Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 874
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 1 950
Картинките и аз предпочитам сама да си ги търся,ама от сума ти време слушам,руски сайт,руски сайт...,та пусто любопитство,викам,да му хвърля едно око  Mr. Green
Явно обаче съм попадала някога на него,че мернах една черешова комбинация,която отдавна си бях правила за мен,та може и от там да е било...
Ма то и в пинтереста вече,като ми хареса нещо,се чудя,виждала ли съм го някъде,или аз съм правила комбинация с него  Joy

Хъшче,викаш,не цъфна магнолията  Crossing Arms  Joy
Върна ме назад във времето,като се учех и аз от вас...
Сега,като си разглеждам някои стари комбинации с по една-две картинки в подписа,толкова постнички ми изглеждат  Laughing

Възможно е от пинтереста да ти е попаднала, аз намерих в пинтереста една картинка и чрез нея попаднах към този руски и намерих и другите

ВИП-е, регистрираш се в пинтереста и даваш опцията да имаш бутонче на пинтерест навсякъде във всички сайтове и така където и да , ако видиш нещо , което ти харесва можеш да то пиннеш с този бутон и ти отива запаметено в пинтереста

Моля,когато имаш възможност ,може и на лични,снимчок на екрана с бутона Embarassed Praynig bouquet

# 1 951
  • in Wonderland
ViPeee, мнооого благодаря  Hug Hug

# 1 952
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Момичета страшно много ми хареса тази снимка за аватар
Скрит текст:

Да помоля да ми я направите с подходящите размери и да и сътворите едно подписче ти чантички,дрешки(къси гащи  Mr. Green) ей такива  Blush

# 1 953
Моля Hug

Слагам я тази свободната по-напред..

Скрит текст:

Може ли да я взема?

Разбира се Hug

Благодаря  bouquet

# 1 954
Дето се вика по нощите да кача няколко нови предложения  Laughing:

Скрит текст:
1. За bananarama

2. За VeLin4eto

3. За steli-ssd

4. За romanti4ka

5. За Румяна88

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 12:47 от ~Karina~

# 1 955
  • Стара Загора
Карина, може ли да помоля за номер 2 ?

# 1 956
А 1 за мен?

# 1 957
  • Пловдив
Карина,много ми хареса №2, но понеже ме изпревариха и съм на концертна вълна искам №3!

# 1 958
Ваши са, утре ще ви отбелязвам  Hug

# 1 959
Аз бих искала 4  Hug

# 1 960
  • Перник
Може ли 5?

# 1 961
  • В Космоса
Акаша влюбих се в аватара ти в стил Ана Каренина, ако някой ден ти омръзна моля те подари ми го.Прекрасен! Ако някой се наеме да направи нещо от филма Адмирал или друго руска моля за мен първа bouquet

Лунно момиче, ако някоя от тези ти хареса, твоя е.

Скрит текст:

# 1 962
Румяна88, romanti4ka, отбелязах и вас  Peace Радвам се, че ви харесаха комбинациите  Hug

# 1 963
  • Перник
Мерси Кари.

# 1 964
Няколко и от мен.
Скрит текст:
1.meri 123

2.steli-ssd

3.magicjo

4.Shokoladche

5.sysko kid

6.kiksito

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:25 от ..::V.I.P::..

Общи условия

Активация на акаунт