Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за четене на този форум за фенове-преводи?
Какви са изискванията за изтегляне на електронни книги от този форум?
Какви са впечатленията ви от книгата „Шоколадово докосване“ на Лори Флоран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за четене на този форум за фенове-преводи?
-
Какви са изискванията за изтегляне на електронни книги от този форум?
-
Какви са впечатленията ви от книгата „Шоколадово докосване“ на Лори Флоран?
-
Какви са впечатленията от книгата „Правилата на милиардера“?
-
Какви са впечатленията от книгата „Шотландско предизвикателство“?
...аз намирам прилики с поредицата Хатауей.
Нашата пък е бременна от главния, но с тялото си го желаела понеже братът е опитен, но със сърцето си не, поцелуваха се малко и успя криво ляво да се измъкне. После братът призна на главния намеренията си и този му прощава - Няма нищо, разбирам те ?!?
Уви не ми се отдават книгите на чужд език, а от българските в момента нищо не може да ме грабне!
Свалила съм доста заглавия, но никое не ми се започва в момента! Дано издадът на български някоя от поредиците, които споменавате!
А аз се надявам скоро нещо да ме изкара от дупката...
Консервативни ли сме, не знам, ама нищо такова любовно българско нямаме

А ГГ на втората книга пък ми беше най-безинтересен точно в "неговата си" част. Когато е замесен в събитията от първата и третата книга, някак повече го харесвам.
Ода за оная му работа
идейно !!!
валия благодаря за преразказа на His Bonnie Bride лепвам й един голям Х Дрогирана Кони Мейсън нещЪ.