Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 989
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Щом си тук, не е съвсем като да не вярваш  Wink

# 301
Щом си тук, не е съвсем като да не вярваш  Wink

Така е Simple Smile Признавам. Много е измъчващо това противоречие

# 302
Lаnfеar, може би не съм се изразила правилно,защото не си ме разбрала. Имах предвид,че аз съм човек,на който му е трудно да повярва,че със силата на мисълта може да бъде постигнато нещо или,че има карма и т.н Иска ми се да е така,но една част от мен смята,че това е абсурд. Още повече,че много хора смятат,че този вид  литература и издаването й е машина за пари,която се възползва от наивността на хората и авторите й много умело манипулират. Не казвам,че е така. Но аз съм мислещ човек,който вярва в логичните процеси и не мога да вярвам сляпо, без да съм се убедила,че е така. Предполагам,че всички тук сте прави и,че силата на мисълтта съществува. Но някак си не мога да се отърся от съмненията и да повярвам сляпо в нещо,без да съм го изпитала. Това е й причината за съмненията ми. Моля ви,не ме анатемосвайте Simple Smile.,защото смятам,че това е нормална човешка реакция.

Въпреки това ми се иска да опитам. Това е причината и да пиша тук,защото исках да ви питам дали вярата е задължителна и как вие сте я подхранвали първоначално,още повече щом изпълнението на желанието ви се забавя.

Напълно те разбирам. И аз бях така.
Но с времето си промених мнението. Нещата описани в тези книги за нов човек наистина може да звучат безумно в началото. Но ако се замисли може и да се установи, че често начина ни на мислене пречи.
И аз съм имала съмнения, просто ги запокитих някъде. Mr. Green

# 303
Lаnfеar,ех супер. Иска ми се и аз да можех да ги запокитя моите. Мислех си,че ако опитам и се получи нещо,ще спра да се съмнявам и на това се надявах,но щом вие казвате,че не може без човек да вярва-т.е не може да опиташ,да стане и тогава да повярваш,а пътят е обратен, ще ми е доста по-трудно.

# 304
Здравейте,прекрасна тема Simple Smile Страхотно е,когато желанието ти се осъществи? Но необходимо ли е да вярваш,че посоченият метод,ще работи, тъй като аз имам проблем точно с това и ако е нужна непоколебима вяра за да се реализира желанието,може би няма да сте получи при мен.

Скрит текст:
Цитат
Необходимо ли е да вярваме?

Тук има един много тънък момент, който често ни се изплъзва.

Всички знаем, че  движещата сила за сбъдване на мечтите ни е вярата – „Ако можеш да повярваш, всичко е възможно за вярващия“.

Но авторите на различните методики твърдят , че в началото не необходимо да вярваш.

Според мен  няма как изведнъж да повярваш без имаш доказателства. Понякога ние си мислим, че вярваме, но всъщност просто таим надежда, а надеждата е пълна и със съмнения.

А истинската вяра е знание. Вярваме истински, когато можем да кажем – „знам“.

Затова мисля, че не е необходимо да се насилваме да вярваме в началото, а просто да си позволим новото знание да стигне до подсъзнанието ни и да стане истина за нас. А по-късно, ще се появят и доказателствата.

# 305
Аз също смятам да правя карта на желанията,намерих сайт онлайн,където може да се направи,защото ще ми е по-лесно ,отколкото да търся картинки,да ги принтирам ,залепвам пък и да се чудя къде да я скрия,така че никой освен мен да не я гледа  Laughing . Слагам линк в скрит текст,на руски е,но се разбира  Simple Smile

# 306
Étoile, и аз го намерих този сайт, но не искам да си качвам снимката в нета.
Ще си го правя на уърд утре.  Grinning

# 307
  • на острова на мечтите
Lаnfеar,ех супер. Иска ми се и аз да можех да ги запокитя моите. Мислех си,че ако опитам и се получи нещо,ще спра да се съмнявам и на това се надявах,но щом вие казвате,че не може без човек да вярва-т.е не може да опиташ,да стане и тогава да повярваш,а пътят е обратен, ще ми е доста по-трудно.
номерът е да не му мислиш много. Сложи съмненията в забравялната. Когото искам нещо, например да паркирам колата в зона централна, карам директно там,където искам да намеря паркинг и, отначало се учудвах и аз самата, в момента,в който пристигаможе на паркинга , се освобождава място. Не подлагат на съмнение факта, доверяват се на съдбата, на късмета,не го на Силва, а го следвам. Дано обяснявам ясно! Опитай да поискаш нещо и после тръгна да го реализират, но без да на Силва фактите. Peace Hug не се опитвайки да следваш модели и схеми и всичко ще е наред bouquet

# 308
  • на острова на мечтите
Аз също смятам да правя карта на желанията,намерих сайт онлайн,където може да се направи,защото ще ми е по-лесно ,отколкото да търся картинки,да ги принтирам ,залепвам пък и да се чудя къде да я скрия,така че никой освен мен да не я гледа  Laughing . Слагам линк в скрит текст,на руски е,но се разбира  Simple Smile
и аз я правих за първи път преди няколко месеца. Много е хубава, но не помня къде я консервирах и дали всичко ,което си планирах се сбъдна newsm78

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 18:48 от danilu

# 309
Ами нали има бутон Сохраниту карту и я изпраща по имейл.След това мисля да си я запазя някъде...
Иначе и аз не се бях замисляла,че трябваше и моя снимка да кача и може би word е по-добрият вариант  Simple Smile Утре след 14.30ч. ще го мисля
Дано на всички ни се сбъднат желанията!   Hug

# 310
Утре от 14.30 ли започва силния период за картата?
До колко часа продължава?
Луната без курс от 18.00 часа ли е утре?

# 311
  • на острова на мечтите
Успех на всички за утре bouquet

# 312
Новолунието е от 14:23ч. като няма луна без курс чак до 00:00 часа на 08.04  Simple Smile

Скрит текст:

# 313
защото ето тук видях, http://www.horoskopa.com/lunen-kalendar/luna-bez-kurs.html , че е от 17.56 на 07.04 до 09.10 часа на 08.04 луната без курс.

За по-сигурно си казах да попитам ако знаете по-сигурен източник

# 314
защото ето тук видях, http://www.horoskopa.com/lunen-kalendar/luna-bez-kurs.html , че е от 17.56 на 07.04 до 09.10 часа на 08.04 луната без курс.

За по-сигурно си казах да попитам ако знаете по-сигурен източник

Интересно ,че на линка,който аз съм публикувала пък са дадени две дати 07.04 ,като първото съвпада с часовете за луна без курс от този линк...може би са ги объркали и действително луната е без курс,но пак до 17.56 имаме време да се направи картата

Общи условия

Активация на акаунт