ТРЕТИ клас - 2

• 57 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Никогаш не разбирам за предстоящи контролни и тестове...

# 61
Никогаш не разбирам за предстоящи контролни и тестове...
И аз. Пък и няма значение. Почти всеки ден имат по нещо и дали ще е устно или писмено изпитване, дали върху голям или малък обем- честно казано ми е все едно. Ако си знае и е в кондиция в момента- ще се оправи. Не му трябва седмица подготовка преди това. Така е и по- полезно- да е в бойна готовност и да няма драми от някакво си там контролно.
 И при големия беше така в началните класове- петминутки, големи, малки контролни постоянно. И наистина детето обръгва още в І клас.
...
Снощи водих младежа на театър. Гледахме Швейк с Геро /много го обичаме  Heart Eyes/ и Валентин Танев. Скъсахме се да се смеем. Малкият от градината сме го повели и той харесва да гледа комедии. Много съм доволна! Препоръчвам.

# 62
И при нас никога няма предварително не е ясно  за контролните. Почти всеки ден имат тестове някакви. Съобщава ми се, че са имали контролно, а после подписвам и връщам. Драми няма Laughing

Judy, адмирации ,че посещавате от ранна възраст такива мероприятия. И ние ходим заедно на спектакли и концерти, но в Плевен културния живот е беден ...

# 63
В кой театър, Млдежкия ли? Ние много харесахме там Карлсон и си мислех и на Пипи дали да не отидем.

# 64
Бисерка, и ние сме в провинцията, но на театър ходим по веднъж месечно поне. Има си местен, има често и гостуващи. Почти винаги има какво да се гледа. Само лятото е почивка.
Моят няма да се заинтересува от детски постановки вече. Ходи с нас, на такива за възрастни. Когато има нещо с Николай Урумов, например, сме първи пушки. Както и с Геро.  Grinning

# 65
Judy, и дребната не иска да ходи на детски постановки. Гледахме заедно ,,Горката Франция,, и след това обяви категорично, че ще ходи само на ,,театър за големи,, Laughing .водят от училище и на детски театрални представления, а тя казва ,че са бебешки.голям фен е на Орлин оранов и другия месец ще се пробвам да я изненадам с билети за първия ред:) 

# 66
Може ли линкове към тестове по математика от състезания?

# 67
  • София
Може ли линкове към тестове по математика от състезания?
Ето ги тука Simple Smile
http://sbnu.org/index.php/2-uncategorised/5-testove

# 68
  • София
Моят днес твърди, че ФВС от 3часа този срок, става 4 другия за сметка на математиката newsm78 Досега винаги е било единия срок 2, другия 3 часа, но 4..?
Може и да не е разбрал правилно, но обикновено помни точно. В петък ще им дадат официалната програма.

# 69
Не съм видяла още новата програма, но има време. Цял срок ще я гледаме!  Simple Smile
С малкия нещо сме болни, но той си ходи на училище, да не пропуска материал, че не е толкова зле. Мен ме цепи една глава... не мога да стоя направо. А трябва да пиша...

Лиани, това физическо от 4 часа да не е с включен един час модул?

# 70
  • София
Ние имахме по 4 часа ФВС този срок и в тази връзка младежът беше много доволен  Wink.

# 71
Физическото при нас намалява от 3+1 модул, на 2+1 модул... , Увеличава се музиката с 1 час
Радостното е, че ЧО става 1 час по-малко, а математиката става 1 час повече.. Съгласен е да решава всеки ден задачи, но с разказвателните е по-трудно

# 72
И при нас ще има реформи, не ги запомних, няма значение.
Но...миналата година помня, че на някое от състезанията, Аз  и числата мисля, имаше деца, които не бяха взели някои неща, пак поради такива различия в часовете.
Отделно учебниците по човекът и обществото са тотално различни, добре, че там няма изяви, как щяха да се справят децата? Ние тепърва започваме "историята", другите вече са я минали  newsm78

# 73
  • София
И при нас ще има реформи, не ги запомних, няма значение.
Но...миналата година помня, че на някое от състезанията, Аз  и числата мисля, имаше деца, които не бяха взели някои неща, пак поради такива различия в часовете.
Отделно учебниците по човекът и обществото са тотално различни, добре, че там няма изяви, как щяха да се справят децата? Ние тепърва започваме "историята", другите вече са я минали  newsm78
Ужас, чак такава ли е разликата?! На Булвест в учебника първо е историята, после е географията. То реално материала по ЧО и ЧП се включва в състезанието Аз, природата и света, което мина вече. Нямам представа какви са били въпросите, имало е нещо за граници, държавни символи и т.н., мойта има максимален брой точки, каза, че е било лесно, ако успее да се сети какво е имало, ще пиша.

# 74
А ние сме с Просвета, учихме границите, полезните изкопаеми, реките.

А вие с първа част историята- учихте ли ги тия неща?

Общи условия

Активация на акаунт