За тези, които четат любовни романи - тема 21

• 88 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
 offtopic

nad_tab,
Скрит текст:
освен от там, където и ти си дала линк, от ht tps://kat.cr/ и http://forum.mobilism.org/index.php?sid=843e4f46eb1b1dbb530eb50e7df5ab03  Това са основните, като само за последното трябва регистрация. В темата за ел. книги също има линкове.

# 661
  • София
offtopic

nad_tab,
Скрит текст:
освен от там, където и ти си дала линк, от ht tps://kat.cr/ и http://forum.mobilism.org/index.php?sid=843e4f46eb1b1dbb530eb50e7df5ab03  Това са основните, като само за последното трябва регистрация. В темата за ел. книги също има линкове.
Преди да попитам, погледнах в темата за електронни книги. Там има линкове за книги на български,  пишем във форум, не виждам проблем във въпроса ми  ooooh!
В сайта който съм дала, не я намерих. Благодаря за линковете.

# 662
Мили момичета,имате ли проблем от снощи с Дата.бг ? Мога да вляза в датата,но когато поискам да отворя книга за разглеждане ,ми излиза надпис-офлайн,и че няма връзка.Дали проблемът е в нашия телевизор,или нещо не е наред със сайта ?

# 663
Започнах романа на  Теза Деър,  скоро беше препоръчан тук, но се отегчих до смърт и го зарязах  Crossing Arms

Сега пак съм в търсене на хубав исторически, който не е превеждан на български, че преведениете съм ги изчела. Simple Smile

# 664
Аз пък прочетох и втората от поредицата, а сега почнах и третата Simple Smile На мен са ми забавни, като на Карън Хоукинс са. Не е нужно да са прекалено достоверни или оригинални, но свежи и приятни за четене (За Теса Деър става въпрос)

# 665
Мили момичета,имате ли проблем от снощи с Дата.бг ? Мога да вляза в датата,но когато поискам да отворя книга за разглеждане ,ми излиза надпис-офлайн,и че няма връзка.Дали проблемът е в нашия телевизор,или нещо не е наред със сайта ?
Същото и при мен, има някакъв проблем с датата явно.

# 666
На мен от няколко дни ми е проблемно зареждането в Датата. Явно нещо сървърите им са претоварени.

# 667
  • На изток от Рая
И аз имам проблем с датата.

Прочетох Слепия херцог - хареса ми.
Сега се оглеждам за нещо друго  Crazy

# 668
Аз пък прочетох и втората от поредицата, а сега почнах и третата Simple Smile На мен са ми забавни, като на Карън Хоукинс са. Не е нужно да са прекалено достоверни или оригинални, но свежи и приятни за четене (За Теса Деър става въпрос)

До мястото, в което се отказах не се случи почти нищо съществено, единствения  заинтригуван поглед на главния към главната беше да "обсъди" на ум шала й от брюкселска дантела. Пък и това често споменаване на "очилото" му ( сори , ама думата ми излезе от главата  Embarassed )  ми напомня за все едни нелицеприятни чичковци.  Laughing

# 669
За втора книга ли ? Беше доста приятна за четене, не съм фен на дългите раздели, но тук не ме подразни
На мен лично ми хареса
Трета е с още по-абсурден сюжет, но е свежо ми допада

# 670
Прочетох Слепия  херцог , бях мн предубедена че няма да ми хареса, но напротив хареса ми...Сега започвам Взривоопасната Истина на Щефани Рос , дано ми допадне както първата

# 671
Моля за мнение за Господин Неустоим на Сюзън Е. филипс, ако някой вече я е прочел. Не открих някъде да сте коментирали.

# 672
  • Euskal Herria
От Дата - вчера бяха публикували на фейсбук страницата си:
Уважаеми потребители,
Временно някои от Вас, няма да имат достъп до сайта, за което Ви молим да ни извините! Правим всичко възможно за отстраняване на проблема.

И от Ергон: Последната (засега  Grinning ) книга от поредицата "Фрайдей Харбър" очаквайте до края на седмицата  Simple Smile

# 673
  • Варна
Аз прескочих втора от поредицата на Теса Деър и прочетох трета. Слепият херцог ми хареса повече от третата. Сега почнах Онази нощ, донре се развива засега.

# 674
Моля за мнение за Господин Неустоим на Сюзън Е. филипс, ако някой вече я е прочел. Не открих някъде да сте коментирали.

Хареса ми, героите са свързани с Бляскаво момиче и Мис Каприз. Когато прочетох анонса много се зачудих как точно ще стане номера със смяната на булките, но СЕФ си знае работата. Хубава е,чете се без прекъсване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт