Отговори
# 30
Този месец започнахме лечение на трихомони 20 дни с 10 прахчета секнол от Франция, но не усещам подобрение. Явно ще трябва да повторя курса, иначе гинеколожката каза, че трихомоните са упорити и може да се наложи няколко месеца лечение с няколко курса, а гонореята каза, че се лекувала бързо и лесно с 3 мускулни инжекции. Моля се по - рано да ги изчистя и да отида при читав онколог, за да оправя тази каша. От днес спирам цигарите и започвам да се храня здравословно, че така съм се наплашила с тази цитонамазка Cry В сесия съм, а учебник не отварям, само тук чета за операции и цитонамазки, биопсии. Само жена, преминала през това знае колко е тежко психически и колко голям е страха от неизвестността  bouquet

# 31
Съвсем нормално е цитонамазката да ти е висока група след като имаш тези бактерии. Не се притеснявай, всичко ще се оправи. Змия ти е написала съвсем точно, относно въпросите с шийката.

# 32
Ужасно много Ви благодаря за положителните отговори! Надявам се и повече момичета да се включат с мнения, въпреки, че едва ли ще се намери някоя толкова " цъфнала" като мен! Прекрасни сте!  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 33
Изобщо не се шашкай толкова, аз бях с 3А и някаква малка инфекция и ме бяха посъветвали същото - първо лечение, после нов преглед, пък ти с тия два вида бактерии е нормално да се повлиява цитото от тях Simple Smile

# 34
DreamComeTrue , МНОГО ПОЗИТИВНО! А после какво стана, спадна ли ти Пап- а ?  Hug

# 35
Мила Вярвяй, аз винаги съм казвала че всяко нещо има решение, хвани някой учебник и не се излагай на идващите изпити, майка ти е ще е по щастлива отколкото да четеш щуротии думата хистеректомия си я изкарай от ума, нищо такова няма да стане, имаш друг филм в момента. Кажи все пак какво учиш!

# 36
  • София
Аз съм имала преди доста години ПАП 3 и след лечение стана ПАП 2.

Години по-късно отново излезе ПАП 3, пак проведох лечение, отново бе ПАП 3, последва биопсия, после конизация и сега съм напълно добре, даже от време на време ми излиза резултат ПАП1.

# 37
  • София
Момичета,предлагам час за Ганчева на 12.01.,ако някоя от вас се интересува,да ми пише на лични.

# 38
DreamComeTrue , МНОГО ПОЗИТИВНО! А после какво стана, спадна ли ти Пап- а ?  Hug

За съжаление при мен след лечението колпоскопията и биопсията показаха дисплазия 3та степен и ме конизираха с летц. Но пък сега цитото ми е първа група по последни данни. Няма да се плашиш Simple Smile

# 39
Това би трябвало да означава, че и аз мога да се размина с конизация, без хистероктомия.. ? Много се радвам, че сега си здрава и нямаш проблеми! bouquet

# 40
Мрън....от мен  Sad
Да припомня - дълбока скалпелна конизация след Ка ин ситу на шийката. Операцията беше на 28.10.2015 г. На 15.12.2015 г . беше контролния ми преглед гинекологът  каза, че всичко е наред. И така беше, но днес след интимен контакт прокървих.... по същия начин, както ми се беше случвало на три пъти преди операцията. Следващият ми контролен преглед е през април.  Възможно ли е все пак  още да не е зараснало нещо от операцията ? Имам ли основания да се притеснявам ?

# 41
Това би трябвало да означава, че и аз мога да се размина с конизация, без хистероктомия.. ? Много се радвам, че сега си здрава и нямаш проблеми! bouquet

Разбира се, и дечица ще си имаш и всичко, на мен след конизацията ми излезе от хистологията ка ин ситу дори, така че съвсем навреме си си хванала нещата и няма място за паника. Знам аз като влязох за първи път в тая тема колко бях изплашена Hug

Диди, правила ли си контролна цитонамазка и колпоскопия след конизацията? Ако да, може би е нещо инцидентно, груб секс, занижен прогестерон...не се шашкай.

# 42
 DreamComeTrue, не съм правила цитонамазка и колпоскопия, защото гинеколога каза, че е рано, само огледа.

# 43
DreamComeTrue, не съм правила цитонамазка и колпоскопия, защото гинеколога каза, че е рано, само огледа.

Хм, странно, на мен ми правиха 1 месец след конизацията, но пък не беше скалпелна, да кажат момичета със скалпелна тогава Simple Smile

# 44
  • Buffyworld
На моя близка приятелка й правиха скалпелна  конизация и й казаха, че едни месец след операцията е рано за цитонамазка. Също не трябва секс и никакви вагинални глобули.

Общи условия

Активация на акаунт