Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
...а пък с Кали пихме кафе и ми похвали косата...
Ъъъъ  newsm78 ???
Елинка, не, че имам нещо против да пия кафе с теб и да ти похваля косата, но
признай си сега на кого ще купуваш ризка?
Насън, Кали, насън се пили кафе Simple Smile

Вени, добре, че писа, че за миг се зачудих Simple Smile

# 31
Кали, само насън беше, за съжаление. Пожелавам си през новата година пак да се видя с теб и с всички други, с които успея.  Hug

Дев, гуш за теб!  Hug И представям си те сутринта с кола като от замръзналото кралство. Добре поне, че не си с шейна и елен.  Heart Eyes

# 32
И тук беше замръзналото кралство сутринта Rolling Eyes
Утре не знам как ще е, не спира да вали дъжд и ако случайно вцепи нощес, утре пак ще се пързаляме Rolling Eyes
Гушки на всички, които имат нужда Hug

Отивам да разпускам със сериал Crazy

П.С. Мижи много добре си оформила темата Hug

# 33
  • София
Миж, мерси за красивата тема  Hug
Щом седна да ви чета, и ми става лекинко и хубаво  Heart Eyes
Миле, Кости, Вени, и аз се посмях здраво, особено като си представих Милето как осмисля въпроса на Кости  Mr. Green
Елинко, много мило ми стана, че съм била част от сънено-пъзелският ти свят  Heart Eyes
Авлигче, трудни са такива моменти, обаче разговорите оправят всичко, излишни според мен са драмите с гордостта - кой е прав, кой ще започне пръв и т.н. Ама пък вие сте тръпка, а като има тръпка това има значение  Heart Eyes
Миле, ше ме земеш ли при тебе и пантофите, душо златна?  Hug
Нел Hug Да са здрави и щастливи майка ти и брат ти! Почерпих се  Simple Smile
Бела, много хубав и на място цитат  Flutter
Дев, ела да те гушна и аз  Hug
Пете сърце, честит празник и на твоето момче  Party
Пете усмивка, ние мисляхме името Боян за Гушко, понеже на Богородица се роди. А някак не харесахме Марио... та мислехме Боян, от Богородица.... и звученето ни харесваше. После обаче решихме да започва с М  Flutter
Честито на всички, които имат близки именяци днес, да са ви живи и здрави  bouquet
Отивам да си играя с ММ и Гушко  Heart Eyes
п.с. Бъбъл, и аз съм от падалите по дупе  Crazy ама малко само  Mr. Green

# 34
  • на североизток от Рая
 Идвам и в новата тема.

Мижжжче, такава хубава си ни я направила. То на човек да не му се излиза като влезе в тази Сладкарница. И както все почерпки има, що да излиза. Че и кафе има, и чай сипват, аз бих поостанала дълго.

Благодаря ви за хубавите поздрави за моите скъпи хора. Дано са ми здрави!

Дев, идвай тук, ще получиш и топло,  и прегръдки! Hug Засега гушни Мария, тя дава от всичко по много.  Heart Eyes

Аз съм отпуска и съм се отдала изцяло на четене и абсолютен релакс. Пия чайчета, завивам се с одеялото от Нели и спа-мя в домашни условия. Хич не се оплаквам.

Хубаво ми стана да го прочета, Ели!  Hug Дано ти е топличко, приших му от моята обич, да ти топли.

Днес прочетох, че и Камиче се топли с одеалцето от Милето, така ми стана приятно. Две стоплени другарчета имаме.  Simple Smile

При нас лед няма, но има локви, киша и дупки с вода. Изобилие! А тротоарите не са почистени, пешеходците са по шосето и като мине някой засилен баш шофьор, оставаме в облак от пръски. Ха ха ха, като не знам какво се бях изпръскала днес докато стигна до работа. Наистина ми е бедна фантазията  и не намирам думата, която най-точно би ме обрисувала.  Crazy Laughing

Айде, лека нощ! Аз потънах в "Жената жерав", Елинко, да знаеш, че много ми харесва.

# 35
  • ГОре на черешата...
Честит да е именният ден на близките на Нели, Деси и Петето - да са здрави и щастливи bouquet!
Миж, благодаря за уютната тема Hug!
Вали из ведро отвън, утре сутрин не ми се мисли какво ще е. Днес изневиделица ме налази зверски, още 2 дни ще е така ooooh!. Дано утре вечер ми остане време да докладвам как е минала първата репетиция.
Гушвам ви всичките и заспивам нахилена при мисълта за кучовцте на Камиче/дано само утре ние не сме на тяхното място Praynig.../

# 36
  • Ямбол
Здравейте, момичета, на този хубав ден.
Честит празник на близките на Деси, Нели, Петето и всички, които празнуват днес. Здраве и любов!
Нези, прекрасен подарък за Ани!
Как е татко ти?
Деси, няма да те съветвам, но се подписвам под написаното от Миж. Имам горчивия опит от щерка ми.
Камиче, много лоша ситуацията при вас.
Болните да оздравяват. Кости, Лофче, много зле звучите.
Аз съм още в коледна ваканция. Започвам на 11 януари. Та с моята щерка малко почиваме във Вонеща вода. Избягахме от студа, заледяванията и лошото време. Правим си процедури, почиваме и четем. Не помня откога не ми се е случвало. И ние снощи мислехме да правим ритуала с водата, но защо се разсеихме??
Мижж, благодаря и аз за темата, но ще видя картинките след неделя. Сега съм само през телефона.
Прегръдки за всички, момичета

# 37
  • На високо
Вече е 7-ми януари, но искам да честитя вчерашния празник на скъпите хора на Нели, Петя и Деси! Да са ви живи и здрави bouquet!
Ако е имало и други празнуващи и на тях всичко най-добро!
А днес вече сигурно има и други именници Flutter?!
Днес и в Бургас беше кошмарно за придвижване - заледени тротоари, реки от топящ се сняг, дъжд цял ден, а после и мъгла. Всички прелести накуп! Все пак не успяхме да паднем нито веднъж, макар че се опитвахме усилено.
Много ви благодаря за съветите относно личните ми драми Hug!
Скрит текст:
Знам колко е важен разговорът, но той е много труден, когато човекът отсреща е мълчалив и затворен по природа и издига още повече стени около себе си, когато се създаде някакъв конфликт по между ни. Няма изненади, винаги е било така. Иронията е, че преди 20 години, когато се запознахме, аз бях привлечена точно от тази негова резервираност, сдържаност и недостъпност. Един такъв тайнствен ореол виждах около него Crazy. Пък сега се чудя как да стигна до човека зад оградите Mr. Green. А и аз си нося собствения си  багаж, моите си недостатъци. Хич не му е лесно и на него с мен Blush.
Миж, прекрасна е темата! Благодаря!
Лягам вече и се надявам денят да е лек за всички ни!

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 07:57 от Авлига

# 38
  • София
Добричко утро  Flutter
Слагам кафе  Heart Eyes

# 39
  • София
Мариш,взимам  Hug

# 40
ДУ!  Simple Smile
Мариш,мерси за кафето!  Hug
Авлига,както казва един наш приятел-възрастта изостря недостатъците. Дано скоро успееш да преодолееш стената!  Praynig
Ние с баща ми днес продължаваме с консултации с други лекари ,по препоръка на акад. Василева,която успя да постави диагноза. Болестта се оказа много рядка ( синдром на Horton)  и лекарката в Смолянската болница,с която говорих,каза,че в 30 годишната си практика не е имала такъв случай. Късмет!  Confused
Сега започваме лечение,за да не пострада и другото око и днес ще видим какво ще назначат още двама специалисти,при които ще ходим.
Хубавото вчера беше ,че си почетох добре,докато чаках почти 3часа в коридора на клиниката.  Wink
Момичетата в северна България и по морето да внимават много днес с поледицата!  Peace
Мария Ч,приятна почивка на теб и Ивето!  Hug
Честит празник на всички,които празнуват на днешния Иванов ден!  bouquet
Хубав ден!
 Heart Eyes

# 41
  • Пловдив
Мариш, страхотно кафе!  Допивам моето и  се оправям за работа. Тук е влажно, мрачно и кално...пфу.
Честит празник на всички празнуващи и близките им /вярвам, че все у
има такива тук/. Да са живи и здрави и щастливи!

Нези, пожелавам успех в предприетите мерки!
Хубав ден, хабибита!

# 42
Добро утро, момичета Hug

Да ви почерпя за именния ден на Калоян Heart Eyes

Бягам по задачки, ще се включа по-късно. Хубав да ви е деня bouquet

# 43
Оххх, турско кафе...и въпреки, че спрях да пия кафе, като затворя очи, чувствам аромата му...и аромата на ориента....луда работа.
На такъв стрес съм подложена в момента и днес като правя едни отчети, на такава каша се натъкнах...бучах, фучах...чак кръвно съм вдигнала (отивам на лакар и хвърлям лекаря в див потес). До сега писах, хем да бъда учтива и да не им кажа в очите как не стават за нищо...та копирах чак ВП-та на 3 компании. От утре ще има нова система, че днес хванах как са ми имитирали подписа (те не знаят че помня като куче, хеле пък визуално мога да възстановя цял документ без проблеми).Имам две свободни позиции и трябва да реша кого да взема, работата е по договор и специалисти няма...пак трябва да си реорганизирам хората. От мисли не мога да спя...оплаках се, не че ми олекна де.  Twisted Evil

Нези, поне има светлина в тунела...имате диагноза, което лично аз смятам за по-трудната част (бих потърсила и др мнение обаче)...успех и дано запазите другото око.

Честит празник на всички празнуващи и празнували, да Ви е живо и здраво името.

Миж, благодаря за темата bouquet

# 44
  • София
Добро утро,

Идвам за кафе и сладкиши.

Честит имен ден на празнуващите и техните близки. leninka  bouquet

Бягам, че не лази , а залива.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes На всички  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт