За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 889
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мили момичета -много се извинявам ,че нахлувам в темата ,но кажете ми как да стана член на групата. Мноого се радвам че Ви открих .
Много лесно....четеш безброй много романи, толкова, че като ти дойдат на гости херцог, маркиз и барон знаеш как да ги наредиш на масата, хубаво е и в мазето си вместо буркани с лютеничка да имаш стая за развлекателни игри, пък ако мъжът ти е шотландец ставаш направо почетен член.  Laughing
Шегувам се, добре дошла при нас Simple Smile

Ако някоя от вас  има такъв съпруг /и той има свободни братя и братовчеди/, може ли да ме покани на гости, МОЛЯ  Laughing Laughing Laughing Laughing

Добро утро и спорен ден  Hug

# 136
  • Русе
Здравейте! И аз се записвам за шотландец ако има свободен  Embarassed Wink
Сега видях в дата фен превод на тази книга "Братя Карсингтън"-Лорета Чейс - част трета , знаете ли дали другите части са преведени?

# 137
  • Разпиляна във въображението
Здравейте мили момичета -много се извинявам ,че нахлувам в темата ,но кажете ми как да стана член на групата. Мноого се радвам че Ви открих .
Много лесно....четеш безброй много романи, толкова, че като ти дойдат на гости херцог, маркиз и барон знаеш как да ги наредиш на масата, хубаво е и в мазето си вместо буркани с лютеничка да имаш стая за развлекателни игри, пък ако мъжът ти е шотландец ставаш направо почетен член.  Laughing
Шегувам се, добре дошла при нас Simple Smile

Ако някоя от вас  има такъв съпруг /и той има свободни братя и братовчеди/, може ли да ме покани на гости, МОЛЯ  Laughing Laughing Laughing Laughing

Добро утро и спорен ден  Hug

Хайде сега нахалство. Crossing Arms

# 138
Момичета, ,,Скотланд Стрийт" очаква ли се да излезе електронна newsm78

# 139
  • Плевен / София
не зная, но за мен от поредицата я нареждам на второ място след Дъблин Стрийт, която ме зариби за поредицата....... Joy Joy Joy Joy прочетох я с удоволствие....

# 140
  • София
не зная, но за мен от поредицата я нареждам на второ място след Дъблин Стрийт, която ме зариби за поредицата....... Joy Joy Joy Joy прочетох я с удоволствие....

Хмм, сега ще ме накараш да я купя. Heart Eyes

# 141
  • Плевен / София

Хмм, сега ще ме накараш да я купя. Heart Eyes
ще поема отговорността за покупката.... Joy Joy Joy
Момичета,
Скрит текст:
колегите ми подариха днес ваучер за покупка на книга....давайте идеи какво да си купя.... Laughing

# 142
  • Стара Загора
Никога не съм в крак с вас...все съм или напред ...или назад Mr. Green а уж съм зодия Близнаци а не Рак Crossing Arms
Зачетох се в една книжка...от там прехвърлих на друга...на Джоан Джонстън...търся  Outlaw's Bride. Това е втората книга от поредицата "Булки по пощата". Някой да я има на български?

# 143
  • Плевен / София
Никога не съм в крак с вас...все съм или напред ...или назад Mr. Green а уж съм зодия Близнаци а не Рак Crossing Arms
Зачетох се в една книжка...от там прехвърлих на друга...на Джоан Джонстън...търся  Outlaw's Bride. Това е втората книга от поредицата "Булки по пощата". Някой да я има на български?
не съм чувала за тази поредица.....за какво иде реч.... Crossing Arms newsm78

# 144
  • Стара Загора
http://chitanka.info/text/23087-bosa-pred-oltara Това е първата книга. В кратце...той е вдовец и си търси жена защото иска дъщеря му да стане дама и е нужна женска ръка. Тя е вдовица с две деца и понеже сина и решава, че иска да е китоловец /баща му е загинал по време на лов на китове/ майка му решава да се омъжи за Сет /в Монтана/ и да го отдалечи от морето.
Любовта пламва...то се знае...но има и нещо друго Mr. Green

# 145
  • Euskal Herria
Ако се има предвид - официално, от издателството - не. Досега всичките им книги са само хартиени. За да се пусне в нета, трябва някой да прояви добра воля и да я сканира.

# 146
Здравейте,
прочетох на Джудит Макнот - Всеки мой дъх..не съм много очарована,на моменти ми изглеждаше някак изкуствено и накрая особено събирането на главните ми се стори малко набързо...казаха си две изречения и край,готови сме  Laughing
Направо с Рай няма база за сравнение,честно казано.
Сега се чудих какво да почвам и започнах Звездите над нас на Сидни Шелдън.Не е точно любовна,но малко смяна да направя  Simple Smile

Ето тази е много хубава "Някой бди над теб" на Джудит Макнот ако не си я чела.

Не,не съм,записвам си я ,благодаря  Hug

# 147
Здравейте! И аз се записвам за шотландец ако има свободен  Embarassed Wink
Сега видях в дата фен превод на тази книга "Братя Карсингтън"-Лорета Чейс - част трета , знаете ли дали другите части са преведени?
Много отдавна съм я чела в Читанката,но друга няма. Уви! newsm45

# 148
  • Разпиляна във въображението
http://chitanka.info/text/23087-bosa-pred-oltara Това е първата книга.

GR не намирам книгата да е част от поредица. И другата също я дават самостоятелна.
Скрит текст:
Малко ми е странно Пач и Итън. Те са с голяма разлика, бре
newsm78

# 149
  • Стара Загора
Още докато я четях, си знаех, че втората ще е за тях. Ами голяма, голяма...колко да е голяма...като са се запознали Итън е бил на около 15г. май....тя на 3г....сега Итън беше на 25г. а тя на 13....не е чааак толкоз за онова време разлика май май,
на бг. не я откри така ли?

Общи условия

Активация на акаунт