За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
https://chitanka.info/text/26199-da-sygreshish-s-negodnik

Книгата я приключих. Има много добри моменти. Но общо взето авторката не държи в напрежение.
Липсва ми нещо като интрига и не мога даго определя.

# 226
  • Разпиляна във въображението
https://www.goodreads.com/book/show/23204215-the-game-plan

Хареса ми. Снощи уж щях да си лягам и да я довърша днес, но устоях на съня и я завърших.

# 227
https://www.goodreads.com/book/show/18717917-the-missing-link?fr … h_version=service Ей това започнах, май някой го беше препоръчал. На 70% съм и ми харесва доста Simple Smile

Аз, аз  newsm44   И на мен, много изненадващо, взе че ми хареса, обаче не ми казвай какво става, защото съм малко след теб - 62%.  Grinning

В момента съм стигнала 77%, в Сан Франциско са. Абе Джей какви игрички играе с Ариана? За пръв път в книгата ме дразни. Волт ми хареса, жалко, че няма книга за него.
Нищо няма, споко! Grinning  И аз се изнервих първоначално.. Предполагам ще ме задминеш, снощи не издържах и се зачетох в Cunning уж така лекичко да надникна само. Заспах към 3:30  ooooh! Болен мозък съм да продължавам да си го причинявам. Сигурна съм, че и днес следобед децата ще заспят, а аз вместо да отметна малко сън с тях ще отворя киндъла.  Whistling
Мириел, сложила съм я и нея , ще се хвърля око и там. Simple Smile

# 228
  • София
Скрит текст:
https://www.goodreads.com/book/show/18717917-the-missing-link?fr … h_version=service Ей това започнах, май някой го беше препоръчал. На 70% съм и ми харесва доста Simple Smile

Аз, аз  newsm44   И на мен, много изненадващо, взе че ми хареса, обаче не ми казвай какво става, защото съм малко след теб - 62%.  Grinning

В момента съм стигнала 77%, в Сан Франциско са. Абе Джей какви игрички играе с Ариана? За пръв път в книгата ме дразни. Волт ми хареса, жалко, че няма книга за него.
Нищо няма, споко! Grinning  И аз се изнервих първоначално.. Предполагам ще ме задминеш, снощи не издържах и се зачетох в Cunning уж така лекичко да надникна само. Заспах към 3:30  ooooh! Болен мозък съм да продължавам да си го причинявам. Сигурна съм, че и днес следобед децата ще заспят, а аз вместо да отметна малко сън с тях ще отворя киндъла.  Whistling
Мириел, сложила съм я и нея , ще се хвърля око и там. Simple Smile
Ммм, едва ли ще те задмина - точно, когато имам книги за четене, се оказах и с доста работа.

https://www.goodreads.com/book/show/23204215-the-game-plan

Хареса ми. Снощи уж щях да си лягам и да я довърша днес, но устоях на съня и я завърших.
Отбелязала съм за четене предишните две. Може ли няколко думи за нея?

# 229
  • Пловдив
Прочетох "Красива забрава" -първата книга от поредицата за братята Мадокс.....няма да пиша, какво ме изненада.... Peace, но ще помоля, ако някой е чел поредицата на английски да сподели нещо за Ти Джей... Praynig
     Има при рускините книга и за Ти Джей т.е. най- големият брат Томас - Моето прекрасно изкупление, но е на свободно четене само до половината. Има и за още един от братята - от близнаците Тейлър - Прекрасна жертва, също не цялата.

# 230
  • Плевен / София
Прочетох "Красива забрава" -първата книга от поредицата за братята Мадокс.....няма да пиша, какво ме изненада.... Peace, но ще помоля, ако някой е чел поредицата на английски да сподели нещо за Ти Джей... Praynig
     Има при рускините книга и за Ти Джей т.е. най- големият брат Томас - Моето прекрасно изкупление, но е на свободно четене само до половината. Има и за още един от братята - от близнаците Тейлър - Прекрасна жертва, също не цялата.
Благодаря за информацията....дано само да завършат поредицата....защото е имало случаи в които започват и до там.... ooooh!

# 231
Благодаря за информацията....дано само да завършат поредицата....защото е имало случаи в които започват и до там.... ooooh!
Във флибуста я има цялата книга за Ти Джей на руски Wink

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 16:15 от Gergana8010

# 232
Здравейте!Миналата седмица прочетох "Аз преди теб" на Джоджо Мойс.Много добра книга.Наистина се чете на един дъх.Сега разбрах,че септември 2015 е излязло продължението "След теб",но не го намирам в нета.Някой има ли идея дали го има някъде като електр.книга?Благодаря предварително!

# 233
Във флибуста я има цялата книга за Ти Джей на руски Wink

llitmir.co - има 1, 2 и 3 книга от Братята Мадокс( Трент, Тейлър, Томас) целите. На тази страница е необходима регистрация, след като я обновяваха два-три месеца, но за сметка на това има многоооо книги.

# 234
  • Euskal Herria
Литмир за момента е спряна. Или поне аз не мога да влизам там. Излиза ми съобщение, че скоро ще се завърнат.

# 235
Литмир за момента е спряна. Или поне аз не мога да влизам там. Излиза ми съобщение, че скоро ще се завърнат.
Току що влязох без проблеми. Опитай пак

# 236
Здравейте!
От месец и нещо съм на вълна любовни романи  Mr. Green
Искам да попитам, някой чел ли е тази серия https://www.goodreads.com/series/145743-broken-love

# 237
# 238
Здравейте!
От месец и нещо съм на вълна любовни романи  Mr. Green
Искам да попитам, някой чел ли е тази серия https://www.goodreads.com/series/145743-broken-love

Записвам си я,четох няколко доста негативни и доста позитивни коментари,та да видим.Има коментари,че по стил доближава Penelope Douglas
  Peace

Не съм чела.По принцип не харесвам поредици,които са дълги,а са с едни и същи главни.  Peace

# 239
  • Варна
И сега:
Френската стартъп компания E.Sensory предлага на пазара иновативен умен вибратор, който се синхронизира с еротичните четива на своите притежателки, съобщава techinsider.io.
Little Bird е вибратор, който се свързва с мобилни устройства и се синхронизира с еротични книги/сцени, четени през специалното приложение на E.Sensory. Потребителят може да задейства различните степени и варианти на вибрация, които са зададени според текста, чрез докосване на думите по екрана.

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт