Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
ДУ  Hug
Честит празник на всички именици, да са живи и здрави и много успешни!
Нези,стискам палци всичко да се нареди и да се запази зрението поне на другото око! Дано при другите специалисти да има някакъв успех! Прегръдки мила  Hug

Хубав ден от мен,бягам че и мен ме е налазила...

# 46
Добро утро!!!

Маришка, благодаря за кафенцето...пия си го още тук на работа...

Титина, вие в щатите със зелена карта ли заминахте? Чудех се тази година дали да не си пробвам късмета, пък си казвам, ще вземат да ме изберат и лошото е че няма кой да ни даде някакви напътствия...т.е. нямаме познати там...та се чудя хората, който са заминали дали разчитат на някой там на местна почва Rolling Eyes

Честит празник на всички празнуващи днес!!!

Хайде според ден!!!!!

# 47
  • на североизток от Рая
 Добро утро! Идвам и аз при вас, най-после мога да подгъна крак, а съм станала още в 6.  Crazy

Честит празник на именяците днес!

Ленинка, честит да е Калоян! Здрав и добър да расте!

Имаме си още един Калоян тук, но той е голям батко, умен и мъдър, гордост за родителите си - Калоян на Мариетка.

Мариетко, от здраве да не се отърве твоето момче, да продължава да постига целите си, да носи с гордост това силно име и да го краси. Хубав празник!

Днес знам, че празнува и дъщерята на Мария Ч.. Мимка, нека е здраво и щастливо момичето ти, приятно да си изкарате почивката, наслаждавайте се на компанията си, знам колко е уютно усамотяването майка-дъщеря, в това има магия, неможеща да се опише с думи.  Hug

Ако има и други празнуващи - здрави да са! bouquet

Нези,  Hug!

Много сте налазени, бе, момичета. А дано да намалее работата ви, пустата работа.

А аз съм с някакво вдъхновение да готвя от сутринта.
Скрит текст:
Рано-рано, по тъмно правих питки със сирене, пържих ги, после кебап направих, ориз на фурна, накрая  и една бисквитена торта завъртях. И вече съм готова, изморена, ред е и на работа да отида. Crazy

Прегръдки за всички!  Hug Hug Hug

# 48
  • в огледалото на живота
Добро утро!

Може да е мрачно навън,но тук е топло и уютно  Hug

Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet

Мариета,Лени живи и здрави да са ви Калояновците!
Нека името им се споменава с добро винаги и да отваря вратите им с успех!

Мария Ч.
и за твоето момиче букетче здраве  bouquet

Слив,за половинката ти още повече здраве  bouquet

Нези,да се възстанови татко ти възможно най-добре  Praynig

Спорен ден на всички  Hug

# 49
Добро утро  Rolling Eyes Първи работен ден за годината  ooooh! ooooh! ooooh! За капак съм спала 4 часа и ми иде да се скрия под бюрото  Mr. Green

Честит празник на всички празнуващи вчера и днес.  bouquet bouquet bouquet

Лелинка, да ти е живо и здраво момчето  Heart Eyes

Маришка, благодаря за кафето. Аз от новата година съм спряла кафето и минах на черен чай, да видим до кога  Stop

И мен ме лази и изчезвам  Crossing Arms

Еха Нели, много си бърза от сутринта  Heart Eyes Браво  Hug Hug Hug

# 50
Честит Ивановден и честит имен ден на празнуващите  Hug
Да им е живо и здраво името!!!

Нези, а сега след като има вече установена диагноза, дали има шанс нещата да се оправят (или поне до някаква степен)? Ще стискам палци всичко да е наред!  Praynig Очи са това, не е шега работа...  Confused

Нели, ти си направо героиня!  Rolling Eyes Толкова много неща да свършиш от сутринта?!? А тя дори още не е минала , сутринта, имам пред вид. Можеш още нещичко да сготвиш набързо  Wink

Леле, Лофче, аз това с кафето не мога да си го причиня. Пия само едно кафе сутрин, но животът ми без него е немислим!
Обичам и турско кафе-каймаклия , като Маришкиното, но вкъщи правим шварц   Simple Smile

