За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
https://www.goodreads.com/book/show/20564453-deviant започнах я и за сега ми е доста интересна. ПРепоръчвам! Simple Smile

# 286
  • София
https://www.goodreads.com/book/show/20564453-deviant започнах я и за сега ми е доста интересна. ПРепоръчвам! Simple Smile

Laughing  Имам чувството, че от няколко книги насам с теб се въртим в един и същи кръг. Тази съм я отбелязала за четене преди 3 дни  Grinning

# 287
Е.. случва се. Simple Smile Започни я, има 1-2 неща които не ми допадат съвсем, но  на фона на по-горе изброените нечетими неща, тази е добре.  Определено ще започна и втората част. Освен това всяка книга е сравнително кратка. Simple Smile

# 288
Момичета,
вчера започнах поредицата на Алиса Дей за Атлантида. Да си кажа честно допадна ми . Интересни излезнаха книжките. Вие с какви впечатления сте, ако сте ги чели разбира се Simple Smile

Страхотна поредица, една от любимите ми. Аз направих грешката да чета книгите една след друга и на последната вече все едно четях една и съща книга, затова (ако искаш Simple Smile ) може да редуваш с други книги.

# 289
Момичета,
вчера започнах поредицата на Алиса Дей за Атлантида. Да си кажа честно допадна ми . Интересни излезнаха книжките. Вие с какви впечатления сте, ако сте ги чели разбира се Simple Smile

Страхотна поредица, една от любимите ми. Аз направих грешката да чета книгите една след друга и на последната вече все едно четях една и съща книга, затова (ако искаш Simple Smile ) може да редуваш с други книги.

Еее много се радвам, че на още някой му е допаднала.
Това с редуването е добра идея и приемам предложения за книги, по възможност преведени на български, че английския не ми е сила и няма да успея да схвана всичко Simple Smile

# 290
Момичета,

Това с редуването е добра идея и приемам предложения за книги, по възможност преведени на български, че английския не ми е сила и няма да успея да схвана всичко Simple Smile

Веднага се сещам за другите ми любими поредици-Братството на черния кинжал, Лукс, Паднали ангели-всичките са фентази. Ако искаш да разчупиш с друга тематика-поредиците Макензи, Малъри-Андерсън (ако обичаш исторически и не си ги чела) Simple Smile Има още много, но не всичко помня,момичета могат да подскажат Wink

# 291
  • Euskal Herria
Към фентъзи - серията "Рискована любов" на Керелин Спаркс. До тук са преведени 7 от книгите.
https://www.helikon.bg/author/%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0% … which=0&sort=

# 292
Момичета,

Веднага се сещам за другите ми любими поредици-Братството на черния кинжал, Лукс, Паднали ангели-всичките са фентази. Ако искаш да разчупиш с друга тематика-поредиците Макензи, Малъри-Андерсън (ако обичаш исторически и не си ги чела) Simple Smile Има още много, но не всичко помня,момичета могат да подскажат Wink

Братството го изчетох миналата година и чакам да излезе 13-тата книга за Сенките, но незнам въобще дали имат намерения да я превеждат. Другите не съм ги чела и мисля да им хвърля едно око  Grinning

# 293
Към фентъзи - серията "Рискована любов" на Керелин Спаркс. До тук са преведени 7 от книгите.
https://www.helikon.bg/author/%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0% … which=0&sort=

Много благодаря.
Ще ги погледна и тях

# 294
  • Euskal Herria
Ибис писаха, че за тази година са планирали да издават "Сенките" - 13-тата книга от Братството на черния кинжал.

# 295
  • В къщурката на хълма на феите
Тази календарна, лунна, астрономическа или извънземна година, щото при тях ниикога не се знае ..

# 296
  • Euskal Herria
Е, сега... подробности. Ми писаха хората "тази година", не са казали примерно "2016"  Joy Joy Joy.

# 297
Все някога се предполага, че ще я издадат  Laughing

# 298

Добре, много добре, давайте ги перковците тука, още го мъча конзеквентния, няма да се дам без бой, но и този ще го подпукам.

# 299
unterdenlindenв този ще вземе да има нещо нормално. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт