Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Каленце, звучи ми добре. Аз почивам на 31, в неделя  Peace

Ули, почивка бях вчера. Днес съм на работа до 20.30  Rolling Eyes Сега започнаха да прииждат някакви хора, но е на приливи и отливи ... днес няма да са много ...  Rolling Eyes
И теб към купонджийките те причислявам ... че и с махмурлук!  Mr. Green

# 676
  • На планетата Земя
Здравейте, книжки!

Радвам се, че ми остана време да ви нагледам неделно!
И аз обичам преките предавания на Камиче от мястото на събитието, всеки ден е все по-оригинална, получава се като дневника на марсианеца.  hahaha

Бъбли, леко да ти върви работата, не знам дали да ти пожелавам повече клиенти днес или не - както ще ти е по-добре! Хубави покупки за душата си си направила. Аз, дето съм съвсем неглиже по отношение на кремове и външен вид, сега установявам, че ми е много приятно да си сложа кремче и да си изляза после в студа, друго си е усещането на лицето.

Кали, не ми се праиии, купонджийка си си, и то каква! Аз не издържам на неспане, доспива ми се и финито, привиждат ми се само възглавнички.

Рейни, много е уютно при теб, и творческо. Напомняш ми, че и аз в един момент ще трябва да захвана моите скромни гривнички от мулине, друго не умея, то не знам и дали става друго с мулине.

И аз ще се радвам на среща много!

Браво на вас, че имате желание да гледате сериали, аз отдавна не съм се зарибявала, все към книжката ме влече, или нещо друго, но не и сериал.

Слив, екстра прави Марто със ски спортовете!

Аз вчера си довъшрих забавната книжка за хайдутите и магаренцето и сега се забавлявам, изучавайки любовта, секса, брака, облеклото в Древен Рим  Mr. Green

Има предложение да се разхождаме в гората, но аз нещо се дърпам  Embarassed, не знам защо така, ама ми е много хубаво у дома. По цяла седмица с това щъкане насам, натам ... абе ясно, че се лигавя, ама по малко ми е позволено.

Хубав и лежерен ден от мен!  Hug

# 677
  • София
Здравейте,

Минавам, колкото да не ме забравите.
Имам много работа, с Бояна и нейното пеене, с моята танцова и вечер се опитвам да прочитам по 2-3 реда.
Скрит текст:
Май и Сатурновата дупка си казва думата
Изчитам ви по диагонала, но не ви изпускам.

Липсвате ми. И аз искам да ви видя.

Хубав следобяд.  bouquet bouquet bouquet bouquet

С голямо закъсвение, честити празници на всички.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 678
  • София
Пете  Hug

Ние днес успяхме да се качим до пистата да видим гарджето как кара-доволни останахме.Пълно с деца,скиори,бордисти,красота.Най-хубавото беше,че горе в планината температурата беше -5 при - 10 в СФ.
После дойдоха две комшийски деца на гости,щото на Марто му е малко да го няма цял ден и ей сега преди малко си тръгнаха.Тепърва започвам да се движа по задачите за утре.
Много добре мина почивника.

# 679
  • Ямбол
Тук съм, момичета  Hug и не ме забравяйте, моля ви  Embarassed Embarassed Heart Eyes
чета почти всичко, но нещо не ми се пише. Няма и какво  Rolling Eyes
Идея си нямам дали е някаква дупка или не, просто ...
Срам ме да споделя, че чета едни лежерни книги, дето хем не ми се четат, хем само към тях посягам ..
В офиса е луда работа, но няма да се оплаквам сега ...

Прегръщам и целувам всяка една от вас.. и благородно завиждам за срещата, която се очертава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Спорна седмица, момичета  Hug

# 680
  • Кърджали
Наминавам да ви погледна как сте. Чакам пералнят да спре, та да просна дрехите и отивам да лягам.Батериите ми са изтощени, та имам нужда от презареждане...
Хайде, отивам да посъбера малко играчки от земята докато чакам пералнята. Ако остане верем ще поразгледам нещо в нета или ще попрелистя някоя книжка...
Тук пък иначе не е такъв ужасен студ. Даже през деня става що - годе приемливо хладно. Гледам че го дават и да се затопля още... Дано, дано.

# 681

ДУ!  Hug
Хубав ден и успешна, и по-топла седмица!  Simple Smile
За 31-ви ,не знам. Може и да успея ,но ако е в по-късния следобяд.  Peace

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 07:57 от nezito

# 682
  • Пловдив
Добро утро, хубава седмица и от мен.

# 683
  • на североизток от Рая
 Привет!

Дойдох, видях, прочетох.  Wink Дано да е лека седмицата ви, момичета! Късмет да ви спохожда, топло да ви е и щастливо!  Heart Eyes

Аз от 7 и 30 съм с Кери на Кинг.  Crazy

# 684
  • в огледалото на живота
Добър и топъл да е денят Ви днес  Hug

Желая Ви успешна седмица, с много радост и късмет и дано днешния ден  бъде изпълнен с много цветни усещания  Heart Eyes

Миленце, Hug Hug Hug

https://www.youtube.com/watch?v=gA9nZrhFo4U

# 685
Добро утро и от мен Hug

Леко ми е днес, намерихме апартамент най-накрая Heart Eyes

Благодаря за кафето и пожеланията. Спорна и хубава седмица ви желая bouquet

# 686
ДУ  Hug
Абе, Бъбли и аз по принцип съм домошарка, ама кво ми става напоследък, тъй се получава че като Кали все ме викат и аз ми е трудно да откажа  Grinning
Хубава седмица ви пожелавам!

# 687
Добро утро и от мен!!! Hug

Успешна и хубава седмица и от мен!

# 688
Добро утро и от мен  Hug

Захапахме пак работната седмица . ! Да ни е спорна и успешна ! А на не работещите да е максимално релаксираща !  bouquet  

# 689
Добро утро!

Хубава да е седмицата ни, бързо да минава на работещите, да е лека и спорна!  Hug

Уж температурите се покачват, а на мен пак ми е студено. Но е поносимо, нямаме избор. Ще чакаме пролетта и така.

Гледам за сериали си говорите. И аз не гледам нищо. Май нямам нужното търпение да следя героите и историята от начало до край, особено пък ако започнат нещата да се разводняват.

Но пък в събота изгледах по желание на ММ един филм, който се оказа доста добър. Bridge of Spies се казва, за Студената война, с Том Ханкс. http://www.imdb.com/title/tt3682448/?ref_=nv_sr_1

Скоро не съм гледала анимации. Нещо ново интересно дали сте гледали?

Прегръдки за всички!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт