За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!
Искам да споделя книга, която много ми хареса- Принц на нощта на Джанин Фрост
Фентъзи е,с вампири. Които харесват такива книги и не са я чели-препоръчвам я.
Първа книга от поредица е, разбира се, не знам кога ще излезе втората,
но на фона на всичко,което прочетох последните седмици,тази книга определено
беше различно и освежаващо, за мен! Simple Smile
Сега почвам друга поредица на авторката-Среднощен ловец.
да...Кат и Боунс са ми любими  Party
Някой прочете ли "Перфектна химия" newsm78
Аз я имам в хартиено издание и е хубава. Има общо с книгата След на моменти. Интересно четиво.

# 121
  • София
Момичета,

"Скотланд Стрийт" кога (горе-долу) излезе?

# 122
  • Плевен / София
Момичета,

ако не бъркам на 18.12. ...или пък беше за Коледа... ooooh! Embarassed

# 123
  • София
Момичета,

ако не бъркам на 18.12. ...или пък беше за Коледа... ooooh! Embarassed

Ooo, скоро е било. Затова не я намирам.
Мерси! Peace

# 124
  • София
Снощи приключих ето това - https://www.goodreads.com/book/show/23636581-blurred-lines  Ако някой харесва темата "първо приятели, после гаджета", препоръчвам, книжката е доста приятна. Двамата са около 25-годишни, много добри приятели още от колежа, стават съквартиранти и повече не казвам  tooth

# 125
  • Euskal Herria
А аз бих се радвала да споделите впечатления за тази "Перфектна химия" - ако някой я е чел. Видях, че е издание на Ибис, така че скоро изобщо не се надявам на електронен формат. И дали и ще дочакаме.
И на кратко резюме на книгата няма да откажа  Mr. Green.

# 126
А аз бих се радвала да споделите впечатления за тази "Перфектна химия" - ако някой я е чел. Видях, че е издание на Ибис, така че скоро изобщо не се надявам на електронен формат. И дали и ще дочакаме.
И на кратко резюме на книгата няма да откажа  Mr. Green.
Става въпрос за една гимназия в предградията на Чикаго. Главната е Бритни, момиче от много богато семейства с много проблеми. Пред останалите се държи сякаш няма такива. Главният е Алехандро момче от бедната част на града. И той си има неговите проблеми и е в групата Кървавите латиноси. Учителката им по химия ги слага за партньори в годишнения проект. И от там мога да кажа, че има общо с книгата След(говоря за един бас Wink ) Доста интересно четиво.

# 127
  • Euskal Herria
А поне краят щастлив ли е, или се разделят, или има някаква трагедия?

# 128
Скрит текст:
И от двете има - в края на книгата при една наркосделка, убиват най-добрия приятел на Алекс - Пако и раняват доста тежко самият Алекс. По-късно той успява да се измъкне от бандата и да учи в колеж. Финалът показва как синът на Бритни и Алекс - Пако  го слагат да седи до някакво момиче в часа по химия в гимназията  Grinning

# 129
Да щастлив е. Той се опитва га излезе от тази банда, но цената е жесток побой и много рани. След като разбира кои е убил баща му преди много години(именно лидера на бандата). В тяхната среда е недопустимо такъв като него да се влюби в момиче като нея. За това има един бас от неговите приятели да й отнеме девствеността.  След като разбира че се е влюбил толкова много решава да напусне бандата и се връща в Мексико за да си стъпе на краката и та я паследва в колеж. И да има щастлив край даже има още две книги за тях ще е историята за неговите двама братя.

# 130
  • Euskal Herria
Много благодаря! Значи ще я търся тази книга. Сигурно съм сбъркана, обаче колкото по-подробно знам дадена книга, толкова по-  ми е интересно да я чета  Joy. Затова, когато ще купувам някоя книга, зачитам началото, после - края, тук-там по средата и решавам дали да я взема, или не.

Не знам дали да се надявам, че Ибис ще пуснат и останалите книги от серията.

# 131
  • Пловдив
Не си сбъркана Laughing и аз съм така.

# 132
Здравейте мили момичета -много се извинявам ,че нахлувам в темата ,но кажете ми как да стана член на групата. Мноого се радвам че Ви открих .

# 133
  • Euskal Herria
Ако искаш да пишеш тук, в темата - добре си дошла. Няма членство  Laughing. Всеки споделя впечатления от прочетеното, обменяме инфо за книги...

# 134
Здравейте мили момичета -много се извинявам ,че нахлувам в темата ,но кажете ми как да стана член на групата. Мноого се радвам че Ви открих .
Много лесно....четеш безброй много романи, толкова, че като ти дойдат на гости херцог, маркиз и барон знаеш как да ги наредиш на масата, хубаво е и в мазето си вместо буркани с лютеничка да имаш стая за развлекателни игри, пък ако мъжът ти е шотландец ставаш направо почетен член.  Laughing
Шегувам се, добре дошла при нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт