Препарати за съдомиялна - 8

• 95 987
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Еее, стига де! Прекаляваш вече!  Joy Като свърша поне тези от Лидл тогава ще купувам нови.
Сега пуснах за пръв път кратката програма с ниските градуси - 35 градуса и мисля, че са 30 минути. Бързо се събраха много чаши, чинии и не много мръсни купи. Има и две тави, но са ползвани с хартия за печене, така че не се броят за мръсни. Сложих прах Кауфланд, дано се разтвори. (Че само гел не съм купила още Grinning)Ще видя какво ще извадя накрая.

# 481
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Рошличка, как добре те разбирам... Днес си дадох сметка, че имам препарати за измиване за около 20 месеца напред. Но сериозно "медитирам" в/у темата за гел капсулите на ДМ #Crazy А, да си кажа за Финиша. Еми мие, то на мен и гелчето на Медикс мие. Имам подозрения за надраскване на две чаши, но допускам и това, че съм мнителна към тази марка. След две- три седмици ще е ясно, ако устискам да мия само с него. А  що се отнася до хората, принизяващи разговорите, нека се опитат да четат с добро чувство всички коментари. Широк, шарен свят Peace

# 482
  • Пловдив
Някой пробвал ли е това:

Аз в момента имам 5 отворени вида таблетки, но много се изкушавам да купя нещо ново.  ooooh!

# 483
Аз сега ще съм в застой,намерих това ,което търсех.вчера доста замърсените съдове,купи и прочие,на къса програма без забележки ония таблетки ,които изкушават Рошка Mr. Green

# 484
  • София
Еви, колко ти е дълга програмата и на какви градуси?  Чудех се снощи дали да сложа таблетка, ама се притесних, че няма да се разтвори и затова сложих прах. Не че нямам прах за поне година напред за късите програми, ама да си питам и за таблетките, защото искам първо да разкарам тези Лидлските - най-стари са.

Иначе вчера всичко ми се изми, доволна съм. Някак си подценявах късата програма на ниски градуси, но ето, че се справя. Може би ще я ползвам по-често. Не включва сушене, но последното й плакнене е с гореща вода и след края на програмата отворих вратата - за 5 мин. изсъхна всичко.  Simple Smile

# 485
70 градуса е за 58мин.но съм гледала как уж 58мин трябва да е всичко,а след това има 15мин сушене.не я разбирам,друго пише ,а е така . спрях си блъскам главЪта защо Mr. Green

# 486
  • София
Аз напоследък ползвам този Финиш, мисля, че беше 18 лв от Т-маркет:

https://www.google.bg/search?q=finish&biw=1920&bih=953&a … C50YGn7sJ2BLCM%3A

Харесва ми как измива, досега не съм имала нещо неразтворено. Мия най-често на 50 градуса, час и 14 мин е програмата.
Харесва ми и тива, че не трябва да разпокаковам самата таблетка, че това ми беше много досадно  Crazy

# 487
Здравейте дами,
Сложих в съдомиялната един Финиш за почистване на програма 70 градуса. Е, извъртя си цикъла и отварям и що да видя, контейнера си е пълен с препарат все едно сега го отварям, а съм махнала стикерчето отгоре и съм го поставила с гърлото надолу  newsm78 на какво може да се дължи това? Пуснах я отново, но качих препарата в горната кошница!
Как да разбера дали загрява водата до необходимата температура?
Благодаря предварително!

# 488
  • 1st floor
Аз напоследък ползвам този Финиш, мисля, че беше 18 лв от Т-маркет:

https://www.google.bg/search?q=finish&biw=1920&bih=953&a … C50YGn7sJ2BLCM%3A

Харесва ми как измива, досега не съм имала нещо неразтворено. Мия най-често на 50 градуса, час и 14 мин е програмата.
Харесва ми и тива, че не трябва да разпокаковам самата таблетка, че това ми беше много досадно  Crazy
И аз съм с него. Всичко се измива перфектно за 30 мин, макар и с колебание да го купих. Simple Smile

Купих една кутия с пет пликчета прах за почистване на съдомиялни от Лидл. Беше на промоция и не се въздържах.  Mr. Green Става ли за нещо и как да го ползвам? Пликчетата са по-големи от таблетките и не знам как ще взенат в отделението за препарат.  newsm78 Изсипва ли се или се слага някъде из вътрешността на съдомиялната?  Извинявам се за глупавите въпроси... Blush

# 489
  • Пловдив
Влиза си без проблем препарата от лидъл, но аз не съм много доволна. На най-дългата програма ми остава много пяна в съдомиялната.

# 490
Здравейте дами,
Сложих в съдомиялната един Финиш за почистване на програма 70 градуса. Е, извъртя си цикъла и отварям и що да видя, контейнера си е пълен с препарат все едно сега го отварям, а съм махнала стикерчето отгоре и съм го поставила с гърлото надолу  newsm78 на какво може да се дължи това? Пуснах я отново, но качих препарата в горната кошница!
Благодаря предварително!
На кауфландския препарат пише да се постави в горната кошница по описания от теб начин.

# 491
Здравейте дами,
Благодаря предварително!
На кауфландския препарат пише да се постави в горната кошница по описания от теб начин.
Установих къде е проблема. Не нагрява водата и не може да се стопи тапата на капачката, затова и вътре беше мокро, следователно не суши, което е още един признак, че не нагрява. Ще викам техник или ще я карам на сервиз. Някой знае ли подобен ремонт колко пари би струвал? Има ли тема, в която да питам, че тази нали е за препарати, да не я спамя?

# 492
Установих къде е проблема. Не нагрява водата и не може да се стопи тапата на капачката, затова и вътре беше мокро, следователно не суши, което е още един признак, че не нагрява. Ще викам техник или ще я карам на сервиз. Някой знае ли подобен ремонт колко пари би струвал? Има ли тема, в която да питам, че тази нали е за препарати, да не я спамя?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=912501.new#new

# 493
Преди време ви питах за "Домино" дето го продават в Кауфланд. Нищо не казахте. Та, да споделя наблюденията на моя приятелка. Пускала го е три пъти на 55 градуса и е доволна и трите пъти. Вегетарианка е, няма мазнотии. Това си е важно.Макар,че и макарони на фурна тегаво се мият  Laughing

# 494
  • София
Аз съм доволна от препарата за почистване на Лидл. Събира ми се пакетчето точно в отделението за препарат, разтваря се и нямам следи от него след края на програмата. Пускам по едно такова на около 1,5 - 2 месеца. Свалям и чистя филтъра горе долу два пъти по-често. Но и не слагам много мръсни съдове, остатъци пък изобщо. Като цяло почиствам с този препарат ей така за профилактика, не знам как да оценя дали такъв препарат е добър или не. Може би ако ми се е вмирисала миялната и затлачила с мазнотии ще мога да направя сравнение между такива почистващи препарати.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт