Препарати за съдомиялна - 8

• 95 365
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • ПЛОВДИВ
Аз да кажа, че пробвах лидълските таблетки. Чета от доста време, че сте доволни и били евтини, но като видях цената от 8 лв за 60 бр. не можах да повярвам! Shocked Като миене аз не намирам никаква разлика между тях и Сомат Голд за 17-18лв/55бр. и то на промоция....

# 646
  • София
А в дългосрочен план дали не надраскват стъклената посуда? - въпросът е към ползващите лидълски таблетки от над 4-5 месеца.

FlameElement
Скрит текст:
дори не заслужаваш да занимавам модовете с теб, но продължавай с безмислените постове да се биеш в гърдте после колко поста имаш. Само да те светна - те не значат нищо в тоя форум.

# 647
  • София
не, за 2+ години не ми се надират  от  лидълските, но виж от краткотрайна употреба още на първите миения ми се надраха доста неща от  феъри платинум.

# 648
  • ПЛОВДИВ
За 1 месец ползване на СОМАТ ГОЛД  също имам леко надрани неща, предимно чаши...

# 649
  • София
Някой да е ползвал и да е доволен от Блейзи Профешънъл, всичко в едно? Има ги в Метро - две опаковки по 56 бройки  за 28,19 с ДДС.

# 650
Ползвам лидълски таблетки над 2 години. Много бях доволна, но при последната партида нещо не беше както преди. Но все пак-нямам надраскано стъкло. А имам чаши куче-марка, мила съм и кристал,макар и инцидентно.

# 651
За почитателките на Ф. Платинум- има го на промоция в chistdom. 40 бр. за 12 лв. Астониш таблетките стават ли,  че ме сърбят ръцете за битова химия  Banghead?

# 652
  • SF
Аз не съм доволна от Медикс.
Или поне да ви питам нещо. Слагам чаша, в която съм разтваряла витамини. И знаете, че като ги изпиете, остава нещо жълто или бяло, какъвто цвят е била ефервесцентната таблетка. На стъклена чаша, си остава по стените от таблетката. Някой от вас да има подобен шантав опит?

# 653
Ако не бъркам, когато експериментирах с гел на Медикс михме такава чаша от магнезии и калций. Изми се.

# 654
Да размърдам темата с... откритие 😊. В Отзовик ру. прочетох за вариант прах+сода за хляб в съотношение 3:7. Като содата стои час във фурна на 70-90градуса. Имам една нехаресвана прах на КК и я подобрих. Да, подобрена е. А е и по- еко. Препоръчвам.

# 655
  • София
Да размърдам темата с... откритие 😊. В Отзовик ру. прочетох за вариант прах+сода за хляб в съотношение 3:7. Като содата стои час във фурна на 70-90градуса. Имам една нехаресвана прах на КК и я подобрих. Да, подобрена е. А е и по- еко. Препоръчвам.
С това печене във фурната содата за хляб се превръща в сода за бъчви, т.е. от сода бикарбонат в сода карбонат (ако не се лъжа ) Срещала съм подобни рецепти за печене в случаи, когато не може да бъде открита за закупуване сода за бъчви.
Сподели отзив, как беше преди подобряването, как след?

Аз да кажа, че след като изразходих една кутия комбинирани лидълски таблетки, купих от ДМ еко DenkMit nature - 30 броя за около 10 лв, бяла кутия. Таблетките се слагат с целофана, който се разтваря от водата. Като ги взех, имах от лидълските останали няколко, но нетърпелива отворих новите. Според мен мият еднакво - на загорялото трябва да му се помогне, иначе си мият съвсем добре (мия на 55-65 градуса).  ДМ-ските повече ми харесват - не разпечатвам пликчета и няма аромат, докато от лидълските ми се повдига от миризмата. Тия дни реших да пусна един цикъл с една от изостаналите от лидълските и трябваше да отварям прозорци. На миризми съм като някоя бременна Embarassed

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 00:21 от Мина фон В.

# 656
Да, не поясних. КК прах не го харесвам заради фосфатите, миризмата и пълнежа ( песъчинки остават). След подобрението миризма и песъчинки няма, а за фосфатите се досещате 😊

# 657
  • София
Някъде на промоция Сомат таблетки? По възможност, не Сода ефект.

# 658
  • София
Някъде на промоция Сомат таблетки? По възможност, не Сода ефект.
В DM в момента има, до 05.10.2016г. /май на всички сомат продукти има до 30% отстъпка, днес ги гледах имаше и гел и почистващ и други на сомат/. В Метро в момента до 19.10.2016г. от брошурата есенно почистване.

# 659
Утре 27.09 в Метро са на промоция Finish - за 19,99 лв
110 бр Classic
100 бр All in 1

Общи условия

Активация на акаунт