Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 848
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз не знам кой е този руски сайт, но и не ми трябва Peace Предпочитам сама да сглобявам комбинации, както преди години са ме учили момичетата. Акаша помниш нали, как в началото бяха от по 1,2 картинките в подпис, после по 3 и тн.т. За мен в това е удоволснвието, да ги съчетая и цветово и смислово.

Ави, магнолията, която чакам нещо не цъфнала, крайчетата на листата кафяви Tired Вчера я снимах, но не е хубава..
Направих на един розов храст по-красиви пак от вчера, като имам време ще ти направя нещо Hug

# 1 936
Отбелях те, Вили! Hug

И аз така обичам, Хъшче. Точно там е удоволствието! Peace

# 1 937
  • В Космоса
Помня, Хъш, да. Аз в началото слагах вместо подпис едни такива "заврънтулки". После почнах по една картинка само в подписа, после по две и т. н... И на мен ми е по-голямо удоволствие аз да си ги съчетая, отколкото да ги взема наготово. Peace

# 1 938
  • Вестерос
Както писах по -горе за игрите си ги търся и аз, просто за тренинг да подреждам почнах от този сайт и да ги предлагам после тук, които не си оставам за мен. Имам предлагани тук и такива, които съм ги намирала в пинтереста.

Ави, мерси за дообяснението, но аз измислих друга тактика. Качвам ги в руския и от там ги пинвам и отиват и в пинтереста Grinning

# 1 939
  • Sofia
Картинките и аз предпочитам сама да си ги търся,ама от сума ти време слушам,руски сайт,руски сайт...,та пусто любопитство,викам,да му хвърля едно око  Mr. Green
Явно обаче съм попадала някога на него,че мернах една черешова комбинация,която отдавна си бях правила за мен,та може и от там да е било...
Ма то и в пинтереста вече,като ми хареса нещо,се чудя,виждала ли съм го някъде,или аз съм правила комбинация с него  Joy

Хъшче,викаш,не цъфна магнолията  Crossing Arms  Joy
Върна ме назад във времето,като се учех и аз от вас...
Сега,като си разглеждам някои стари комбинации с по една-две картинки в подписа,толкова постнички ми изглеждат  Laughing

# 1 940
Дар,5?Моля Praynig Praynig

# 1 941
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте!
Аз два пъти по-назад в темата си търсих аватарче и подпис с бебенце и като видях,че никой не ме отразява  ,реших сама да си сглобя нещо.Съвсем боса в създаването и оразмеряването на картинки съм,но както казват хората "неволята учи"  Joy
Та искам да ви попитам вие подписите с по няколко картинки в сайт за колажи ли ги правите или на програма от компютъра?Аз моя подпис го направих чрез сайт,но той ми изрязва по-голямата част от картинките....  И може ли подписа да е с 5 картинки?

# 1 942
  • Перник
http://m.vk.com/photo-38976531_405592705?list=wall-38976531_7939 … &from=profile
Тази мадама много ми хареса. Може ли да ми го оразмери някой за аватар и евентуално някакъв подпис

# 1 943

Соси, за теб е!  Hug

Здравейте!
Аз два пъти по-назад в темата си търсих аватарче и подпис с бебенце и като видях,че никой не ме отразява  ,реших сама да си сглобя нещо.Съвсем боса в създаването и оразмеряването на картинки съм,но както казват хората "неволята учи"  Joy
Та искам да ви попитам вие подписите с по няколко картинки в сайт за колажи ли ги правите или на програма от компютъра?Аз моя подпис го направих чрез сайт,но той ми изрязва по-голямата част от картинките....  И може ли подписа да е с 5 картинки?

Sss_sss, справила си се чудесно! Ама наистина чудесно! Heart Eyes Максимално допустимите размери за подпис са 600/200mр , а колко картинки ще сложиш в него, зависи от размера им. Трябва да се има предвид и интервала между картинките, ако разбира се, искаш да има такъв. Аз работя с програма на компютъра. Първо свалям картинките, ако се нуждаят от някаква обработка ги  доизкусорявам, изрязвам и комбинирам.

# 1 944
За игри - лично творчество, иначе тръпката се губи.  Wink

Ави, мерси за дообяснението, но аз измислих друга тактика. Качвам ги в руския и от там ги пинвами отиват и в пинтереста Grinning
Я ме просветлете какво се има предвид като се каже "пинвам ги". Не съм го разучавала този пинтерест. newsm78

# 1 945
  • Вестерос
Картинките и аз предпочитам сама да си ги търся,ама от сума ти време слушам,руски сайт,руски сайт...,та пусто любопитство,викам,да му хвърля едно око  Mr. Green
Явно обаче съм попадала някога на него,че мернах една черешова комбинация,която отдавна си бях правила за мен,та може и от там да е било...
Ма то и в пинтереста вече,като ми хареса нещо,се чудя,виждала ли съм го някъде,или аз съм правила комбинация с него  Joy

Хъшче,викаш,не цъфна магнолията  Crossing Arms  Joy
Върна ме назад във времето,като се учех и аз от вас...
Сега,като си разглеждам някои стари комбинации с по една-две картинки в подписа,толкова постнички ми изглеждат  Laughing

Възможно е от пинтереста да ти е попаднала, аз намерих в пинтереста една картинка и чрез нея попаднах към този руски и намерих и другите

ВИП-е, регистрираш се в пинтереста и даваш опцията да имаш бутонче на пинтерест навсякъде във всички сайтове и така където и да , ако видиш нещо , което ти харесва можеш да то пиннеш с този бутон и ти отива запаметено в пинтереста

Румяна, ей сега ще ти я отрежа

Ето

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 17:22 от Tiffany Aching

# 1 946
Разбрах  Peace Тенкю. Hug

Това е за Диди, ако все още го иска:

Правих го за играта за 8ми март, но поста ми в другата тема изчезна. Crossing Arms

# 1 947
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

Sss_sss, справила си се чудесно! Ама наистина чудесно! Heart Eyes Максимално допустимите размери за подпис са 600/200mр , а колко картинки ще сложиш в него, зависи от размера им. Трябва да се има предвид и интервала между картинките, ако разбира се, искаш да има такъв. Аз работя с програма на компютъра. Първо свалям картинките, ако се нуждаят от някаква обработка ги  доизкусорявам, изрязвам и комбинирам.

Благодаря за отговора ти Hug.Май ще се окаже,че създаването на подписи наистина било интересно занимание.Ако имах повече време може би и аз щях да творя,доставя ми удоволствие.

# 1 948
Отделяй по малко време щом ти доставя удоволствие и идвай с нас да играеш и забавляваш в другата тема. Добре си ни дошла!  Hug

# 1 949
  • по пътя
Акаша влюбих се в аватара ти в стил Ана Каренина, ако някой ден ти омръзна моля те подари ми го.Прекрасен! Ако някой се наеме да направи нещо от филма Адмирал или друго руска моля за мен първа bouquet

Общи условия

Активация на акаунт