365 тайни от моя живот /4 тема/

• 238 102
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 140
той,приятеля ми,заяви категорично,че няма да живее другаде.Ако искам - аз да се махам.
Искам да кажа,че други проблеми наистина нямаме.
Хубаво, че нямате други проблеми, защото това, което ти е казал е ужасно и е симптом за огромен проблем. Няма начин любящ мъж да каже подобно нещо на обичана жена. Няма. Ако си е позволил да каже това, значи нито той е любящ, нито жената- обичана.

# 1 141
wishmaster, за теб може да е огромен проблем, а за нея да не е проблем Stop
Не си позволявай така да категоризираш отношения, които продължават 7 години....
Моята тайна е, че имам бели полета за някои случки...

# 1 142
  • Бургас
Той сигурно я обича, но повече обича себе си и в частност - личния си комфорт. Човекът не плаща за жилище, дели си сметките с други /ако въобще дели/, две жени го обгрижват и сигурно почти няма никакви домашни ангажименти. Аз не бих понесла подобно съжителство и такъв мъж, който очевидно бяга от отговорностите на зрелите, претендиращи някой ден да са глава на семейство, мъже. Много й трябва такъв - поредния мамин мунчо   Stop

# 1 143
wishmaster, за теб може да е огромен проблем, а за нея да не е проблем Stop
Не си позволявай така да категоризираш отношения, които продължават 7 години....
Възможно е да не е проблем за нея. Възможно е тези отношения да продължават 7 години. Ако им харесва, нека да продължават колкото си искат. Но това не променя мнението ми, че няма начин да кажа подобни думи на любим човек. Ако ги кажа, значи човекът не е любим. Е, за други може и да е възможно да говорят така на обичани от тях хора.

# 1 144
често сънувам секс с бившия Sick

# 1 145
Чувствам се разочарована от приятели (кемейни). От години сме много близки, споделяме успехи и несгоди, лични и финансови проблеми, за мен те са семейство... и изведнъж, за пръв път от много време те си взеха отпуска и заминаха с друго семейство на почивка.
Знам, че нямам право, но ми е криво.
Няма да споделя на никой, ще го преглътна и ще продължа, дали ще е същото - не знам.

# 1 146
Благодаря за подкрепата! Тайна за повечето близки, но не и за децата е, че този момент , допустим да се бориш, за да запазиш брака, мина отдавна. Минахме и през скандалите, като бащата има проблем с алкохола и агресията след това, и през сцени с насилие пред очите на децата.Сега трябва да спасявам моята и тяхната психика.
И въпреки всичко, когато баща им страда, че не е с тях, когато синът ми (3г) плаче и пита за баща си, ми е много болно.

Нашият баща си проявяваше насилие и без алкохол- подкрепям те даже с две ръце! И моята ми скъса сърцето с плакане за баща си, месеци наред, но ако бях останала при него нямаше днес да ни има и мен, и нея. Давай напред, след 2-3 години ще се усетиш колко си била смела и умна да го направиш!  bouquet bouquet bouquet

# 1 147
Аз не се изразих правилно.
Това го е казвал,когато аз от нищото,ядосана и намръщена,решавам,че трябва да говорим отново на тази тема,в резултат на което започваме да се караме и се стига до "Аз се махам" , "Ми махай се". Не,че го оправдавам,защото изобщо не ми е приятно да чувам това,но наистина се е случвало рядко.Когато разговаряме спокойно,уж стигаме до решението,че ще живеем тук,но на отделен етаж.Този етаж е в процес на пригодавяне за живеене вече ... години.Все има нещо по - важно,за което да отиват времето и парите,предвидени за него.
Не е глезльо,не е мамин мунчо,нито е обгрижван от друг,освен от мен.Е,случва се маминка да го обгрижва,но защото тя така е решила.Плащаме си сметките отделно,пазаруваме отделно.Отговорен мъж е,грижи се за дома,работи много.
Опитвам се да го разбера.На всеки му е мил домът,родителите,мястото на което е израснал.Но пък щом аз мога да направя тази жертва,смятам,че и той може.Но категорично отказва.
Проблема ми  е повече майка му.Тя си е свикнала той да е на нейно разположение постоянно.
Охх,сложно е.Мисля,мисля и не мога да го измисля.Може пък да не иска с мен да гради дом.Питала съм разбира се,отговора е,че няма такова нещо.Просто за него не е приоритет отделянето.Така си е свикнал и не вижда проблем.

# 1 148
  • някъде
Все пак му е майка, а не чужд човек (дразнител). Няма как да разбере какво ти е на теб. Щом имате още един етаж- вкарайте най-необходимото на първо време за живеене и се местете! Кажи му, че така хем пак ще е близо до нея, хем и ти ще имаш малко повече свобода и ще си доволна!
Успех!

# 1 149
  • Пловдив
От известно време една от приятелките ми е все заета, като й се обаждам да се видим /няма проблем за мен, всеки си има някакво ежедневие, планове, приоритети/. Днес се разбрах с друга приятелка и малко след това звъннах на тази, не ми вдигна. Седнахме на кафе с А и през това време Б звънна казах й къде с кой сме и ако има възможност да дойде, пита до колко ще сме там, казах й до към 6 /два часа имаше до тогава/, тя каза, че няма да може и се разбрахме да се чуем тези дни...след 5 минути ми звънни да ми кажи да си подредя приоритетите, че все първо звъня на А, а след това на нея и видиш ли тя трябвало да си счупи краката от бързане /не е така, няма проблем и с придвижването навсякъде я придвижва мъжът й, не чака по спирки и т.н./, аз й обясних, че не мога да планувам кафета и срещи от предходния ден, защото предпочитам да се наспя /работя и нощно време/ и тогава да решавам дали ще излизам или не, казах й, че тя предпочита вечер да излизаме, а аз предпочитам да си мързелувам, при което ми се отговори, че сигурно ми се забранява да излизам вечер /с нов мъж съм от няколко месеца, живеем заедно, колата му от известно време само аз я карам и със сигурност не ми прави проблем за излизания/, казах й че говори глупости и това не е така...преди финансовата част не ме бъркаше, но вече разчитам само на доходите, които изкарвам, тя го знае много добре, не мога да си позволявам толкова често като преди да излизам вечер...стана ми тъпо от факта, че наистина ми е близка и знае всичко за мен и това държание и репликиране не го очаквах....не че е кой знае каква тайна просто имах нужда да го кажа някъде.

# 1 150
Тонка, а какво стана с твоята скорошна 'мечта'? Получи ли се или не, или ти се отказа?
А аз се чудя да започна ли нещо или не? Хем го искам, хем се чудя дали ще 'издържа' на напрежението му....

# 1 151
  • София
Ядосвам се на себе си ,че не съм се научила на нищо. Работя всичко. Което работя го правя добре.
Шефовете са доволни и т.н.
Но ето ме На ,сега пак искам да уча,защото постоянно меня интересите си.
Нямам си "мое нещо". Винаги нещо различно. От една професия в друга.
Но ми харесва някак си

# 1 152
  • София
Тонка, а какво стана с твоята скорошна 'мечта'? Получи ли се или не, или ти се отказа?
А аз се чудя да започна ли нещо или не? Хем го искам, хем се чудя дали ще 'издържа' на напрежението му....
Щастлива, не си спомням точно за каква мечта съм писала, но съм на път да сбъдна една голяма. Друга, по-малка, ще почака, тъй като няма финанси за всичко накуп.

# 1 153
  • ГО
Започнах да пиша книга.  Blush
Тайна е дори за най-близките ми. Даже на мъжа ми ме е срам да кажа. Най-вероятно няма да види бял свят (произведението ми), ама все пак продължавам да си го пиша.  Embarassed

# 1 154
  • София
Камъче, поздравления !!!

Общи условия

Активация на акаунт