Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 702
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро!  smile3524

Днес като че ли е малко по-топло .... излязох навън, а то едно меко ...  newsm62

Вече съм на работа и пак се очертава един спокоен и безметежен ден ... само дето леко скучен.  Rolling Eyes

Лека да е седмицата на работещите, а ако има почиващи да знаят, че им завиждам много, но им пожелавам хубава почивка  Peace Crazy

Аз тази седмица имам изпит, изобщо не съм учила за него, не знам нищичко, а ще е устен и предмета не е никак лесен. Не знам изобщо дали да ходя, ама пък от друга страна ... ще попрочета нещичко тези дни и ще ида, пък каквото сабя покаже  ooooh! Tired

Много ще се радвам ако се организираме за 31-ви, аз съм окей да е следобед, тамън да се наспя ...  Mr. Green

А пък днес, ще ходим след работа с МП да гледаме Леонардо и мечката!!!  smile3540
Откакто прочетох книгата, тръпна в очакване на филма, днес ще е денят!! После ще докладвам обстойно!  bowuu Peace

Нели, четеш "Кери", така ли? За пръв път ли ти е? О, моля те разкажи ми още  Heart Eyes Crazy

Петенце, как ще те забравим, ти си незабравима прекрасница!!! Заета си много, но то е за хубаво  Hug
Дано успеем да се видим скоро  Crazy

Миленце, добре ми е с книжка в леглото, поне 1 седмица!  Mr. Green Joy Няма да ме огрее хич ...  Crossing Arms
Ти да не би да четеш книгата на Анджела "Секс и любов в Древен Рим". Че тя не е ли много документална??  newsm78

Хайде оставям ви, ама ви наглеждам!  Shocked

# 691
Добро утро, да се разпиша преди да е свършила темата !

И аз като Петяя съм в дупко-яма напоследък.
Друго че борихме един вирус при малкото, та малко неврно се сринах и тъй...

Рейни- благодаря за хубавите думи, видях и твоите красоти.

Аз елементарни на една игла плета. . И по техниката канзаши но   малко предобрена са ми другия вариант.  Скоро ще покажа !

Деси, правя регулярно за теб и базара в който участваш. Ще те помоля да ми пратиш адрес, като съм готова да ти поизпратя малко ! Ако нямаш против де .

Пожелавам слънчева и топла седмица !

# 692
ДУ  Hug

Днес е само -10 и си помислих - О, то е топло  Laughing

Всички одупчени да се от-дупчват! Меркурий е ретрограден до утре, та имате още един ден да сте в дупка, не повече  Naughty  Hug

Хубав ден и седмица на всички  bouquet

# 693
Специални благодарности за чудесните пожелания, отправени към моето момче на
 Авлига, Игривата Слива, Александра, Нели, Миж, Ленинка, Рейн, mari_eta, Kosty, Деси   bouquet bouquet bouquet Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

И при нас е много студено...смятам вече да се захващам с четенето...Събота вечерта празнувахме, вчера някакъв релакс...и пак с начале...  Simple Smile

Очаквам препоръка за завладяваща книга, която сте прочели предходната книга, само да не е фентази  Wink

# 694
  • Пловдив
Лоти, пиши като си готова и ще ти пратя адрес. Коледния базар го изтървах от към присъствие /защото бях на работа/, дано за мартенския да се включа и с присъствие...липсва ми тази ми дейност, да виждаш хората, които идват да купуват за да помогнат е толкова стоплящо...

Миж, aма друг път предупреждавай от началото на тоз Меркурий Wink мен явно този път по необясними причини ме е пропуснал.

Лени, да се похвалиш, ако се случат нещата с апартамента.

# 695
  • Пловдив
.

# 696
Миж, aма друг път предупреждавай от началото на тоз Меркурий Wink мен явно този път по необясними причини ме е пропуснал.

Ами той от началото на януари е ретрограден  Simple Smile
Бях решила да не го гледам вече, за да не се авто-сугестирам  Joy
Ама като ни налегнаха някакви битовизми - от рода на мини-наводнение в кухнята, повредена кола, лаптоп + комп за преинсталация, повредем GSM на мъжа ми - и то всичко това в рамките на няколко дни - проверих МеркуриЯТ и се оказа ретрограден, гадината  Joy
Е, сега влиянието му е много по-слабо, все пак излиза от периода  Hug

Ето ги другите дати за годината:

5.01.2016 - 26.01.2016
28.04.2016 - 22.05.2016
30.08.2016 - 22.09.2016
19.12.2016 -   8.01.2017

# 697
  • Пловдив
Ххахаа, че то това почти половината година. Тоз друга работа няма ли си...

# 698
Деси, букнахме го, приеха ни резервацията Heart Eyes

А Меркурий да си сменя датите, че ми е обхванал Парижкия престой и няма да се разберем Crossing Arms

# 699
  • Кърджали
А, Меркурий е виновен значи за това че криво тръгна тази година. Шък аз на ММ мрънкам как успя да се сдобие с глоба от 500 и кусур евро. Я тоз Меркурий да заема по - добра позиция, ако обича....
Тук пък е приятно хладно, вървящо към затопляне. След малко се изнадям навън с малък глезльо, който пък днрс става на цели 40 дни.

# 700
  • София
А мен ме е хванал служебно МеркуриЯТ  ooooh!! Значи едни такива дребни и по едри недоразумения до такава степен ми късат нервите, че място не мога да си намеря! Все си повтарям да не се ядосвам, обаче не мога.

Ай, стига съм мрънкала! Отивам да взема мерки против глад и съм сигурна, че ще ми стане по-весело след това Simple Smile.

# 701
  • На планетата Земя
Здравейте по понеделнишки, книжки!  Hug

Петяя, прегръщам те и разбирам как се чувстваш! Гушни довечера малкото съкровище и се усмихнете една на друга взаимно!  Heart Eyes

Слив, добре е, че сте вдишнали малко чист въздух. Решила съм от тази пролет да се позавърнем малко на Витошките поляни и пътеки, както едно време.

Мария Ч, не се самообвинявай - има си моменти, когато книжките просто трябва да са леки и неангажиращи, не може да сме вечно умни, мъдри и аналитични. То и това уморява.

Дев  Hug чуден поздрав!

Елинка, точно вчера вечерта семейно си изгледахме пак Хотел Трансилвания -  ееее, няма такъв смях! Иначе не знам - Корълайн гледала ли си? Той е малко по-така - нестандартен - ама е интересен! И има много шантави герои и музика.

Бъбли, Сексът и лИбовта в Рим се води документална книга, но не е написана така и не тежи - много е разказвателно, насочено към читателят-неспециалист. Всичко документално е завоалирано в много приятни и  леки историйки, чета я с удоволствие и се смея на глас. Дори с половинката имаме вече лафове - всеки ден, като ме целува по устните, имам едно наум защо аджиба го
прави  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Дани, много неща мога да ти препоръчам, зависи какво ти се чете - Устоите на земята например.

Вени, не си те представям със скъсани нерви. Сори, не ти минава номерът.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 702
  • София
Вени, не си те представям със скъсани нерви. Сори, не ти минава номерът.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много се ядосвам, Миле, ама така вътрешно. Може би трябва да си излея яда върху този, дето е виновен, ама все се въздържам от скандали  Confused.

# 703
  • На планетата Земя
 Hug Душица си ми ти! Не искам да се ядосваш!  Heart Eyes

# 704
  • София
Няма  Hug! Мина ми  Heart Eyes.

Я да сменя темата. Напипах преди известно време сайт на Манго, т.нар. аутлет. Имам едни техни джинси, които много си харесвам и сега видях подобни за колосалната сума от 9,99 лв. Престраших се и си поръчах тях, някакъв панталон (нали помните, че един цепнах на задника  Mr. Green) и едни къси панталонки (щото резервирах и морска почивка). Трите неща за 24 лв. (с доставката - 30). Пращат ги с куриер и можеш да платиш при доставка. Сега остава само да не са ми объркали поръчката и ще съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт