Препарати за съдомиялна - 8

• 95 969
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
То и аз се правя на разсеяна и слагам чат-пат, и нищо им няма досега, но основно ги мия и на ръка. Сега купувам само такива, които стават за съдомиялна.

# 526
  • София
Здравейте!

Опитах с различни търсачки, но нищо не ми излезе. Извинявайте, ако е обсъждано, а не съм открила отговор. Търся отзив за прах Minel Compact, който в момента е на промоция в магазини Немски център. От доста време съм на прах с марката на DM и очакванията ми са за нещо подобно или по-добро. Simple Smile

# 527
  • София
Здравейте!

Опитах с различни търсачки, но нищо не ми излезе. Извинявайте, ако е обсъждано, а не съм открила отговор. Търся отзив за прах Minel Compact, който в момента е на промоция в магазини Немски център. От доста време съм на прах с марката на DM и очакванията ми са за нещо подобно или по-добро. Simple Smile
За първи път го виждам, но 4,95лв за 2кг., като е посочено, че се слага по 20-30гр. илиза, че 1 миене е около 0,07лв. Thinking Или аз нещо бъркам.

# 528
Понеже за първи път чувам за Fairy Platinum, а искам да ги пробвам, се чудя цената от 29лв за 50 бройки добра ли е? Не съм ги виждала по магазините (не съм и гледала за тях) и не съм наясно.
В момента ползвам този http://www.finish.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BF … 0%BC%D0%BE%D0%BD/ и съм доволна, но искам малко да го сменя.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 22:05 от bubbata

# 529
  • София
Здравейте!

За първи път го виждам, но 4,95лв за 2кг., като е посочено, че се слага по 20-30гр. илиза, че 1 миене е около 0,07лв. Thinking Или аз нещо бъркам.
Да, изгоден е. Произведен е в Германия. Но и аз го виждам пръв път и затова реших да се допитам. Simple Smile Сигурно ще се "прежаля".  Laughing

# 530
  • Русе
Понеже за първи път чувам за Fairy Platinum, а искам да ги пробвам, се чудя цената от 29лв за 50 бройки добра ли е? Не съм ги виждала по магазините (не съм и гледала за тях) и не съм наясно.
В момента ползвам този http://www.finish.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BF … 0%BC%D0%BE%D0%BD/ и съм доволна, но искам малко да го сменя.

Не, доста скъпо е. Гледам да ги купувам мах за около 40 ст/бр.

# 531
А от къде го купуваш на тази цена?

# 532
  • Русе
Последно от някакъв сайт, обаче нямам идея кой. Като ми намалея, тръгвам да търся къде има промоции и така. Винаги зареждам 2-3 пакета. Последно взех 2 х 70 бр за около 42-3 лв мисля, много много изгодно.

# 533
Момичета , извинявайте че питам пак , но ще ми кажете ли как се правиха настройките за твърдост на водата за Beko ?

# 534
  • София
Момичета , извинявайте че питам пак , но ще ми кажете ли как се правиха настройките за твърдост на водата за Beko ?

Заповядай! Simple Smile

Това за настройките не го пише в книжката. Пише го на едно листче, което допълнително беше добавено към книжата.

Преди време снимах моето листче Simple Smile
Скрит текст:

# 535
Отворих кутия с Лидл-ски таблетки обикновени, за първи път ги купувам, ами няма да повторя, не можаха да измият тефлонова тенджера, в която съм готвила зелен боб. На нивото на яденето имаше цяла линия останало засъхнало ядене. Пфууу, че имам цяла кутия, то и за такива слабозамърсени съдове като не мога да ги ползвам, не знам за другите.

Слагай по две и ще ти вършат повече работа докато ги махнеш  Peace Аз бях така с таблетките на Кауфланд и вчера сложих последните две  ooooh!

# 536
  • Русе
Не смея, не знам дали ще се изплакват добре. Ще ги отикам аз, но рядко имам слабо замърсени неща. Ще търся да си купя нещо друго.

# 537
  • 1st floor
Пробвай на по-дълга програма и по-високи градуси. Аз така избутах моите и повече няма да повторя с таблетки от Лидл... Tired

# 538
  • Русе
Пробвай на по-дълга програма и по-високи градуси. Аз така избутах моите и повече няма да повторя с таблетки от Лидл... Tired

Аз в 99 % от случаите мия на най-дългата и на най-високата температура. Ще си ги ползвам бавно- бавно Simple Smile.

# 539
+1 за новите био таблетки на дм, измиват добре!

Общи условия

Активация на акаунт