Препарати за съдомиялна - 8

• 95 979
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Да, Фейри Платинум всичко в едно.

Всичко в 1 не са платинум и са много много по-зле. Платинумът е съвсем друга работа. Аз пък от Лидл-ските нещо вече не съм очароване, замазват леко положението, едва изтиквам Финиш - никога повече. За силно замърсени определено оставам твърдо на Феъри платинум (за 11-12 г съм ползвала какво ли не, определено е най-доброто за мен за силнозамърсени), особено, ако си го намирам на около и под 30 ст. За слабозамърсените се чудя след лидлските какво да си взема.

# 511
  • На брега на реката
Аз за слабо и не само слабо, ползвам праха на Кауфланд и дозирам според замърсяването. За силно замърсени обаче си оставам на Платинума.

# 512
  • Русе
Имам Сомат гел, за кратка програма и не замърсени става. Ама и той почти свършва. Може да взема от кауфладския прах или таблетки да взема (ако се делят). Жалко, че няма Грюн Грийн вече, бяха ми идеални.

# 513
Купи си Фрош от Т-маркет.. 30 за10 лв.. Няма да те разочарват щом ГГ са ти харесвали. Или Sun от паралелен внос.

# 514
  • Русе
Купи си Фрош от Т-маркет.. 30 за10 лв.. Няма да те разочарват щом ГГ са ти харесвали. Или Sun от паралелен внос.

T-маркет нямаме, иначе знам за Фроша. Sun това ли са: https://www.google.bg/search?q=sun+%D0%BC%D0%B8%D1%8F%D0%BB%D0%B … p6eb4VS79_-eAM%3A ? Как са като цена?

# 515
Приятелка ми даде 4 капсули. Гел капсули. Доколкото помня, 20 в кутия пластмасова като капсулите за пране на Даш. Цветовете са като на третия ред най- вдясно от поста ти. Очарована съм от тях защото измиха тенджера, в която ММ вари пилешка супа и емайлиран тиган от гъби с яйца на 55 градуса. Като ми свършат запасите, задължително ще си ги купя.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 23:57 от Vesi T.

# 516
Здравейте,
докараха ми ремонтирана съдомиялната, взехме я втора ръка, пусках я на  70 градуса с препарат финиш за почистване, каква друга профилактика и почистване трябва да й направя, преди да измия съдовете? Никога не съм взимала втора употреба и не знам какво би било добре още да се направи.

# 517
  • На брега на реката
Вероятно филтъра, цедката и перките са почистени, но за всеки случай, можедш да го направиш и ти. Не е нужно нищо повече. Филтъра и цедката са на дъното на миялната, развива се филтъра и се изваждат и двете, а перките при мен, долната се издърпва, а горната се развива.  Внимавай, да ги поставиш правилно и всичко ще е ОК.

# 518
  • Русе
Vesi T., Благодаря ти, ако ги намеря, ще ги пробвам.

# 519
Вероятно филтъра, цедката и перките са почистени, но за всеки случай, можедш да го направиш и ти. Не е нужно нищо повече. Филтъра и цедката са на дъното на миялната, развива се филтъра и се изваждат и двете, а перките при мен, долната се издърпва, а горната се развива.  Внимавай, да ги поставиш правилно и всичко ще е ОК.
Да, имаше нужда, благодаря!

# 520
Благодаря ви ., ще пробвам и аз тези без фосфатите на ДМ и после и на Лидл 😊

# 521
  • Русе
Отворих кутия с Лидл-ски таблетки обикновени, за първи път ги купувам, ами няма да повторя, не можаха да измият тефлонова тенджера, в която съм готвила зелен боб. На нивото на яденето имаше цяла линия останало засъхнало ядене. Пфууу, че имам цяла кутия, то и за такива слабозамърсени съдове като не мога да ги ползвам, не знам за другите.

# 522
С тефлоново покритие слагате ли в съдомиялната? Аз имам само една форма за кекс с откачащо се дъно и когато я купувах видях че може да се мие там, на останалите ми пише, че не стават. Всъщност не знам формата с какво покритие е, може и да не е точно тефлон.

# 523
  • Русе
А не бе Simple Smile Simple Smile. От 10-12 г съм с миялна, всичко слагам вътре, въобще не им робувам. И тефлонови, и керамични, и силиконови, абе всичко мия там, нищо не ръка.

# 524
Зависи с какво дъно е тефлоновия тиган,ако е алуминиево ще стане черно

Общи условия

Активация на акаунт