Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 343 023
  • 5 914
  •   1
Отговори
# 225
tobsic, момичетата пускат предложенията си тук, в страниците. Трябва следене и бърза реакция, защото по принцип желаещите за всяка една комбинация са много, но се дава на първия коментирал.
Разбира се, някои изпълняват и индивидуални молби като моята по-горе или като твоята Simple Smile Следи страниците и ако някой направи нещо за теб ще го пусне тук Peace

# 226
tobsic, момичетата пускат предложенията си тук, в страниците. Трябва следене и бърза реакция, защото по принцип желаещите за всяка една комбинация са много, но се дава на първия коментирал.
Разбира се, някои изпълняват и индивидуални молби като моята по-горе или като твоята Simple Smile Следи страниците и ако някой направи нещо за теб ще го пусне тук Peace

Благодаря  bouquet

# 227
  • В полите на Пирин планина
Здравейте на всички Simple Smile
Възхитена съм от прекрасните снимки. Не знаех за групата и се чудех до сега как толкова момичета имат време и такъв усет да си правят такива аватари и подписи, а то каква била работата  Laughing
Не разбрах само къде разглеждате предложенията. Аз не бързам, но да си кажа желанието. Обожавам лятото и морето и много ми се иска такава тематика, нещо свързано с това, но акцентирано на определени неща, както другите красоти, които виждам.
Адмирации за красотите момичета  bouquet

Може би е добре да конкретизираш - да има ли жена, човек на аватара - руса, тъмнокоса ...

# 228
  • Пловдив
Хъшче, може ли за мен №1! Hug

# 229
tobsic, Зизу, сигурна съм, че скоро ще имате нови творения по вашите желания, и аз ще се опитам тези дни да направя нещо  Peace

Нови предложения  Simple Smile

Скрит текст:
1. За steli-ssd

2. За pantera666

3.

4. За alex.viki
или

5. За Bили

6. За Lady Brinne

7. За Didito-ШОКиран Оптимист

8. За tobsic

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 15:32 от Ври

# 230
Ври, страхотни са!
Всичките искам...  Crazy Embarassed

5 ще взема засега...  Mr. Green

# 231
  • Пловдив
Ври, уникални предложения! Нека за мен да е №1!  Hug

# 232
Вили, steli-ssd, благодаря  Embarassed  Hug Отбелязах ви  Peace

# 233
Ври, на мен 6 / а и 7 / много ми харесват, но се спирам на 6-цата  Hug

# 234
Ври, ако никой не иска 8, може ли да е за мен  Praynig докато чакам плажните си творения. Много ми хареса Simple Smile
Да конкретизирам, може да има жена, тъмно руса съм аз, но каквото ми намерите  bouquet
Цветовете и на 4-ката са ми много любими, само аватара ми навява малко тъга, иначе е абсолютен разкош, ако се смени аватара, даже го искам повече, разбира се, ако никой не ги иска  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 12:37 от tobsic

# 235
  • Once there was a Hushpuppy...
Стели, отбелязах ти 1 Hug Heart Eyes

# 236
tobsic , имам няколко комбинации, които са ми подарък от тази тема, но ако ти харесва някоя ти я давам / или на някой друг /, защото скоро едва ли ще стигна до тях, а са много красиви и не ми се иска така да стоят:

Скрит текст:
1.

2.

3.

# 237
# 238
Страхотни са, Ври, за мен 7, моля  Hug

# 239
tobsic, отбелязах те за 8-цата  Peace Към 4-ката добавих и второ аватарче, но нали и alex.viki писа за него, нека тя да го вземе или се разберете  Wink
Дидито, 7-цата е твоя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт