За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 760
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
Някой може ли да сподели впечатление за тази поредица - https://www.goodreads.com/series/100504-forever

И на мен ще ми е интересно. Качена ми е на Киндъла.

Правилата на милиардера... ама много тъпо започва тази "книга". Главният е един СЪВЪРШЕН на СЪВЪРШЕНСТВОТО, а главната е наистина страшно сиво парче - умна, ама женски смотана. Едно кафе трябваше да разлее, ама и това не направи. Обаче мъжът е стомана. Главната толкова впечатлена, че онзи не изохка, че аз си помислих, че вижда изпарението на течността от крака му ooooh!

# 586
  • София
Точно затова не мога да се мотивирам и да я довърша тази поредица.

# 587
  • София
Някой може ли да сподели впечатление за тази поредица - https://www.goodreads.com/series/100504-forever

Скрит текст:
Правилата на милиардера... ама много тъпо започва тази "книга". Главният е един СЪВЪРШЕН на СЪВЪРШЕНСТВОТО, а главната е наистина страшно сиво парче - умна, ама женски смотана. Едно кафе трябваше да разлее, ама и това не направи. Обаче мъжът е стомана. Главната толкова впечатлена, че онзи не изохка, че аз си помислих, че вижда изпарението на течността от крака му ooooh!
Реших да я започна. Май е от подобните на Нюансите и Кросфайър. Засега става - 10%. Току-що се запознаха. Тя е зарязана от гаджето си; излиза с приятелка и гаджето на приятелката на клуб; по някое време вижда как главния го гонят от клуба, защото е пиян; решава да му помогне - вика такси и го откарва в неговото жилище; там го слага да легне, но заспива без да иска; на сутринта се запознават официално, пият кафе и тя си тръгва. По-късно той ѝ праща покана за ресторант, за да ѝ благодарял. Той, естествено, е богат.
Ще я чета.

# 588
Някой от четящите на английски дали вече е прочел "След теб" на Джоджо Мойс? Първата част много ме напрегна и много се чудя дали да чета сега втората част. Без Уил не мисля, че ще ми е интересно.

# 589
  • В къщурката на хълма на феите
нещо случайно да се е чуло за 13тата част на Братството?!

# 590
  • Euskal Herria
нещо случайно да се е чуло за 13тата част на Братството?!
Мхм.... тази година... уж. Поне това са писали в отговор на читателски въпрос:

Книгата, с която ще стартираме новата година, е "Господин Неустоим" от Сюзън Елизабет Филипс. Също така предстоят да излязат втората книга от поредицата "Пътуване във времето" на Ева Фьолер, "Сенките" книга 13 от Братството на черния кинжал, както и ще завършим поредицата "Последните оцелели". Усилено работим по "Lady Midnight" на Касандра Клеър, за да може книгата да излезе у нас съвсем скоро след публикуването й в САЩ. До месец ще пуснем и следващата книга от тийн серията ни - "Сърца за разбиване" от Али Новак, а след нея от същата серия ще излезе и "Everything, Everything". Разбира се, това не е всичко.

# 591
Прочетох "Сладко палаво момче", но и тази книга не ми допадна! Joy Явно трябва да сменя за малко жанра, защото всичко ми е еднотипно и ме скучно... Героите ме дразнеха откровено, толкова прибързан брак и толкова объркани доводи защо останаха женени! newsm78 Миа не е от типажите, които ми допадат! Плаха, срамежлива, за един месец със съпруга й правеха само секс, без опит за друг вид опознаване...И накрая се оказаха влюбени! Sick Отново доста повърхностна история!
На 5 март излиза втората книга за Фин и Харлоу и се надявам да е по-интересна! PeaceДопаднаха ми персонажите, от това което се разбра за тях в първата книга...

# 592
  • В къщурката на хълма на феите
Уф от умрял писмо ще чакам..

# 593
Припомням си "Непокорни желания" на Джули Гаруд и знам, че съм я чела, но почти не помня какво става! ooooh! Така че сега отново я чета и ми допада! Flutter Друг е въпросът, че не е запомняща се след като я чета за втори път! Mr. Green

# 594
  • в страната на абсурдите
Много ми хареса Скандална любов от Каролайн Линдън. Излезе на 16.02. със списание Кулинарен журнал.

https://www.goodreads.com/book/show/16065684-love-and-other-scandals

# 595
А аз дочетох Слепия херцог и съм много доволна /Romancing the duke на Tessa Dare
Гледам че има още книжки от поредицата и мисля да ги изчета Simple Smile

# 596
А аз дочетох Слепия херцог и съм много доволна /Romancing the duke на Tessa Dare
Гледам че има още книжки от поредицата и мисля да ги изчета Simple Smile

Аз пък искам да ти благодаря, че я спомена тази авторка. Беше ми непозната и нищо нейно не бях чела, но сега започнах една книга, част от  поредица и много ми харесва. Simple Smile
http://www.goodreads.com/book/show/6809488-one-dance-with-a-duke или Танец с герцогом Simple Smile
Скрит текст:
Спенсър е херцог, който рядко се появава в обществото, на всеки бал идва точно в полунощ и кани една дебютантка, само за един танц и след това си тръгва. Една вечер обаче Амелия го изпреварва и го кани, защото иска да го помоли да опрости дълга на брат й. Два дни след танца се женят Simple Smile Има и убийство, за което някои смятат, че Спенсър е виновен. Не съм я завършила още, но засега е супер

# 597
Радвам се  Hug
Аз пък я свалих от интернет случайно, май е фен превод. Другите ще ги продължа на английски, отбелязвам си и "твоята" за по-натам
Допада ми стила на авторката, тип Джулия Куин е Simple Smile Класически любовен роман с мааалко хумор и достатъчно приятен сюжет

# 598
Докато четях в темата как препоръчвате исторически романи си харесах на Аманда Куик- Красавицата и звярът и я започнах.Чудих се коя книга от авторката да си избера и взех тази,защото беше с най-висока оценка в Goodreads  Grinning
 bouquet

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 17:44 от Étoile*

# 599
  • София

Скрит текст:
Реших да я започна. Май е от подобните на Нюансите и Кросфайър. Засега става - 10%. Току-що се запознаха. Тя е зарязана от гаджето си; излиза с приятелка и гаджето на приятелката на клуб; по някое време вижда как главния го гонят от клуба, защото е пиян; решава да му помогне - вика такси и го откарва в неговото жилище; там го слага да легне, но заспива без да иска; на сутринта се запознават официално, пият кафе и тя си тръгва. По-късно той ѝ праща покана за ресторант, за да ѝ благодарял. Той, естествено, е богат.
Ще я чета.
Стигнах до 44% и съм на косъм да я зарежа.
1. Не съм във възторг и от двата образа, въобще не могат да ме увлекат;
2. Току-що попаднах на следната сцена: Тя му се моли да спи с нея, той се дърпа, защото прекалено много я ценял и не искал да загуби приятелството й. Диалогът беше  Stop
С две ръце не я препоръчвам. Като идея не е зле, но изпълнението куца много.

Общи условия

Активация на акаунт