Препарати за съдомиялна - 8

• 95 982
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Влиза си без проблем препарата от лидъл, но аз не съм много доволна. На най-дългата програма ми остава много пяна в съдомиялната.
И аз ползвам този препарат ,но не съм забелязала да имам пяна,слагам на най-икономичната програма ,нощем.
Не мога да кажа дали съм доволна ,веднъж го ползвах ,след седмица пак .Как може в този случай да се разбере ,че  препарата  е хубав newsm78,предполагам че,  все пак ,върши работа.
Пакетчето побира се в отделението ,с малко побутване оттук -оттам Simple Smile
След отварянето на съдомиялната ми лъхна на чисто ,няма аромат , някак ми се видя обновена Grinning Simple Smile

# 496
Aз от Кауфландският за почистване на съдомиялна ползвам.

# 497
  • 1st floor
Моята е на два месеца и половина и не виждам някаква захабеност, но мисля да я пусна на профилактика все пак. Чистя си редовно филтъра, но и в него не виждам нищо, защото не слагам чиниите с остатъци от храна. Не мирише и на гадно, може би защото съм сложила ароматизатор. От както се затопли времето, започна да се появява една миризма на развалена храна и си реших проблема с него.

# 498
На 60 водни цикъла се слага препарат за почистване , това поне бях прочела тук.

# 499
Аз пък да не се чудя дали ще се измият съдовете си мия на 70 градуса или на Еко програмата . Ползвала съм само Финиш , Феъри и Сомат - Сомат са ужасни , иначе другите мият ама яко химия са .
На ДМ ми дадоха 3 таблетки - не съм възхитена , иначе имат сега едни нови - nature те са без фосфати , но не се знае как ще мият .
А за да си пестя време пускам на отложен старт и миялна и пералня постоянно , надявам се да няма инциденти . Те иначе защо са го измислили тоя отложен старт ,ако не се използва ?

# 500
  • София
Аз отложения старт на миялната не го използвам. Лягаме късно и я включвам преди да сме си легнали. Така като заспим най-много да е останало сушенето от програмата. Последните 2-3 пъти пък пускам най-краткката програма и докато пооправя кухнята тя е свършила. Програмата се справя със леко до средно замърсените съдове и не виждам смисъл да пускам 50-70 градуса.  Simple Smile

На пералнята нямам отложен старт. Когато нямам много време и трябва да извъртя много перални - примерно 4-5 перални през уикенда си позволявам да я включа преди да си легнем и да я извадя чак на сутринта. А на сушилнята изобщо не го използвам отложения старт - престоят ли малко дрехите вътре стават на дъвка. Вадя си ги веднага след като свърши програмата.  Peace

# 501
Повече няма да купуваме Финиш.  Яко химия. Като миене-нищо вълшебно..  Не драска, но не разбирам с какво превъзхожда W5 или дори милия Фрош сода.  Е,, последният не е тъй "мощен",  но колко често мием загоряло? Ще зарадвам приятелки,  ще помогне за тави и тенджери и чаоо.

# 502
Аааа аз край на Финиша , особено сега след като съм много доволна от тези без фосфати

# 503
Евито , кои точно таблетки без фосфати ползваш ? От кои си доволна , че аз не съм ползвала от тях

# 504
На ДМ новите ,в зелените кутии

# 505
  • Варна
Аз ползвам таблекти от Лидл ,също без фосфати ,около 7 лв ,50 бр.
Измиват чудесно Wink

# 506
Измиват чудесно Wink

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 22:49 от Vesi T.

# 507
  • Някъде на път....
Измиват чудесно Wink
А не ти ли надраскват по-фините съдове?

# 508
[color=][/color]

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 22:45 от Vesi T.

# 509
  • Варна
Измиват чудесно Wink
А не ти ли надраскват по-фините съдове?
Не съм забелязала да има надрасквания,даже сега погледна някой стъклени чаши,за вино,за сок
.Супер са  Simple SmileДруго какви финни съдове може да има,аз не ползвам сервизи от типа на Luminarc и т.н. Имам най-обикновен ,от баба ми подарък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт