Подсъзнанието може всичко/65 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 96 980
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Днес е Еньовден.Честит празник на всички.

Пожелавайте смело от всичко по много.

Много усмивки и положителни мисли в този слънчев ден  Hug

Така ли? Подходящ ден за желания?!

От нас зависи да е подходящ и магнетичен.

# 541
Петенце, то даже при мен не го приемам като хвалене. А примерно някой ме пита нещо и аз чинно си отговарям... И после нещата се "развалят".
Или пък споделя, че детето примерно е започнало да спи през нощта и хоп - пак започва да се буди по 4-5 пъти  Grinning
Да, за същото нещо говоря. Може би затова се казва да не се хвалиш, за да не ти завидят или да те урочасат. Обратното също важи при мен, докато се оплача от нещо и то вземе, че се нареди само, въпреки че избягвам оплакването.

Честит Еньовден на всички! Сбъдване на всички желания, наречени в най-магичната нощ!
Поздравявам ви за вярата и куража с един малък стих:
"Лунна и магьосна нощ,
грабваш чувствата ми в плен,
пак ще заблестиш в разкош..."
Лудвиг Тик

# 542
  • на острова на мечтите
О, откривам че не съм сама bouquetТрябва да открия ритуал как да променя мъжа ми и после ще споделям. А и вие ако  откриете нещо подходящо споделяте моля Praynig

# 543
danilu : В каква посока мислиш да го променяш? Това не е нито от лесните ритуали, нито от безопасните ... Намесваш се в избора му и това може да ти докара проблеми по-късно на теб.

# 544
  • София
Здравейте,

Минавам да споделя малко опит от последните дни. От 11 дни правя упражненията от книгата Вълшебството.  Не ми се получават много, много-поне така го чувствам, но.....днес се случи чудото. Имах личен проблем, който се реши по възможно най-добрия начин за мен. На упражненията ли, на вярата ли, на какво не знам, но съм благодаряна за резублата.

Успех на всички.

# 545
  • София
Здравейте,

Минавам да споделя малко опит от последните дни. От 11 дни правя упражненията от книгата Вълшебството.  Не ми се получават много, много-поне така го чувствам, но.....днес се случи чудото. Имах личен проблем, който се реши по възможно най-добрия начин за мен. На упражненията ли, на вярата ли, на какво не знам, но съм благодаряна за резублата.

Успех на всички.

Може ли да споделиш съвсем накратко или е трудно?

# 546
  • София
Упражненията са от рода- имаш гадна ситуация и трябва да намериш 10 положителни неща от нея. Или да благодариш през определен ден за храната си. Друго упражнение е да благодариш за парите си. самата книга я имам в word формат, мога да я пратя. Най-трудното е, че всяка сутрин в продължение на 28 дни трябва да пишеш благодарности - благодаря за ...(еди какво си), защотото......
Има го моментът с картата на желанията.
 Peace

# 547
  • София
Упражненията са от рода- имаш гадна ситуация и трябва да намериш 10 положителни неща от нея. Или да благодариш през определен ден за храната си. Друго упражнение е да благодариш за парите си. самата книга я имам в word формат, мога да я пратя. Най-трудното е, че всяка сутрин в продължение на 28 дни трябва да пишеш благодарности - благодаря за ...(еди какво си), защотото......
Има го моментът с картата на желанията.
 Peace

Ще ти бъда благодарна. rimar1951@gmail.com

# 548
  • София
Ще ти бъда благодарна. rimar1951@gmail.com
[/quote]

Изпратих. Успех.

# 549
  • София

Изпратих. Успех.
[/quote]

Благодаря ти  bouquet

# 550
Здравей, Петяя! Споделеното звучи доста интересно. Поздравявам те за вярата, постоянството и добрия резултат. Би ли споделила откъде имаш книгата,  някакъв линк или друго, за да е достъпна за повече хора? Благодаря.

# 551
От тук може да си я свалите https://chitanka.info/text/35994-vylshebstvoto

# 552
  • София
Здравей, Петяя! Споделеното звучи доста интересно. Поздравявам те за вярата, постоянството и добрия резултат. Би ли споделила откъде имаш книгата,  някакъв линк или друго, за да е достъпна за повече хора? Благодаря.

Добро утро, Петенце,

Не знам от къде я имам newsm78 Мисля от фейсбук някъде я свалих, но... Additi, е споделила.  bouquet

# 553
Благодаря и на двете.
Петяя, честит имен ден, както и на всички именници в темата!

# 554
  • на острова на мечтите
danilu : В каква посока мислиш да го променяш? Това не е нито от лесните ритуали, нито от безопасните ... Намесваш се в избора му и това може да ти докара проблеми по-късно на теб.
О,не смятам да го прекроявам, сакън Stop Само да му налея в главата малко чувство за несподеляненявсичкокоетомииденаум  Mr. Green Благодаря ти за съвета bouquet
Момичета Heart Eyes Hug,

Общи условия

Активация на акаунт