Препарати за съдомиялна - 8

• 95 933
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • 1st floor
Ами, защото не съм пробвала да ги чупя! Mr. Green Embarassed Joy Благодаря, да , чупят се!!! Hug Hug Hug

# 346
И мога да разчитам, че мият като таблетките или са по-деликатни, както казва Веси?

Измиването си е безупречно, деликатно не като по-малко измиване, а заради това, че няма частички, които да остават неразтворени и с времето да понадират стъкла, порцелан. За това предпочитам геловете.

# 347
  • 1st floor
Благодаря! Simple Smile

# 348
та къде ги има таблетките на фрош?!

# 349
Един сайт за  който разбрах от тази темичка  bouquet

http://tiptopbg.com/bg/20-perilni-preparati

Доставката за варна е безплатна  bowuu
Не е много евтино, а и са турски.  В цяла Европа цените са къде по-евтини, а за качеството няма място за сравнение, все си мисля, че ако се налага да си купувам в Бг, ще търся някой да ми ги доставя. Толкова хора пътуват и работят по чужбините, все някак си ще си намеря.
Правя сравнение с турските прахове, които не са лоши, но избелват доста, дори и тези за цветно пране.

# 350
  • София
....
Правя сравнение с турските прахове, които не са лоши, но избелват доста, дори и тези за цветно пране.
Е как за цветно пък ще избелва? Каква съставка имат цветните, че да избелват? Прала съм с турски прах, купен от Турция и не ми е избелил нищо. Даже, за мое учудване, переше доста добре, а нямах такива очаквания от него, заради марката.

# 351
Хич не гледай какво пише, пробвай с няколко пакета, година, година и нещо например и ще видиш. Прала съм години с такива, лично съм си ги купувала от там, но си избелват. А и цветовете не стоят така свежи. Но да си бъда честна, хората си ги харесват заради цената. Имам позната, която преди няколко години е купила от чужбина, където живее два еднакви спални комплекта, единия подарък за сестра си и когато и била на гости, видяла голяма разлика.
Сега по темата - чела съм че някои таблетки драскат чашите, затова някои предпочитат гел. Аз почти никога не ползвам гел, в повечето случаи ползвам евтини таблетки, но чаша надраскана нямам.

# 352
  • София
....
Е как за цветно пък ще избелва? Каква съставка имат цветните, че да избелват?
Предполагам, има предвид, че дрехите избеляват. Т.е. че не пазят цветовете, а не че праха избелва заради избелващи съставки в него.  Peace

# 353
Да, поправям се, дрехите избеляват. Струва ми се, че са доста агресивни, може и да имат нещо избелващо.

# 354
  • София
....
Е как за цветно пък ще избелва? Каква съставка имат цветните, че да избелват?
Предполагам, има предвид, че дрехите избеляват. Т.е. че не пазят цветовете, а не че праха избелва заради избелващи съставки в него.  Peace
Принципно има дрехи, които избеляват с времето и това няма нищо общо с праха за пране, а с боята и начина на обработка на плата и боядисването му. vion обаче говори, че праха за цветно избелвал. За това попитах каква е съставката в цветня, която избелва и се оказа, че според нея всичко е в теорията на вероятностите:
Да, поправям се, дрехите избеляват. Струва ми се, че са доста агресивни, може и да имат нещо избелващо.
Може и да имат, ама може и да нямат. То като вица за циганчето, дето винаги познавало времето: днеска може да вали, ама може и да не вали  Laughing.

# 355
Да не отклоняваме темата, че я чета с интерес. Аз от турските перилни и миещи препарати не съм особено доволна, може би защото ги сравнявам с немските. Възмутих се от високите цени, на които ги предлагат в сайтовете за онлайн търговия.

# 356
Във Фантастико има на промоция такива:
Скрит текст:
за 20лв.

Пише, че са таблетки за съдомиялна, но ако някой разбира немски или има информация, да пише. За тези пари и различната опаковка, да не е някой препарат за почистване ба машината?

# 357
Таблети за миене, за къса програма

# 358
Благодаря ти.

# 359
Аз не експериментирам с толкова много марки, дето да трябва и да се намират само по интернет. Не съм имала проблем с редуването на 2-3 от тези, дето се намират навсякъде. Единствено, не всеки път му се е случвало да има гел и за това понякога взимам по 2-3 опаковки на веднъж. Иначе мисля, че ако имаш прилична съдомиялна, нещата са ок.

Общи условия

Активация на акаунт