За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
В момента чета тази https://www.goodreads.com/book/show/12368985-consequences?from_s … h_version=service
Скрит текст:
Шантава работа, главният е откачено копеле, според мен си я изнасилва и как ще ме накарат да го харесам до края на книгата, не ми е ясно. Главната се бори, но прави фаталната грешка да се подпише на празна салфетка, а той си дописва каквото му харесва. Сега я размятва като документ, държи я затворена някъде и си я посещава, като си прави каквото си иска с нея. На 10% съм и се чудя защо я хвалят в онзи блог, който milenaka постна преди няколко страници. От този блог изчетох още Locked и Tangled и сега не се сещам за какво се разказваше в тях, безлични. Този лудия ще го почета още малко и ако тя не се вземе в ръце да го навре в  animal037 newsm30 ще ги разкарам  

Рядко ми се е случвало да ме обсеби книга,  не ядох и не спах, завъртяха се нещата в Consequences

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 06:49 от unterdenlinden

# 346
Аааа, този истински психопат ще излезе! Simple Smile Е сега кажи ми, това реално любовен роман ли е?  Crossing Arms

# 347
Аааа, този истински психопат ще излезе! Simple Smile Е сега кажи ми, това реално любовен роман ли е?  Crossing Arms

Ами очаква се накрая враждата да спре и да победи любовта, сексът е загатнат, няма никакви подробности.
Ще се окаже от рубриката: Убий ма, убичам та.

# 348
  • София
Хвърлила съм око и на тази поредица, ще видя кога ще ѝ дойде моментът - трябва да съм в настроение точно за дарк.

# 349
  • Разпиляна във въображението
Старателно чета все още /излагам се вече/ коледния календар на БГ Свят .. Снощи приключих с втората книга от поредицата МакЕнрой и съм много доволна .. Тва да имаш 14 братя и 27 братовчеди не си е шега работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green хумора в тази книга беше точно в мой стил .. Все едно 1 и 2 част са писани от различни хора .. 7/10 й давам ..

Можеш ли да дадеш линк?

# 350
  • В къщурката на хълма на феите
Ами в момента реално не мога, щото достъп до компа си нямам, но мога да се опитам да я сваля от и-мейла си и да ти я изпратя на твоя, ако разбера как става това, че съм с нов телефон и още го разучавам ..

# 351
  • Разпиляна във въображението
Ами в момента реално не мога, щото достъп до компа си нямам, но мога да се опитам да я сваля от и-мейла си и да ти я изпратя на твоя, ако разбера как става това, че съм с нов телефон и още го разучавам ..

Не се притеснявай. Не е спешна работа. Когато можеш Hug

# 352
Момичета, между,, Скотланд стрийт" и,, Перфектнта химия", коя бихте ми препоръчали. В никой от сайтовете не можах да ги намеря да се продават в ел.вариант , така че явно трябва да ги търся на хартия Thinking

# 353
  • София
Олеее, какви да тези психопати? Shocked Зачерквам тази книга. Не мисля, че ще ми се дочете нещо такова. Rolling Eyes

# 354
  • Плевен / София
Олеее, какви да тези психопати? Shocked Зачерквам тази книга. Не мисля, че ще ми се дочете нещо такова. Rolling Eyes
а някой казват, че Крисчън е психопат....този го бие по всички параграфи.... Joy Joy Joy
unterdenlinden благодаря за резюмето.... bouquetнаистина ...това любовен роман ли е....

# 355
Публикуван е под секцията на дарк еротика в ГР, но няма никаква еротика, само дарк. Според много от читателите е психологически трилър и то много добър, но не е любовен. Според мен има любов, тя го обича, той се влюбва в нея, но той по характер е като робот, всичко е бизнес, има принципи и на 100 процента се придържа към тях, както и  болния му мозък вземат превес - много е строяван като малък. Когато се държи добре е направо мъж-мечта, външно е зашеметяващ, глези я страхото, влюбва се в нея, но се бори, за да се придържа към правилата. Когато тя наруши правилата - наказва я. Според мен по-нататък ще се окаже и болезнено ревнив.

# 356
Публикуван е под секцията на дарк еротика в ГР, но няма никаква еротика, само дарк. Според много от читателите е психологически трилър и то много добър, но не е любовен. Според мен има любов, тя го обича, той се влюбва в нея, но той по характер е като робот, всичко е бизнес, има принципи и на 100 процента се придържа към тях, както и  болния му мозък вземат превес - много е строяван като малък. Когато се държи добре е направо мъж-мечта, външно е зашеметяващ, глези я страхото, влюбва се в нея, но се бори, за да се придържа към правилата. Когато тя наруши правилата - наказва я. Според мен по-нататък ще се окаже и болезнено ревнив.

Книгата е много добър психологически трилър. Тази сутрин изчетох коментарите, доброто е че, свалих книгата .... лошото е, че взех четеца с мен ....

При рускините има само първата книга и още една първа книга от друга серия, НА РУСКИ. На английски има поредицата последстия цялата.

# 357
Здравейте на всички Hug
Имам един въпрос,и много ще ви бъда благодарна ако някоя се включи с мнение.
Наскоро прочетох романа на Марго Бъруин "Ухание на мрак".
Сдобих се с нея от Панаира на книгата в НДК,който беше миналия месец.
Прочетох я с голямо удоволствие, и за кратко време стана една от любимите ми книги.
Има моменти в нея,които се понасят тежко, но в живота също е така...

Въпросът ми...
Всъщност аз имам oбяснение,но искам да разбера и вие какво мислите Hug
Скрит текст:
Така и не можах разбера най важното, при все че постоянно я прeпрочитам и не мога да открия отговора на най важния въпрос. А той е: Как точно е създадено това неповторимо ухание с магическо въздействие,което кара другите да го усещат отдалеч и да се чувстват безсилни пред него и да те предпочитат пред всички останали?

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 19:43 от krem-karamel

# 358
  • Стара Загора
Коя е книгата Мецани?

# 359
  • София
Публикуван е под секцията на дарк еротика в ГР, но няма никаква еротика, само дарк. Според много от читателите е психологически трилър и то много добър, но не е любовен. Според мен има любов, тя го обича, той се влюбва в нея, но той по характер е като робот, всичко е бизнес, има принципи и на 100 процента се придържа към тях, както и  болния му мозък вземат превес - много е строяван като малък. Когато се държи добре е направо мъж-мечта, външно е зашеметяващ, глези я страхото, влюбва се в нея, но се бори, за да се придържа към правилата. Когато тя наруши правилата - наказва я. Според мен по-нататък ще се окаже и болезнено ревнив.

Книгата е много добър психологически трилър. Тази сутрин изчетох коментарите, доброто е че, свалих книгата .... лошото е, че взех четеца с мен ....

При рускините има само първата книга и още една първа книга от друга серия, НА РУСКИ. На английски има поредицата последстия цялата.
В момента още съм на Cunning от същата авторка, а вие само ме изкушавате - псих. трилъри обичам много, а ако са и любовни става още по-добре. Но, ако чета двете книги една след друга, се чудя дали авторката няма да ми дойде много.

Общи условия

Активация на акаунт