Препарати за съдомиялна - 8

• 95 858
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Сега я пуснах пак за още един час,тъй като вече се изключи преди 15мин.без таблетка да видим ще миришат ли още така гадно

# 271
  • Варна
Аз мия с платиниум всеки ден само на програма 5/на 70 градуса час и половина/
Има лек аромат на лимон ама чак да ми мирише цялата кухня- не Simple Smile

# 272
Таблетките ми на Финиш са all in 1 нямат мирис на лимон,а на хлор едно специфично

# 273
Aз сигурно съм с повредено обоняние, но не усещам силна миризма, съдовете не ми миришат на нищо. А използвам най-често кратката програма, която е само 29 минути.

# 274
На мен не ми миришат нито от fayri нито от Сомат или Финиш . Има само едни с лимон на Финиш - те ми миришеха , иначе другите мирише докато мие и после като отворя , но след това нямам проблем.
Иначе тези Финиш куантум са от 7.03. в Кауфланд за 23.90  - 80 бр. Хубави са и на добра цена , аз ще си взема от тях .

# 275
Моят мъж,казва ,че на нищо не му миришело    Mr. Green  а на мен да

# 276
  • София
Я, да ви питам така и така, четох тук, че алуминий в съдомиялната е  кофти идея, но снощи след гостите ме домързя и набързо напъхаха всичко в машината. Сега виждам, че пресичката за чесън на Факелман, която, уви, е алуминиева, е почерняла и при пипане пуска сив метал по ръцете. Има ли начин, ако не, да върна предишният и вид, то поне да спра или измия това мажещото. #2gunfire

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 14:43 от kopche

# 277
  • Русе
Не. Simple Smile

# 278
Не,но има метални преси от Икеа, което стават за миялна. Някой в темата беше пускал линк.

# 279
Аз да докладвам, ще пиша и в другата тема, че и там сумати оплаквания писах...Та минах на КК таблетки обикновените и всичко ми се реши като проблем. Никакви петна, никакви замъглявания или надрасквания...а толкова месеци в чудо се видях. Лошото е, че което ми е съсипано като съдове няма да се оправи, но нищо, поне нови поражения няма. Всичко излиза кристално чисто  Simple Smile

# 280
  • София
Не,но има метални преси от Икеа, което стават за миялна. Някой в темата беше пускал линк.
Благодаря! Явно, това ще е решението! Peace

# 281
  • София
Я, да ви питам така и така, четох тук, че алуминий в съдомиялната е  кофти идея, но снощи след гостите ме домързя и набързо напъхаха всичко в машината. Сега виждам, че пресичката за чесън на Факелман, която, уви, е алуминиева, е почерняла и при пипане пуска сив метал по ръцете. Има ли начин, ако не, да върна предишният и вид, то поне да спра или измия това мажещото. #2gunfire
Аз не намерих такъв, хвърлих я и си взех въпросната от икеа.

# 282
При мен няма неприятни или пък натрапчиви миризми след миене с Fairy Jar – all in 1.
Според мен зависи от програмата за миене и от самата съдомиялна...

Досега освен тези, съм ползвала, са Somat Gold и течният двуфазен Somat, както и една кутия от таблетките на К класик на Кауфланд. И с тези препарати не съм имала проблеми с миризма и т.н. Иначе аз ползвам стандартна програма за съдове, 1ч и 55 мин е. И идея си нямам колко цикъла на изплаквания има.  Laughing

# 283

Здравейте. Сега виждам темата. По принцип използвам само продуктите за съдомиялна на Кауфланд, защото са най-на сметка, но преди няколко дни купих някакви капсули на Феъри (20 бр за 7 лв) - то е гел + прах. Оказа се, че са доста по-добри от праха на Кауфланд, а не са много скъпи. Днес купих няколко подобни капсули, пак на Феъри по 40 ст. едната - ще ги ползвам и ще ви кажа от кое съм по-доволна.

Намерих и снимки:
- това купих днес

- това ползвам от няколко дни

# 284
  • Русе
Тези ли са 40 ст, ако да - скъпи са? Обикновените са по около 25 ст. Платинумът т около 40 ст, а има огромна разлика между двете. Даже последно взех 69 бр за 23 лв платинум.

Общи условия

Активация на акаунт