Търся/предлагам аватар/подпис! 5

• 342 951
  • 5 914
  •   2
Отговори
# 1 620
Tiffany може ли последното

# 1 621
  • София
А аз имам едно предложение за комбинациите - който вземе нещо, да го слага на момента. (или в близкото бъдеще)
Честно казано е малко странно това запазване на комбинации за след неясно колко време. Пък чак и да се съобразяваме нещо да не се повтори...
 А и спрямо потребителките смятам че е некоректно. Масово само се запазват комбинации вместо да се носят. Често ми се случва да вляза в темата, да харесам нещо, то да е запазено, но да не е сложено за аватар и подпис от съответната потребителка. Ами кофти ми се струва така - запазвате нещо,което не се знае кога ще носите, а всъщност друг потребител би си го сложил на момента.  Лошо впечатление се прави и на момичетата, които са направили комбинациите,според мен. Малко или много са вложили труд, време и са направили нещо красиво, което вместо да краси форума, остава забравено в нечий компютър.

# 1 622
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да, но е и въпрос на настроение.
Аз обожавам летни комбинации, но убий ме през март например не ми се носи това.  Peace

# 1 623
  • София
Ако sherifka не си го избере, може ли номер 1 за мен - невероятни са всички, но тази комбинация е прелестна Hug и много уютна.

# 1 624
  • В Космоса
Момичета, толкова пъти сме ги дъвкали тези неща, сума полемики е имало през годините. След толкова време (опит тук Crazy), аз ви предлагам всеки да си запазва и да си носи каквото си поиска, без да се вживяваме толкова кой, какво, защо. Няма смисъл.  Peace

Влязох да видя как е настроението и да почерпя вдъхновение, че и аз се готвя да спретна нещичко тези дни. Отдавна не съм го правила, а преди ежедневно пусках предложения. Simple Smile

# 1 625
Момичета, толкова пъти сме ги дъвкали тези неща, сума полемики е имало през годините. След толкова време (опит тук Crazy), аз ви предлагам всеки да си запазва и да си носи каквото си поиска, без да се вживяваме толкова кой, какво, защо. Няма смисъл.  Peace

Влязох да видя как е настроението и да почерпя вдъхновение, че и аз се готвя да спретна нещичко тези дни. Отдавна не съм го правила, а преди ежедневно пусках предложения. Simple Smile

smile3521 smile3521

Дано успея се вредя за някоя от твоите красоти, Акаша  Hug

# 1 626
  • Талант на 2012,2013 г.
Да, но е и въпрос на настроение.
Аз обожавам летни комбинации, но убий ме през март например не ми се носи това.  Peace

Peace

Акаша, радвам се да те"видя".

Ще очаквам комбинациите ти с интерес. Hug

# 1 627
Моите предложения sherifka е с предимство

Скрит текст:
1

2

3

4

Много ти благодаря за труда bouquet.Всички са много красиви,но си избирам №3.

# 1 628
  • Вестерос
Отбелязах ви   Hug Hug Остана 2 Simple Smile

Акашче, чакам и аз с нетърпение.

Също съм на мнение, че не трябва да има условие за комбинациите. Аз примерно и летни предлагам и също не виждам някой да ги облича преди юни примерно.

Имам една подарена зимна със сняг, ами не сколасах да я сложа и си я пазя за догодина  Grinning

# 1 629
  • in Wonderland
Темата за повтарящите се картинки, както каза и Акашче, е дъвкана хиляда пъти, до втръсване вече  Tired
За мен е тъпо да се казва еди кой си има комбинация с еди коя си картинка! Ми нека "притежателя" ѝ, ако има претенции да си каже, а не трети човек  Wink Тиффе, ти дето сега пускаш от руския сайт повечето вече са били предлагани и преди и тук в същите или подобни конфигурации, но какво пък??? Вече не си спомням коя мацка оттук беше казала, все едно да видя някоя мадама с като моята рокля и да я накарам да я съблече  Mr. Green Mr. Green Така, че творете, предлагайте, запазвайте и си носете каквото ви душа иска и не се напрягайте излишно за глупости. Нали сме тук за да се забавляваме все пак  Crazy  Laughing Laughing

# 1 630
Уфф, пак ли темата с повтарящите се картинки ooooh! Айде стига вече, момичета с това! Абсолютно съгласна съм с Диди, че ако на някой наистина му е неприятно негова картинка да се носи от друг, би било добре той самият да каже, а не трето лице да се намесва и да казва, че виждаш бил виждал из форума потребител с този аватар. И какво от това? Ние, малкото които останахме тук да предлагаме, нямаме възможността да следим и целия форум какво се носи, още по-малко пък да знаем какво отлежава в нечий гардероб. Нали?
То за това и Карамечето е права, че е хубаво, когато нещо се запазва, да се сложи на момента, а не да се запазва и после я се сложи, я не. Ако си харесаш някоя комбинация, но в момента не си в настроение за нея, защо не я подминеш и не си носиш комбинацията, която отговаря на настроението ти в момента. Винаги може да поискаш нещо да ти бъде сглобено по твой вкус, предпочитания и изисквания. Даже мисля, че така дрешката е по-"сладка". Нали все пак е направена за теб специално!
Понеже и аз самата съм запазвала преди време неща, които съм носила много кратко и които най-вероятно повече няма да нося, от време на време си пречиствам гардероба и пускам тези комбинации тук. Направете и вие! Wink Може да се харесат на друг, нека се носят. Защо да стоят?

Мисля, че и това е  една от причините доста от творящите момичета да спрат да предлагат. Като гледам сега тук комбинации пускат само Карина, Тифче, Джина и от време на време Хъшчето. А и Ави. Нека уважаваме труда им и се радваме на красотите, които правят!  Тук сме просто да се забавляваме!  bouquet

Малко по- късничко ще предложа и аз нещо пролетно. Peace

# 1 631
  • Вестерос
Пак да кажа, че споделих на Карина снощи, защото видях, чер други преди това така са ми казвали и затова го сметнах, че така е редно. Писах и защо съм го направила.

Диди, да от руския взимам, но гледам да са публикувани в страниците там, които аз следя, последните 1,2 месеца. Сега вече ако са стари и са преповтаряни в техния сайт аз няма как да знам . Не мога да ги следя всичките актуални страници. Но е факт , че съм се връщала по 3,4 месеца назад максимум, където са зимните като цяло. Peace

# 1 632
Аз си нося комбинации от преди няколко години, въртя си ги
Някои са носени от други, дори едновременно с мен. Ми какво да направя. Картинките са публични и явно имаме сходен вкус и настроение. Просто сменям "тоалета" и толкоз.

# 1 633
  • Once there was a Hushpuppy...

Понеже и аз самата съм запазвала преди време неща, които съм носила много кратко и които най-вероятно повече няма да нося, от време на време си пречиствам гардероба и пускам тези комбинации тук. Направете и вие! Wink Може да се харесат на друг, нека се носят. Защо да стоят?

Мисля, че и това е  една от причините доста от творящите момичета да спрат да предлагат. Като гледам сега тук комбинации пускат само Карина, Тифче, Джина и от време на време Хъшчето. А и Ави. Нека уважаваме труда им и се радваме на красотите, които правят!  Тук сме просто да се забавляваме!  bouquet

И аз за това призовах, Син и още някой пуснаха старите неща Peace
Дайте, наистина да ги завъртим тук, кой каквото няма да носи да го пусне тези дни и да се раздвижи темата, а и да видим стари и забравени неща. Ето, на мен ще ми бъде много приятно да видя неща, които съм правила от преди 1-2-3, че защо не е и 4 години. Да се носят, или само да се покажат тук..

Съгласна съм, че няма какво да се променя по правилата. Тук, има вече нови момичета, но повярвайте ни, ние /старите кучета Mr. Green/ сме минали през какви ли не обсъждания и сме стигнали до извода, че колкото са по-малко правилата, толкова по-приятно е в темите с аватарите.
По повод дублирането, няма как да се избегне.
Както, всички казаха и си знаем, конкретно, ако някоя картинка/особено за аватар/ ти е много на сърце и си я носила дълго време, то тя те олицетворява по някакъв начин и не би било хубаво, ако друга я сложи. На мен няма да ми стане приятно и ще си кажа, ако някое момиче се понесе с аватар, който хората свързват само с мен. Ще намеря начин съвсем нормално да помоля за разбиране. Както сме го правили до сега. Вярно, малко са картинките, на които държа, но знам, че има и други като мен.

Преди време аз спрях да предлагам, не знам дали ще си спомните, защото не се носеха комбинациите. После започнах само, ако ми се поръча, сега от време на време пускам просто така, защото обичам да ги правя и още повече да ги виждам носени.

Дълго стана, но исках да споделя Wink

# 1 634
Искам да си поръчам нещо с пролетен Париж  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт