Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 009
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 210
Готово  Peace
alex.viki, отбелязах те за 2  Hug

# 211
Благодаря ти от сърце! bouquet

# 212
  • Sofia
Мили момичета, мога ли да помоля някоя от вас за някои красоти на тема минзухари, ако имате време, разбира се! За  първи път пиша тук и се извинявам, ако има някакъв ред!

a_tita,добре дошла!
Не се притеснявй,точно така се прави.Можеш да си избереш от предложенията,които момичетата пускат,или да си поръчаш нещо конкретно.Винаги има кой да се отзове,ако му се намира нещо подходящо  Simple Smile.

Относно минзухарите,само аватар ли искаш,или и подпис?Кажи,ако имаш по-конкретни желания.  Hug

# 213
  • Пловдив
Ври, аз искам да помоля за №5!

# 214
Ври благодаря  Heart Eyes Hug

# 215
  • in Wonderland

даааа, за теб е Мамма  Hug Hug

Ври, прекрасни предложения, браво  Hug

# 216
  • При децата ми
ДиДи, благодаря! Hug

Тифани, често ми се случва и на мен това с известяването. Twisted Evil

# 217
  • Перник
Момичета мога ли да помоля някоя да оразмери снимката от тази статия за аватарна:
http://www.zapernik.com/obshtestvo/neka-vsichki-koito-slagaha-fr … t-snimkata_41162/

# 218
Ври, аз искам да помоля за №5!
Твое е  Hug
~ Dee_Dee ~, благодаря!  bouquet

# 219
  • in Wonderland
Eто Руми,
Скрит текст:

Изключително жесток акт на насилие и страшно тъжно, че едно младо, здраво момче си отиде от този свят по този начин.
Мир на праха му  Flowers Rose Flowers Rose

# 220
  • Перник
Мерси Диди.
И аз съм потресена от случилото се.

# 221
avi10, благодаря ти! Ами минзухарите може би ще останат за по -нататък, защото сега си харесах едно от предложенията!

# 222
  • Once there was a Hushpuppy...
Нови, зимни Wink

[spoiler]1 запазена за Стели

2

[/spoiler]

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 12:58 от Hushpuppy

# 223
Момичета, аз идвам пак с молба.
Тъй като от известно време съм в процес на сваляне на излишни килца ми се иска да се пременя в нещо свързано с фитнес. По възможност ако ако има момиче нека не е русо, че съм тъмнокоса по принцип Peace А подписа може да е всякакъв, стига да се усеща желанието ми за промяна чрез спорт. Претенции за цветовете нямам. Каквото измислите, каквото имате под ръка - това.
Благодаря предварително bouquet Heart Eyes

# 224
Здравейте на всички Simple Smile
Възхитена съм от прекрасните снимки. Не знаех за групата и се чудех до сега как толкова момичета имат време и такъв усет да си правят такива аватари и подписи, а то каква била работата  Laughing
Не разбрах само къде разглеждате предложенията. Аз не бързам, но да си кажа желанието. Обожавам лятото и морето и много ми се иска такава тематика, нещо свързано с това, но акцентирано на определени неща, както другите красоти, които виждам.
Адмирации за красотите момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт