За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Разпиляна във въображението
Благодаря bouquet

# 331
  • София
Някой чел ли е "Скандал през пролетта"? Отзиви?

# 332
  • Стара Загора
Има ли ги в електронен вариант ....или са само в книжен за купуване?
Не съм започнала още поредицата аз. Но имам първите две само

# 333
  • Плевен / София
купих я на хартия....прочетох я...но не помня нищо от книгата... Embarassed ужас... ooooh!

# 334
.................

На английски е издадена и книга 0.5 за сестрата на Маркъс от книга 2. Чудя се дали да не я погледна, макар че не обичам да се връщам назад в поредиците.
http://www.goodreads.com/series/41154-wallflowers
аз я прочетох още преди въобще да знам за Сезоните и ми хареса доста. Слугата и господарката влюбени, разделени впоследствие, той пораснал забогатял и т.н.

След време започнах първата на Сезоните, прочетох я до към 65% и ми писна и я захвърлих. Фен съм на Лайза - сериите Травис и Хатауей са ми от любимите, но Сезоните нямам желание нещо да ги чета.

# 335
От четирите книги тази най-малко ми хареса. Даже не мога да кажа за какво точно се разказва. Главният работи за бащата на Дейзи, тя го мисли за много надменен и се притеснява, че я желае само, за да получи част от компанията им. Отделно пък той има тайна от миналото и заради нея не може да се отдаде напълно на любовта си.

Фри, може да не си била в подходящо настроение тогава и след време пак да пробваш Simple Smile...аз намирам прилики с поредицата Хатауей.

Аз да ви изкажа разочарованието си. Тъкмо се зарадвах, че ми харесва как пише Хана Хауъл и че и тя като мен има слабост към шотландците, та е писала за тях книги, писала... да чета години напред. Започнах тази http://www.goodreads.com/book/show/1897897.His_Bonnie_Bride всичко вървеше добре - шотландци, отвличане, класика... и от средата сякаш в авторката се всели Кони Мейсън, дрогирана. Направо ми се отщя и книгата, и авторката.
Какво ме подразни
Скрит текст:
Главният е отвлечен от врага, на другия ден ще има голяма битка. Главната решава да го измъкне тайно и да го спаси. Братът на главния обаче тръгва след нея и я наляга в някакво сено. Много я желаел, на другия ден можело да умре и трябва да я има  Sick Нашата пък е бременна от главния, но с тялото си го желаела понеже братът е опитен, но със сърцето си не, поцелуваха се малко и успя криво ляво да се измъкне. После братът призна на главния намеренията си и този му прощава - Няма нищо, разбирам те ?!?
Пак спести поне едно-дне изнасилвания, за което съм и благодарна, но произволни книги неини няма да започна вече, преди някоя от вас да препоръча.

# 336
Направо съм изпаднала в дупка! Не е честно... толкова интересни книги реЗюмирате, но са на английски!  ooooh!
И на мен ми се чете за девствен футболист, история с професор който се прави на грозен за да не го задирят студентки, или история в която главната изпълнява ода за п...са на главния!  Joy Уви не ми се отдават книгите на чужд език, а от българските в момента нищо не може да ме грабне!  Sad Свалила съм доста заглавия, но никое не ми се започва в момента! Дано издадът на български някоя от поредиците, които споменавате! Peace А аз се надявам скоро нещо да ме изкара от дупката...

# 337
  • Разпиляна във въображението
Знаете ли какво се чудя от време на време - защо нямаме български исторически любовни романи  newsm78 Консервативни ли сме, не знам, ама нищо такова любовно българско нямаме Crossing Arms

# 338
  • I Love You 3000
Направо съм изпаднала в дупка! Не е честно... толкова интересни книги реЗюмирате, но са на английски!  ooooh!
И на мен ми се чете за девствен футболист, история с професор който се прави на грозен за да не го задирят студентки, или история в която главната изпълнява ода за п...са на главния!  Joy Уви не ми се отдават книгите на чужд език, а от българските в момента нищо не може да ме грабне!  Sad Свалила съм доста заглавия, но никое не ми се започва в момента! Дано издадът на български някоя от поредиците, които споменавате! Peace А аз се надявам скоро нещо да ме изкара от дупката...

От както минах на английски се родих. Много ме хваща яд на нашите издателства. Толкова се бавят, изобщо не подбират и качеството е под всякаква критика. Понякога направо ми иде аз да започна ей така да превеждам. Като например с тази поредица. Сега съм на третата и направо незнам , какво да кажа. Тази авторка има невъобразима фантазия. Изобщо е непредвидима.
Скрит текст:
Аби и Ръсел са третите ,както казах. Той се чувства недостатъчно добър за нея. Мисли я за снобка. На нея й е писнало да я мислят за такава. Цял живот е живялав някаква нечовешка самота. До толкова, че колегите й дори не я поздравяват, никой не говори с нея. Майка й навремето според мен я е продала. Развела се е с бащата , взела издръжка и му приписала правата и изчезнала. Появила се някаква мащеха, която ме съмнява, че стой зад цялата работа със самотата. Нещо много е изолирала момичето. Пращала по какви ли не уроци и ваканции само да я раздалечи с бащата. Абе засега докарва вида на мащехата на  Снежанка. Особено ако е вярно това , което предполагам. При някакви странни обстоятелства, за мен, бащата си бил камшика в някакъв хотел ,някъде, заключил се цяла седмица. И камериерките го намерили свит във ваната с хапчета. За сега уж се води, че е от преумора по работата и имал криза. Мащехата, адвоката и някакъв терапевт отишли и уж го лекуват сега ама някъде тайно. Доколкото разбирам Аби , не го е виждала, защото мащехата и казва, че той не искал тя да го вижда така. Сега тя изпълнява функцийте на баща си във фирмата ама без никой освен адвоката  и мащехата да знае. Тя се преуморява много, но крие от хората какво става и особено от Ръсел, защото си мисли , че той все й се ядосв. Имам някакви подозрения дали тия не са пречукали бащата. Луда работа ви казвам.

# 339
Подкарала съм да ги чета, обаче последните две никъде ги няма в ел. вариант, много ми допада поредицата до момента но Лайза Клейпас всички книги ми харесват   Simple Smile
Може и да не съм търсила добре, но може ли някъде последователността на Сезони на любовта на Клейпас Grinning
1. Тайните на една лятна нощ
2.Есенен парфюм
3.Дявол през зимата
4. Скандал през пролетта
Тези са на български.

А някой можели да каже поредицата на Кристина Дод "Зестрогонец" в какъв ред са  newsm78

# 340
  • София
Благодаря за отзивите. bouquet

Явно не е нищо интересно, след като сте я чели и нищо не помните. Peace

# 341
Подкарала съм да ги чета, обаче последните две никъде ги няма в ел. вариант, много ми допада поредицата до момента но Лайза Клейпас всички книги ми харесват   Simple Smile
Може и да не съм търсила добре, но може ли някъде последователността на Сезони на любовта на Клейпас Grinning
1. Тайните на една лятна нощ
2.Есенен парфюм
3.Дявол през зимата
4. Скандал през пролетта
Тези са на български.

А някой можели да каже поредицата на Кристина Дод "Зестрогонец" в какъв ред са  newsm78

1.''Бедствие на високи токчета''
2.''Внимавай в картинката''
3.''Съблазън''
4.''Опасност в червена рокля''

# 342
  • в морето до колене
От четирите книги тази най-малко ми хареса.
И при мен е така. Помня основната сюжетна рамка... подробностите ми се губят и на мен.

Аз харесвам първата (вероятно, защото е първа... но и героите ми харесват) и третата.
Което е странно, защото във втората книга най-много ме подразни частта, в която е замесен ГГ на третата книга.   Whistling А ГГ на втората книга пък ми беше най-безинтересен точно в "неговата си" част. Когато е замесен в събитията от първата и третата книга, някак повече го харесвам.  Mr. Green

# 343
Chris_Ch, много забавно звучи това, което си описала  hahaha Ода за оная му работа  Crazy идейно !!!
Аз прочетох третата от поредицата на Хана Хауъл, тази, на която първа се явява "Шотландска съпруга" (на руски).Та тя е за сестра им Фиона, хубава е, обаче какъв смях - има злодей, който е обсебен от главната и рускините са превели името му като Мензис и съответно изречения като Мензис идва ! Мензис дойде ! направо ми убиваха Laughing

В защита на рускините, и аз в първия момент го прочетох Мензис, че то така си пише. Леко се стресирах, като главната се стряскаше в началото да не дойде мензис, мъдрих го мъдрих  newsm78 го и засега съм се спряла на Меназйъс, почти ама не точно #2gunfire  валия благодаря за преразказа на His Bonnie Bride лепвам й един голям Х Дрогирана Кони Мейсън нещЪ. Confused

# 344
  • В къщурката на хълма на феите
Старателно чета все още /излагам се вече/ коледния календар на БГ Свят .. Снощи приключих с втората книга от поредицата МакЕнрой и съм много доволна .. Тва да имаш 14 братя и 27 братовчеди не си е шега работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green хумора в тази книга беше точно в мой стил .. Все едно 1 и 2 част са писани от различни хора .. 7/10 й давам ..

Общи условия

Активация на акаунт