бях попадала Sick

На английски чета в момента

добре изглежда....сигурно е някое "лошо" момче....може ли кратко резюме..... Praynig

# 67
gostenka68,  Joy Joy

Та:
Скрит текст:
Итън Декстър е футболист. 24 г. Мускули, татуировки, брада, рисува, знае как се гледа бебе, мил, джентълмен и ... девствен. Преди две години си пада по сестрата на съпругата на неговия най-добър приятел. След като им се ражда бебче и младите не могат да се наспят Итън предлага да отиде да помогне. И Фиона е там.
Whistling

# 68
  • Плевен / София
gostenka68,  Joy Joy

Та:
Скрит текст:
Итън Декстър е футболист. 24 г. Мускули, татуировки, брада, рисува, знае как се гледа бебе, мил, джентълмен и ... девствен. Преди две години си пада по сестрата на съпругата на неговия най-добър приятел. След като им се ражда бебче и младите не могат да се наспят Итън предлага да отиде да помогне. И Фиона е там.
Whistling
че има ли още такива футболисти.... Joy Joy Joyблагодаря bouquet bouquet bouquet....жалко, че английския не ми е на нивото на руския.... Embarassed

# 69
Боже,  този може и да го прочета...

# 70
  • Euskal Herria
gostenka68,  Joy Joy

Та:
Скрит текст:
Whistling
че има ли още такива футболисти.... Joy Joy Joyблагодаря bouquet bouquet bouquet....жалко, че английския не ми е на нивото на руския.... Embarassed
Освен да се поровим, може рускините да го имат. Или не?

# 71
gostenka68,  Joy Joy

Та:
Скрит текст:
Whistling
Освен да се поровим, може рускините да го имат. Или не?
На руски има първите две от поредицата, вероятно и третата ще се преведе.
Първата с анотация
Скрит текст:
Правила таковы: никаких поцелуев в губы, не оставаться на ночь, никому об этом не рассказывать и самое главное… Не влюбляться.

Анна Джонс хочет просто окончить колледж и устроить свою жизнь. Влюбленность в звезду футбола Дрю Бэйлора, конечно же, не входит в список ее дел. Самоуверенный и обаятельный, он окружен постоянным вниманием и слишком прекрасен, что играет парню на руку. Если бы Анна только могла игнорировать его страстные взгляды и не придаваться мечтам о греховных непристойностях с его участием. Это ведь не сложно, правда? 

Вот только парень стремится сделать все возможное, чтобы Анна нарушила свои правила… 

Футбол был благосклонен к Дрю. Он обеспечил его признанием, победой в двух Национальных чемпионатах и Призом Хайсмана. Но на самом деле он по-прежнему жаждет сексуальную и вспыльчивую Анну Джонс. Ее колкие шуточки и вопиющее неуважение к его славе лишь сильнее разжигает это желание. Но есть одна проблема : она постоянно ему отказывает. Во всем. 

Пока одна случайная встреча не приводит к самому горячему сексу в их жизни и вдобавок к потенциальной возможности чего-то грандиозного. К сожалению, Анна хочет оставить этот случай в прошлом, как простую интрижку на одну ночь. Так что теперь задача Дрю соблазнить ее на нечто большее: больше секса, больше удовольствия, больше времени с ним. Пока она окончательно не попадется на крючок. Но кто как не Дрю знает толк в победе. 

В любви и футболе все средства хороши… Да начнется игра! 

Втората с анотация
Скрит текст:
Грей не дружит с женщинами. Он с ними спит. Так было до Айви. 

Последнее, что хочет звездный нападающий Грей Грейсон, так это ездить на ядовито-розовой машине дочери своего агента. Но ему нужна тачка, а девушка как раз учится за границей. Это парень и пытается объяснить дерзкой цыпочке, когда получает от нее гневное сообщение с угрозами нанесения ему увечий, если он случайно разобьет ее любимую машинку. Но прежде чем Грей успевает хоть глазом моргнуть, Айви Маккензи превращается в его лучшего друга по переписке. Однако вскоре Айви возвращается домой, и все идет наперекосяк. Виной тому то, что мысли Грея сейчас сводятся лишь к одному – Айви. 

Айви не занимается сексом с друзьями. Особенно с известными футболистами. Независимо от того, насколько один из них ее возбуждает… 

Грей сводит Айви с ума. Он грубый, определенно запретный, секс на палочке. Однако у Айви есть четкое правило – никогда не связываться с клиентами отца. Правило, которого сейчас стало крайне сложно придерживаться, особенно учитывая, что Грей делает все возможное, желая соблазнить девушку. Так что очень скоро ее лучший друг превращается в самого неотразимого парня на Земле. 

Что ж, Грею придется попотеть, используя все свои навыки флирта, чтобы выйти из френдзоны и заполучить сердце Айви. Да начнется игра. 

Първата е с завършен превод, втората с 21 готови глави от 35.

# 72
  • Euskal Herria
Валия, благодаря!  bouquet  Ще ги намеря. Засега литмир са затворени, но по другите сайтове се намират книгите.

# 73
Да си призная, ако не беше колежанска книжка, щях да я започна заради корицата   Laughing

# 74
Аз бяха чела първата от поредицата и доколкото си спомням кой знае колко не ми бе харесала.

Ще чакам мнение за 3-тата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт