Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 97 060
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Аз спрях да пиша желания. Не от отчаяние,по скоро от мързел  Embarassed Минах на по весш етап, пожелавам си това, което ми трябва и когато ми е нужно   Peace Действа
Поздравления, значи си доста напреднала! Мисля да опитам и аз, а и поста ти ме наведе на мисълта, че наистина всичко гениално е просто. Благодаря, за което!

# 511
  • на острова на мечтите
Аз спрях да пиша желания. Не от отчаяние,по скоро от мързел  Embarassed Минах на по весш етап, пожелавам си това, което ми трябва и когато ми е нужно   Peace Действа
Поздравления, значи си доста напреднала! Мисля да опитам и аз, а и поста ти ме наведе на мисълта, че наистина всичко гениално е просто. Благодаря, за което!
bouquet
Идва ми наум мотото на един познат: трябва да работя 8 часа. Седем часа лежа и мисля как да свърша работата за 1 час Grinning Та и аз така, вместо да пиша желания и да правя карти, когато имам нужда, искам  Wink

# 512
  • София
Да споделя това с Вас

http://webstage.bg/filosofiya-i-psihologiya/2719-nie-ne-privlich … dzheyms-alan.html

Като начало трябва да си го чета всяка сутрин.

Пожелавам Ви седмица изпълнена с любов и усмивки.
Благодаря,че Ви има Hug Hug Hug

# 513
  • на острова на мечтите
Да споделя това с Вас

http://webstage.bg/filosofiya-i-psihologiya/2719-nie-ne-privlich … dzheyms-alan.html

Като начало трябва да си го чета всяка сутрин.

Пожелавам Ви седмица изпълнена с любов и усмивки.
Благодаря,че Ви има Hug Hug Hug
bouquet bouquet bouquet

# 514
Здравейте,
от днес е благоприятният период за четене на Хуна молитвата за пари от Джуал Кхул  Simple Smile

# 515
Аз спрях да пиша желания. Не от отчаяние,по скоро от мързел  Embarassed Минах на по весш етап, пожелавам си това, което ми трябва и когато ми е нужно   Peace Действа
bouquet
Идва ми наум мотото на един познат: трябва да работя 8 часа. Седем часа лежа и мисля как да свърша работата за 1 час Grinning Та и аз така, вместо да пиша желания и да правя карти, когато имам нужда, искам  Wink
Съгласна съм, аз също се старая когато е възможно да опростявам нещата, вместо да се блъскам както дойде. Както се казва - накарай мързеливия на работа, за да те научи на акъл. Grinning Е, при нас е от много ум, не от мързел, да кажем, но принципа е същия.
Имам един въпрос - в темата има много материали и ритуали за Еньовден. Но той не съвпада, както е било поначало, с лятното слънцестоене и се чудя не се ли губи смисъла заради разминаването. Благодаря, в случай, че някой желае да ми отговори.

Благодаря на Luna Luna за прекрасната статия!

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 14:23 от Петенце Цветенце

# 516
  • на острова на мечтите
bouquet
Идва ми наум мотото на един познат: трябва да работя 8 часа. Седем часа лежа и мисля как да свърша работата за 1 час Grinning Та и аз така, вместо да пиша желания и да правя карти, когато имам нужда, искам  Wink
Съгласна съм, аз също се старая когато е възможно да опростявам нещата, вместо да се блъскам както дойде. Както се казва - накарай мързеливия на работа, за да те научи на акъл. Grinning Е, при нас е от много ум, не от мързел, да кажем, но принципа е същия.
Имам един въпрос - в темата има много материали и ритуали за Еньовден. Но той не съвпада, както е било поначало, с лятното слънцестоене и се чудя не се ли губи смисъла заради разминаването. Благодаря, в случай, че някой желае да ми отговори.

Благодаря на Luna Luna за прекрасната статия!
Не знам отговора на твоя въпрос newsm78 Но си  мисля,че в древността не са имали точен календар за ритуалите? ! Или бъркам newsm78 Във всеки случай е важно ти да вярваш Hug Peace

# 517
Да, зная че е най-важно да вярваш, т.нар. положително самопрограмиране, но четох че някога са съвпадали. Не беше уточнено докога. Благодаря ти за отговора! Пожелавам на всички едно ново и хубаво начало, ако това е, което наистина искат!

# 518
danilu: Всъщност са имали и 2-та вида календари. Както точен за определени празници, така и плаващ, който се е изчислявал в зависимост предимно от звездите и планетите касаещи определени ритуали или призовавани сили. М/у другото внимавай със лесно сбъднатите желания, защото както добрите се проявяват на скорост, така и неприятните може да се проявят. Това е опасността от напредъка в тези неща Wink.

# 519
  • на острова на мечтите
danilu: Всъщност са имали и 2-та вида календари. Както точен за определени празници, така и плаващ, който се е изчислявал в зависимост предимно от звездите и планетите касаещи определени ритуали или призовавани сили. М/у другото внимавай със лесно сбъднатите желания, защото както добрите се проявяват на скорост, така и неприятните може да се проявят. Това е опасността от напредъка в тези неща Wink.
благодаря! Интересно е това за двата календара.
Виж, за лесното сбъдване на желания,моята техника е тази- искам и веднага след това забравям за желанието. Не знам как се получава,но и аз останам често много изненадана, когато ми се сбъдне нещо,за което не мисля вече. Обикновено са дребни неща,като например да намеря място да паркирам, да не ме хване трафика, да попадна на точният специалист,или лекар и други такива. За сериозните неща май не съм постигнала нужното ниво Wink Но когато мм беше зле за дълго време, тогава се молех по всяко време. Особено нощем.

# 520
Ами тя е адски сходна с техниката при Хаос магията - правиш каквото правиш, и като свършиш забравяш какво е било за да не влияеш на реализирането му.

# 521
  • на острова на мечтите
Ами тя е адски сходна с техниката при Хаос магията - правиш каквото правиш, и като свършиш забравяш какво е било за да не влияеш на реализирането му.
Лично мен думата магия ме кара да настръхна. Но иначе е така.

# 522
  • Варна
МOMИЧЕТА,СПАСЯВАЙТЕ!ПРЕДИ МАЛКО ВЛЕЗЕ КЛИЕНТ В МАГАЗИНА МИ И КАЗА ЧЕ ИМАМ НЕЩО ТОЧНО НА ВХОДА НА МАГАЗИНА!КАЗА МИ-ТУК ИМА МАГНИТ !КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?

# 523
Спокойно,няма защо да се паникьосваш.Най-вероятно нещо те будалка.Дай повече инфо за разговора

# 524
  • Бургас
Или ти си "магнита", или нещата, които продаваш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт