Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 987
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
а проблем ли е да сложим черно-бели картинки (изпринтирани на черно-бял принтер)???
Ако те вдъхновяват, защо не.  Peace

Аз реших на картата да закача един плик и в него да пъхна желанията! Ха да видим ще се сбъдват ли или ще се сбъдват!  Mr. Green

# 331

И аз съм готова с картата. На уърд я направих. Четох, че трябва да си я отварям чат пат да я гледам.
Обаче ми щукна идеята да сложа четирилистна детелина във всеки квадрант  Mr. Green

А за активиране нещо прави ли се? Четох нещо такова, но сега не намирам статията  newsm78

# 332
Аз написах желанията, направих и колаж на телефона  Blush

Довечера ще направя и онлайн. Много съм заета днес и дори не мога да се потопя на 100%.

#Crazy

# 333

И аз съм готова с картата. На уърд я направих. Четох, че трябва да си я отварям чат пат да я гледам.
Обаче ми щукна идеята да сложа четирилистна детелина във всеки квадрант  Mr. Green

А за активиране нещо прави ли се? Четох нещо такова, но сега не намирам статията  newsm78
Аз четох ,че активация означава примерно да се сложи снимка на шоколад и отиваш и си купуваш шоколад и го изяждаш  Laughing Така е активирано,т.е.вече се е сбъднало първото желание  Peace

# 334

Аз четох ,че активация означава примерно да се сложи снимка на шоколад и отиваш и си купуваш шоколад и го изяждаш  Laughing Така е активирано,т.е.вече се е сбъднало първото желание  Peace

В кой квадрат да го сложа тоз шоколад?  newsm78

# 335
Ами...не знам  Grinning Може някъде под централната твоя снимка,освен  Simple Smile
Или другият вариант -пишеше някаква книга,че може да се сложи,конкретна книга и си я купуваш след това.Пак на същия принцип

И аз съм готова с картата,дано на всички това Новолуние да ни е на късмет !  bouquet

# 336
  • София
Искам да ви попитам и още нещо. Къде мога да видя списъка с всички мудри и да получа повече информация за тях? Бихте ли ми препоръчали и някаква книга? Проверих на първа страница,където са изложени всички линкове и методи.Но първият линк за мудрите не ми се отвори,а вторият беше към някакъв сайт,който изискваше регистрация.

niamatakova, аз лично бях много доволна и съм ползвала книгата на Гертруд Хирши.
Много добре са обяснени там мудрите, как да се практикуват, има и допълнителна информация относно дишането, визуализациите и утвържденията за засилване на ефекта от мудрата.
Но достатъчно информация има и в нета  Simple Smile
Линкът на първа страница към сайта http://zashto-kak.hit.bg за съжаление едва ли ще проработи вече... Създателката му Амитола /може да срещнеш ника й в старите теми/ наскоро ни напусна, за да се отправи към срещата си със Създателя... Светлина по пътя й!  Flowers Sunflower Flowers Rose

Това АГРО-ОДЖИ-ХИН-ЮС-АИС-ИС-ЮДЖИ-ОС много популярно се оказа, виж ти!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 18:04 от Happy Mijjj ツ

# 337
Сериозно ми оправихте деня с тези активации. Смешно ми е какво пишете за тях, ама от хубавия смях Simple Smile.
Активация на талисман, амулет и т.н. означава принципно да вкараш някаква първоначална доза енергия в него след което той да започне да работи по предназначението за което е направен. Или да го свържеш с подобни енергийни източници или сили. Изработвайки картите си се предполага че ще вложите достатъчно лична енергия в тях при изработката за да могат да започнат да работят по изпълнението на желанията ви.
Ако много искате специална активация - ами прекарайте ги през елементите - огън, въздух (благовоние), поръсете ги с малко вода (може и солена за елемента земя) и помолете елементите да ви съдействат за постигането на желанията ви Simple Smile. Хем лесно, хем и безопасно Simple Smile.

# 338
Луната е вече без курс, мога ли все още да направя картата и отделно списък с желания?

# 339
  • София
Не е "без курс" още - от 00,00ч. ще е  до 09,10ч утре сутрин  Wink
Плюс това Новолунието не е само днес, а до 22 април, когато е Пълнолуние  Simple Smile

# 340
На две места видях, че е без курс (каквото и да значи това  Joy ). От днес 17.56ч до утре 9.10ч.  Тъкмо запретнах ръкави да си майсторя карта. Явно утре ще е  Crazy

# 341
Тъкмо се засилих и аз да пиша желания  Crazy а то- луна без курс

# 342
Къде гледате, че Луната е без курс?

Луната днес не беше без курс.

# 343
Тя луната днес не е била без курс, ама кой да провери и да си напише желанията Овреме...

# 344
Аз писах в 21 часа - та два часа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт