Препарати за съдомиялна - 8

• 95 860
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Скрит текст:
това ползвам от няколко дни

Аз ползвах тези до скоро. Доволна съм от тях - измиваха ми всичко! Simple Smile

# 286

Скрит текст:
това ползвам от няколко дни

Аз ползвах тези до скоро. Доволна съм от тях - измиваха ми всичко! Simple Smile
Чудесно, надявам се и при мен  да е така, че тези на Кауфланд тотално са ги развалили  Thinking

# 287
Супер недоволна съм от таблетките на Кауфланд  ooooh!  Грабнах ги, защото цената им беше доста добра, но качеството им за мен не струва  Peace  Трябва да слагам по 2 на леко замърсени съдове иначе, чашите излизат на петна  Sick

Някъде да има промоции на препарати  newsm78

# 288
Тези ли са 40 ст, ако да - скъпи са? Обикновените са по около 25 ст. Платинумът т около 40 ст, а има огромна разлика между двете. Даже последно взех 69 бр за 23 лв платинум.
Капсулите на първата картинка купих на бройка от едно левче - по 40 ст. и не мен ми е видяха скъпички, но реших да пробвам.
Другите излизат по 35 ст, което не е много по-евтино,но..

Чудех се като пише "All in one"значи ли че не трябва да се добавя отделно сол и гланц? Защото ако е така ми е ок цената, но ако трябва отделно да слагам идва малко скъпичко..

# 289
  • Русе
Обикновеното Феъри е около 20-25 ст, а Платинума е около 40ст, затова казвам, че е скъпо, реално почти двойна цена си дала (а не, че по принцип са скъпи). А и разликата между двете е доста голяма. Затова и написах, че последно взех Платинум на 33 ст, което пък е още повече от добре. Отбелязвам го, за да си търсите още по-добри цени на харесваните препарати.

# 290
В Т-маркет има чудесен Фрош, 30 за 10 лв. Таблетки от Кьолн  Wink

# 291
Супер недоволна съм от таблетките на Кауфланд  ooooh!  Грабнах ги, защото цената им беше доста добра, но качеството им за мен не струва  Peace  Трябва да слагам по 2 на леко замърсени съдове иначе, чашите излизат на петна  Sick

Някъде да има промоции на препарати  newsm78
мис облаче акостава въпрос за ккласик таблетки съм съгласна с мнението
може би и със солта е същото

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 17:20 от Bamzita

# 292
Супер недоволна съм от таблетките на Кауфланд  ooooh!  Грабнах ги, защото цената им беше доста добра, но качеството им за мен не струва  Peace  Трябва да слагам по 2 на леко замърсени съдове иначе, чашите излизат на петна  Sick

Някъде да има промоции на препарати  newsm78
мис облаче акостава въпрос за ккласик таблетки съм съгласна с мнението
може би и със солта е същото

Точно за тях става на въпрос  Peace 

В събота грабнах Сомат таблетки всичко в едно на промоция, но само веднъж пусках миялната с тях и съм доволна  Flutter  Гледам, че в СБА има промоция на Финиш, но ми изглеждат по стари като модел  newsm78  някой ползвал ако има нека сподели мнение, моля  Hug

# 293
колко са?

# 294

Сомат 56 таблетки 16.56 лева

Финиш 82 таблетки 19.99 лева  Peace

# 295
  • Варна
Момичета,ето какво открих преди минути,за тези,които искат Fairy platinium- https://www.facebook.com/tiptopshopping/photos/a.782946331801256 … e=3&source=11.За Варна видях,че е безплатна доставката.

# 296
  • Варна
О чудесно  Peace
Запазвам си сайта в любими и ще поръчам като ми намалеят таблетките  Mr. Green

Това е сайта им :

http://tiptopbg.com/bg/

# 297
  • Карлово
Здравейте момичета ,имам един голяммм проблем Sad  и той е че не мога да си измия доматените шишета в съдомиялната ,все нещо остава по тях и се питам дали е от препарата или от това че аз не правя нещо както трябва.Слагам ги на долния ред обърнати надолу и пак не става Sad Помогнете ми

# 298
  • София
Какви са ти шишетата и каква програма ползваш? Моите "доматени шишета" са от сокчета Куинс /старите/ и други подобни, но като цяло имат широк отвор.
Аз ползвам еко програмата на 50 градуса и се измиват.  newsm78

# 299
  • Русе
Момичета,ето какво открих преди минути,за тези,които искат Fairy platinium- https://www.facebook.com/tiptopshopping/photos/a.782946331801256 … e=3&source=11.За Варна видях,че е безплатна доставката.

Доста добра цена, май ще поръчам запас Simple Smile

Notova, ако ги оставяш да засъхнат и е тясно гърлото - трудно ще се измият. Изплаквай ги веднага след ползване поне.

Общи условия

Активация на акаунт