Сладкарничка за книги - тема 59

• 28 702
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Чак сега се добирам до тук ... Ама на много станове тъка, току пропусна някоя нишка ...  Joy
Ще се поразчупят нещата, Миле, няма къде да ходят  Mr. Green

Joy

# 721
  • Belgium
Значи много скучен този понеделник, добре че го поразчупих с една потна тренировка във фитнеса  Mr. Green

Ели, ако още не си намерила анимация - препоръчвам с две ръце Inside Out  Heart Eyes

Отивам да хапна, че не ме държат краката  hahaha chef

# 722
  • София
Прибрах се от работа, имам някакво месо сготвено, след малко ще ходя да прибирам М. от училище и те така... скука и при мен.

# 723
Голяма скука ни е налегнала днес  Joy  Нещо интересно да кажем , за да живнем малко ли  Joy То емоции нямаме днес никак , м не , тц  Joy

Аз се прибрах , хапнах и се чудя дали да не подхвана книжката  Thinking

# 724
  • София
Какво интересно да ви кажа аз,....... освен че вчера пак напипах филажната ножица... Тоя бретон ще ми вземе здравето, за външният вид да  не коментирам, че мязам на дете идиотче  ooooh! Crazy.

# 725
Какво интересно да ви кажа аз,....... освен че вчера пак напипах филажната ножица... Тоя бретон ще ми вземе здравето, за външният вид да  не коментирам, че мязам на дете идиотче  ooooh! Crazy.

Вени бре моме, колкото и сериозно да говориш , няма как да не се разхилотя с теб  Joy  Кълцай бретона като те дразни , неговата мами*а  Mr. Green

# 726
  • София
Кълцах,Нари, ама обмислям да си купя шапка, че да ви кажа, може да имам чашата на фризорката, но още не съм станала ФРИЗЬОРКАТА  hahaha.

# 727
Кълцай , Вени , то днес от скука , пръстите ще си изядем  Joy  Whistling

# 728
  • В Балкана

Рейни, с три чашки винце що пранета се въртят  Heart Eyes
Чешките са по 100 гр., да не мислиш, че са големи.  Joy

Прибрах се, де. Освен наздраве да ви кажа, за друго не се сещам.  Flutter

# 729
Наздраве , Рейнка , аз съм на Бейлисче  Wink   Hug

# 730
  • Belgium
Ами наздраве щом сте казали, аз съм с черешова бира  Flutter

# 731
  • ГОре на черешата...
Аз пък ще си сипя чай Crossing Arms! Категорично отказвам вино, щото то май заразно, пък аз вече - тц, нИе, нимой, давам ред, кхъм, таковата Crazy...бе я да си нагледам фурната аз Whistling...

# 732
Наздраве!
Днес е хубав ден, заслужава си по чашка винце Party

# 733
  • София
Айде наздраве, аз съм на айрян  Mr. Green На 31-ви съм "за"  Heart Eyes
хехе, Мариет Simple Smile))))))))))

# 734
  • София
И аз ще си направя след малко един чай.
Току що се прибрахме с детето от "Вечер на чуждите езици" в училището, т.е. представяне на програма от децата на съответните езици, които учат.
По английски всичко беше супер, но съм много разочарована от втория език  Crossing Arms Абсолютна проформа беше. После питах Тони за тези часове и се оказа, че и той не е доволен. Цитирам: "Вече сме втори клас. Нещата трябва да са по-сериозни. А по руски учим същите неща като в първи клас."
Той не харесва и учителката; казва, че им се е карала непрекъснато, без дори да са виновни за нещо. Утре ще водя сериозен разговор с класната по този въпрос. Искаме си старата госпожа по руски, или ако не може тя, то да намерят друга учителка  Naughty Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт