Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 702
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
О, Вени, чудесно Simple Smile това се казва намаление Simple Smile

Аз вчера отворих любимия ми Кос, че уж намаление и така небрежно нахвърлях в кошницата 4-5 дрешки за малко над 200 евро. Пфу... Та сега редуцирам  Joy

# 706
  • София
Леле, Ули, че аз без пари съм минала hahaha! Чета в една тема във форума, че много бъркали поръчките, ама да се надяваме, че няма да имам проблем. А този Кос какъв е? Само за детски дрешки ли е? Дай линк и подробности  Mr. Green  Hug.

# 707
А, Вени, детските им отказвам да ги гледам даже Simple Smile

Те са доста специфични Кос (мнооого по-скъпата марка на Х и М е това) като стил, но този пуловер например ми предизвика безсънна нощ направо Simple Smile Да го бяха направили в друг цвят гадовете  Twisted Evil
Добре, че поне само онлайн мога да ги гледам сега, че в магазин трудно се удържам  Embarassed

# 708
  • София
О, божке, ти казваш за малко над хххх сума, а аз чета и мисля, че поръчваш за малкия  ooooh!. Даже щях да ти казвам да не се мяташ на скъпи дрехи за детето, че ще му умалеят бързо (нали споменах, че тренирам за свекърва  hahaha).
Пуловерът много ми хареса, жесток е! Имах подобно нещо, но беше рокля и я счупих от носене. С две думи - поръчвай, де  Mr. Green.

# 709
Имаш още да тренираш за свекърва  hahaha
ММ вчера реши да ми прилага похвати понеже му обяснявам как за цената на тоз' пуловер мога да си взема 3 намалени неща и ми вика: ами какво предпочиташ 1 дреха за тия пари или 3  Joy Ама не измисли похват като му казах, че и 4-те предпочитам  Joy

# 710
  • София
Ми не е измислил похват, щото мисли план за бягство  Joy!
 Hug

# 711
Ми не е измислил похват, щото мисли план за бягство  Joy!
 Hug
Да, сигурно е радостен, че така и не си извадих кредитна карта и трябва да минавам през него като купувам нещо  Joy

# 712
  • София
Разболявам се  Cry
Все си мислех, че ще ме подмине, но сега една хрема, една отпадналост... хич ме няма  Tired
Уж съм почивка днес и утре, но пак ще трябва да излизам. Детето има открит урок и трябва да отида, а утре пък ще му бъдат готови новите очила и трябва да ги взема. Кисело ми е и сама себе си не понасям  ooooh! По пример на Вени, ядох против глад, положителен ефект на настроението - йок!
Дев ме усмихна с Мерида, обаче и ще се постарая да запазя хубавото чувство  Heart Eyes

За неделя остава ли да си направим среща?

# 713
Вени, ти ще си супер готина свекърва, сигурна съм!  Hug

Честита ти поръчка, дано всичко е наред с нещата и няма объркани.

Аз пък утре чакам едни ботуши. Не че си нямам, ама бяха намалени на 40% и как да устои човек. Само дано ми станат де, че те са високи, пък аз съм с доста дебел крак.  Mr. Green Ама ако не станат, ще ги върна, не е страшно.

Миле, Хотел Трансилвания съм го гледала, и двете части. Готини са, да. Записах си Коралайн. Ще го погледна задължително.  Peace

Ули, вече почти съм се отказала да обсъждам покупките ми с ММ. Хем много обичам да се хваля какво съм си купила, хем той не споделя радостта ми, та гледам да си мълча.  Simple Smile

Кали, бързо се оправяй! Аз пак да си повторя лековете - джинджифил с мед и лимон, капки ехинацея или каквото ти действа на тебе, взимай веднага.  Hug

# 714
Вени, сподели сайта с аутлета Blush
За ботуши мисля да ходя по Графа, само да се пооправи малко времето Peace

# 715
  • София
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Хубав ден на всички от мен!

Прелитам само, тъй като имам безкрайно много работа. Ще ви чета по-късно! Heart Eyes

# 716
  • София
Вени, сподели сайта с аутлета Blush
Ето, Лени - http://www.mangooutlet.com/BG/women  Peace.

Ели, много се надявам да съм  Grinning!

Кали, оздравявай бързо! Четох, че върлува грип, въпреки по-хладното време. За среща предполагам, че ще мога в неделя, но си оставям една вратичка за измъкване, защото имам разни схеми, планове и т.н., които не зависят само от мен.

# 717
  • На планетата Земя
Кали, няма да те даваме на болестта! НЕ!  Crossing Arms

За срещата - много искам - ако сме си с нормална програма, ще се включа веднагически. Само трябва още нещо малко да се доуточни.

Виждам ... работите ... и аз така ... много работа ... и доста скучен ден като за понеделник.  Thinking
Дано утре да се поразчупят нещата.

ooooh!

# 718
  • В Балкана

Виждам ... работите ... и аз така ... много работа ... и доста скучен ден като за понеделник.  Thinking
Дано утре да се поразчупят нещата.

ooooh!

Офффф и при мен така. Блъска ме главата и ми треперят краката.
Чакам да стане време, да си ходя в нас и да удари най-малко 3 чашки винце, барем да се поосвестя. Laughing

# 719
  • София
Аз цял ден само телефонно прелитам,но сега вече съм на седло та ми е по-удобно да се впиша  Hug
Ден като ден-понеделнишки.Но съм сигурна,че е най-емоционалният ден за много от нас.Предполагам,че до ден,два много загадки ще се разплетат  Hug
Важното е,че "много сме,силни сме" bouquet
Ели, миналата седмица с ММ гледахме твоя филм.И на нас много ни хареса.

Кали, пий нещо задължително.Не му се давай на грипа.Много е неприятно да си вкъщи и да не се чувстваш добре  Hug

Ленинка, сигурна съм,че ще имате страхотни парижки моменти!

Рейни, с три чашки винце що пранета се въртят  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт