365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 106
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 105
Даун, знам..
Просто и на мен понякога ми е трудно да преглъщам.
Забравих го вече.
До следващият път. Но ако тогава съм по-емоционално стабилна, изобщо няма да го отразя.

# 106
Просто го игнорирай като е в такова настроение и му намери накаква работа  -  да си направи домашните, да изхвърли боклука. Ще помрънка, но и неговия гняв ще се насочи към досадните занимания, а не към теб.

# 107
Искам един от роднините ми да се затрие, очите ми няма да мигнат ако умре. Знам, че е това би възмутило много, но не мисля, че семейството ми заслужава това, което се случва, този невероятен психически тормоз. Плаках часове наред, получих нервна криза. Никой от нас не заслужава това. Покрай днешните страсти някак нищо не ми трепна когато разбрах, че големият ми девер ме мисли за курва. Изобщо срам ме е, че семейството ми трябва да живее с ненормалник в насилие, срам ме е, че съм познавала такива мекотели в живота си, че още един не ми прави впечатление.

Но ще преглътна обидата и ще гледам семейството ми да е добре.

# 108
Искренно и дълбоко ми писна да чета измислиците на Заяц то всеки неин роднина е изрод,всеки ден я гонят от някъде и някой иска да и натресе за гледане детето си..а май беше и бременна по едно време...
Друга моя тайна е,че искам някак си да ми се блокира бг мама и да спра да чета тук колко време ще ми се освободи..къде се лекува от пристрастеност от форум  Rolling Eyes

# 109
Всяка от вас сподели своята тайна, нападките са излишни.

# 110
  • Пловдив
Днес бил световния двн на благодарността...има хора, на които мога да благодаря, че напуснаха живота ми...но постъпката и предателството не мога да забравя/простя...защо, защо помня като слон. Уж не съм злопаметна, но явно съм...в такива моменти ми се иска колелото да се върти и вчера на мен утре на теб...явно и злоба има в мен, щом искам да има някакво възмездие...конкретно за въпросния човек съм казала, че живота й да мога да спася няма да си помръдна и малкото пръстче на крака...

# 111
А аз искам да благодаря на един човек, който вече не е между живите, за всичко, което е направил за мен! bouquet
Дано Бог даде мир и светлина на душата му! Flowers Rose Flowers Rose

# 112
Днес бил световния двн на благодарността...има хора, на които мога да благодаря, че напуснаха живота ми...но постъпката и предателството не мога да забравя/простя...защо, защо помня като слон. Уж не съм злопаметна, но явно съм...в такива моменти ми се иска колелото да се върти и вчера на мен утре на теб...явно и злоба има в мен, щом искам да има някакво възмездие...конкретно за въпросния човек съм казала, че живота й да мога да спася няма да си помръдна и малкото пръстче на крака...
Това не е злоба. Злоба е като нямаш никаква причина и пак ти се иска на някой да му е зле. А защо помниш- защото си имаме механизми за самосъхранение, а те без помнене не функционират. И аз помня, ама не го мисля. Но възмездие не искам- понеже знам че ще си дойде от само себе си, без да се напрягам. Малко са хората които много сериозно са ме наранили, но аз разбрах че колко повече го мисля и ме е яд на тях, толкова повече време и място им отделям в живота си, а аз точно това не искам. Така че ги зачертвам и ги оставям на времето, то се погрижва за всичко.

А иначе: днес някак си всички ме дразнят на работата, с изключение на "моята си" колежка...Как не им омръзна само претенции и мрънкане...  Close

# 113
Лекувах си бъбреците в София и взех, че неволно хлътнах по един мъж. Не знам мищо за него, освен, че е от Видин и много искам да го забравя, но вече два месеца не мога и редовно мисля за него. Имам две деца и добър мъж, но защо ми се случи това? Нищо не се е случило между нас, а и в болница какво може да се случи? Тази тайна ще ме побърка! Сега отново ме болят бъбреци, но ме е страх да ходя към София защото заради него намразих столицата ни, а и знам, че всичко ще ми напомня за него. Искам да съм вярна на семейството си!

# 114
  • София
Гледай си семейството. Притрябвал ти е видински пустиняк.

# 115
Изобщо не ми трябва, но как да го разкарам от главата си

# 116
Изобщо не ми трябва, но как да го разкарам от главата си
Спомни си как си се влюбила в мъжа си, хубавите ви моменти заедно, за такива неща си мисли, вместо за ... пустиняка.  Wink  Laughing

# 117
  • В един копнеж!
Ако днес, както казват е деня на благодаря-то...ами, доживотна благодарност ще нося в сърцето си към един Човек, която ми помогна, когато бях тотално оставила се на течението. С много търпение и говорене от негова страна успях да стана тома, което съм сега. В онези моменти ми беше много повече родител, отколкото моите истински родители.
Към настоящето, изказвам благодарност на мъжа си- за търпението, за това, че ме иска и не се отказва от мен напук на моето темерутство понякога, за подкрепата.

# 118
След една седмица ще напусна страната. Оставям майка, а детето на баща й. Въпреки че отивам при любовта ми, мен ме е страх. Сигурна съм, че мога да разчитам на него, държавата е прекрасна- все още, докато не са дошли още повече "бежанци", но не знам езика. И най-вече, ще ми е мъчно за дъщеря ми и майка. Насълзих се.

# 119
  • Cyprus, Пловдив
Тайната ми е, че никога не съм разбирала майки, които си оставят децата и заминават за друга държава.
Не нападам поста на Анонимен, просто не го разбирам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт