Препарати за съдомиялна - 8

• 95 966
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Не смея, не знам дали ще се изплакват добре. Ще ги отикам аз, но рядко имам слабо замърсени неща. Ще търся да си купя нещо друго.

При мен не е имало проблем с изплакването  Peace Пробвай и ще разбереш  Peace

# 541
  • София
Явно лидълските W5 са ги развалили. Преди години бях доволна от тях.
Вече и аз мия почти самo на интензивната 75гр 2ч45' и няма да мисля кое няма да се измие.
Засега имам едно чувалче феъри ол ин уан - стават, няма драматизъм особен.

# 542
Преди два месеца си купих лидълски и са си супер. От обикновените. Момичета, почистете си машините и подреждайте правилно. Иначе- направо половин бутилка сода каустик с очакването, че препаратът замества миенето.

# 543
Зареждането е много точно казано.и всяка съдомиялна си е различна,ако при едно КК моята перфектно,то при други няма да е така.за това трябва да се пробва.
Аз мисля пак да си купя на ДМ новите,много съм доволна

# 544
  • Варна
Преди два месеца си купих лидълски и са си супер. От обикновените. Момичета, почистете си машините и подреждайте правилно. Иначе- направо половин бутилка сода каустик с очакването, че препаратът замества миенето.
Аз също съм доволна от лидълските таблетки!
За 7 лв  50 бр ,без фосфати,направо чудесно.  Grinning

# 545
  • София
Не са ги развалили, само лидлски ползвам, един път купих феъри платинум, заради отзивите, разлика не видях в измиването на силно замърсените съдове, освен, че деряха повече и че мирише след тях зверски на ароматизатор.

Но може да е до машина, вода и т.н. кой знае... дали е до зареждане и почистване на машината, ако с едни ми по-добре от други - кой знае.
Както и да е де - поне не са много скъпи и от пробата не боли Simple Smile

# 546
  • София
На какви цени купувате Феъри платинум-а?

# 547
  • Русе
На какви цени купувате Феъри платинум-а?

Дебна на промоции и големи разфасовки - около 30-32 ст. ПОнякога до 40 ст мах.

# 548
Къде го има на такива цени?

# 549
  • Русе
Къде го има на такива цени?

Последно от някакъв сайт, но не си спомням откъде точно. Намерих го случайно в нета докато търсех промоции.

# 550
Искам да Ви попитам:
Съдомиялната има индикатор за сол за твърдостта на водата. Такава сол вече почти не се продава, тъй като се слага в таблетките с препарата. Но този индикатор ни свети постоянно.
Дали има проблем за съдомиялната?

# 551
Солта чиито индикатор ти свети служи за възстановяване на смолата,която от своя страна омекотява водата.В таблетките няма такава,ако ще да са 100 в едно.Сол се продава абсолютно във всяка верига магазини,лично аз ползвам Лидълска едра.Не препоръчвам съдомиялна да се ползва без сол,защото след няколко месеца вече няма какво да омекотява водата и се започват проблеми със варовик и запушвания.

# 552
  • София
Не препоръчвам съдомиялна да се ползва без сол,защото след няколко месеца вече няма какво да омекотява водата и се започват проблеми със варовик и запушвания.

Зависи от водата. В София не е нужно да се слага. Предишната миялна машина я ползвах 20 години и нямаше варовикови отлагания. Не се е и запушвала. За сметка на това знам за машини, чиито ламарини са разядени от солта.

# 553
Когато водата е мека се настройва солта на минимум.Не виждам как сол за 2 лева на месец или дори повече ще събори бюджета,та да пестите от това.
В инструкциите за поставяне на солта изрично е написано че след зареждане на сол машината трябва да се пусне,за да отмие разсипаната сол....тогава и няма да гние ламарината Simple SmileСамото казанче за сол е от пластмаса,така че това с гнилите ламарини е от неправилна експлоатация.

# 554
  • SF
В София водата е мека. Няма варовикови отлагания. В момента съм със сол в машината, но като свърши, може и да не изпадна в паника.

Общи условия

Активация на акаунт