Мимка, приятна ви почивка с Ивето! И хубаво да се наСПАмите  Hug

Хубав ден на всички! Добре, че поне тук спря да вали  Peace

# 51
  • Варна
Честит имен ден на празнуващите  bouquet

Миж,благодаря за темата  bouquet

Отивам да прочета 5 страници назад .
Мярнах че Нели е готвила вкусни нещица ,искам и аз тортичка  Heart Eyes Hug

# 52
Честит имен ден и от мен на всички празнуващи!
Най-любимият ми мъж (а сега, де Mr. Green ) е именик днес, така че се чувствам поздравена и аз. Да взема да почерпя

Нели скри ми шапката Crazy

# 53
Кости, ще се почерпя с последния коктейл  Heart Eyes

Малко ми е тъпо Tired

Скрит текст:
В крайна сметка няма да остана на работа след края на договора. Просто шефката ми не може да ми предложи нищо което да е поне задоволително за момента. Иска да ми дава минималната и пак да съм на срочен договор с 3 месеца предизвестие, което ще ми попречи да си търся друга работа. А и заплащането просто не стига за разходите по път и обяд. Очаквах го, но ми стана тъпо.

# 54
  • Ямбол
Честит празник на всички празнуващи - Калоян на Мариетка, Калоян на ленинка, на мъжа на Слив, на мъжа на Кости!!
Моята дъщеря каза, че днес приема само поздравления и подаръци, а ще черпи на Цветница ( на вървата Ива). Няма лошо, поводи да има. Та, аз ще почерпя, но през телефона ми е трудно. Ще го оставим за по-късно.
Незии, стискам палци нещата поне мало да се подобрят при татко ти.
Тук наистина си прекарваме чудесно. Благодаря на всипки за хубавите мисли. Нелии, толкова добре ме разбираш, благодаря ти.
Прегръдки за всички, отивам на вана.

# 55
  • София
Ето ме и мен! Hug
ММ днес празнува имен ден,та слагам бонбони-тъй де,следобедно  Heart Eyes

И честит празник на всички,които днес са именяци!Да са здрави и да носят името си с усмивка!

Свърши ми работният ден.Имахме четири празнуващи деца днес.Всичко точно с почерпките,докато не идва на дг четвъртото дете,което днес има имен ден.Носи то кутия с бонбони.Отваря ги лелята и гледаме вътре 20 бонбона.Няма проблем,децата ни днес са 19,ще стигнат,но по списък са 24 и рядко идват под 20.Викам си на акъла,а ако бяха дошли всички,как щяхме да дадем?Да не говорим,че ние трите с колежката и лелята въобще не можем да се докопаме до бонбон,ама айде,нас ни остави,не изпадаме в драми.

# 56
  • ГОре на черешата...
Следобедно да сипя по едно за Калоян и лелина сладка Ивета:

Честит празник и на останалите именици - да са здрави и честити bouquet!

Нелко, все се каня да те питам - втора смяна ли си...

Изчезвам, че ме лази не, ами гАзи ooooh!...

# 57
  • Кърджали
Честит празник на всички които имат повод да празнуват днес. Кости, Лени, Мариетка, честити ви именици, да са ви здрави и много щастливи!
ИЗморено ми е, затова не ми се пише много много... Чакам да ми доведат каката от градина, дребното спи (най - накрая), а аз се чудя - да пооправям по вкъщи или да позяпам малко тавана...

# 58
Най-любимият ми мъж (а сега, де Mr. Green ) е именик днес, така че се чувствам поздравена и аз.

Кости му, татко ти е именник днес!!!  Grinning
Да ти е жив и здрав!  Heart Eyes

Алекс, я позяпай тавана  Whistling

Слив, Мариетко, почерпих се и за здравето на вашите именици  Hug

# 59
  • София
Да са живи и здрави всички именници на момичета в темата днес! Hug Hug Hug

Аз нещо много сериозно си поработвам тия дни, затова не съм тук толкова често, колкото би ми се искало.

Но ви прегръщам всичките, с пожелание за хубава вечер!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт