Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 128-ма тема

• 475 715
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • В царството на игрите:)
Аз не искам да влизам в устата на лъва, ама то тук като в концлагер, бе!!!! #2gunfire
Правила, правила - добре, ама все едно живот зависи мама му ст...ра, от това дали поста е с или без снимка. Понякога на човек му се иска да изкоментира, да попита -  емоции го напъват да каже нещо, да се възхити, да се зарадва, ама пусто не е готвил и  край на емоцията...И аз съм фенка на правилата, но прекалените неща догорчават някак си... Rolling Eyes Пък и това е форум, а не атомна електроцентрала Mr. Green
И накрая снимка, защото както казах не съм срещу правилата Mr. Green

Много вкусен този ориз с фиде!

# 166
Изглежда не помните на какво приличаше темата преди около година и половина. И не сте прочели какво пише в първия пост на темата:

Скрит текст:
ПРИЯТЕЛИ, НЕКА ИМА МИР В ТЕМАТА! МОЛЯ ВИ!

Имате всяка една от останалите теми в подфорума, за да се похвалите, зарадвате, попитате, обсъдите, посъветвате, доуточните ... докато ви "напъват" емоциите  Grinning

Сериозна съм, нека темата остане така кротка и спокойна каквато е от доста време. Все пак компромисно в нея останаха въпросите за рецептите, които в един момент също бяха излишни според желанията на част от потребителите.  Peace

# 167
  • Русе
Преди да са се нагнетили страстите, нека прочетем това
Спокойна вечер на всички. Утрото е по мъдро от вечерта.  Simple Smile

Вече спокойно мога да си изпия питието. Наздраве!

# 168
i_peych,благодаря!

# 169
Свинско с картофи и кашкавал

# 170
# 171
  • София
Добро утро!

Американски палачинки за закуска

# 172
Като махна факта, че винаги съм готов за дискусия по темата, този път просто ще си премълча - важното е да има спокойствие, а не трупане на излишно напрежение, което на никого не е необходимо
от мене последната ми (засега) домашна сланинка, която замина на почивка във фризера, е не без да се опита с винце

# 173
важното е да има спокойствие, а не трупане на излишно напрежение, което на никого не е необходимо

Това беше причината да започна да пиша отново в тази тема......спомените ми отпреди няколко години бяха,че може би беше единственото място/от заобикалящата ме среда/ където имаше разбирателство.Темата свършваше за няколко дни.......имаше много пишещи дами и беше много задушевно.Тъй като започнах отново да пиша си задавах въпроса...защо е толкова малко посещавана тази тема.......може да се каже намерих отговора....

У дома...

Пай с конфитюр от дюли

# 174
И на мен не ми е много уютно така, да не смее човек да напише нещо. Може би е добре да се направи и друга тема, в която хем да се показват снимки, хем да се коментира. Така всеки ще реши къде да пише.

Днес сготвих:

Салата от моркови и кисело мляко

Наложена баница със сирене

Скрит текст:

Кюфтенца в бял сос

# 175
  • София-Младост
Палачинки

# 176
Обяда ни ....

Сочни пилешки филета в марината от сусам и мед

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 11:13 от Nordina

# 177
  • Sofia
Моля, спестете излишни клонирания, дрязги и провокации. Форматът на тази тема неслучайно е такъв. Имате предостатъчно коментарни теми, включително и своеобразен кулинарен спамо-чат.
Благодаря.

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт