Отговори
# 570
http://petel.bg/m/index.php?action=view&id=146456&opinion=

Безплатни прегледи за Варна

# 571
  • София
Момичета, излезе ми резултата от биопсията - CIN 2. Казано честно ми олекна, че не е нещо друго. Доки каза, че засегнатият участък бил хубаво разположен, т.е с малко рязане ще се махне.
Ще правим LEEP след следващият цикъл, утре ще мина през кабинета за консултация и отговаряне на тъпи въпроси   Grinning а и да си взема бележка с изследванията за преди операцията.
Доктора както винаги беше много позитивен и ми повтори поне три пъти, че няма нищо страшно. Нямам търпение всичко да минава вече.
Аз утре ще си питам каквото се сетя, но като хора които са го преживяли имате ли да споделите някакви съвети? Предполагам, че с LEEP конизацията (не съм убедена, че така се казва, ако бъркам се извинявам), нещата като цяло ще минат доста по-леко.

ПС: Странното течение за което говорех е било в следствие на изхвърлянето на саморазграждащия се тампон, и мина след по-малко от един ден. Ако на някоя от вас и сложат такъв, бъдете подготвени за  специфична миризма и бели изхвърлени частички.

# 572
Нищо страшно няма.Гледай да не си яла и пила вода деня, в който ще ти я правят.Ако всичко е ок, след два часа те пускат да си ходиш.

# 573
Здравейте!
Имам изгорена раничка. Но имам малко наличие на видоизменени клетки на шийката. Които се видяха на колпоскопа. Според лекуващия лекар не са много и трябва просто да ги следя. Понеже изследванията за ЧПВ са отрицателни/ниско рискови, средно рискови и високорискови/.
Пуснах изследвания за хламидия, за двата вида уреаплазма съм положителна. Минах курс на лечение с антибиотик, предстои повторен тест.
Мислех, че видоизменените клетки са вследствие на ЧПВ, но тъй като е отрицателен теста съм малко объркана. Възможно ли е тези клетки да са причинени от уреаплазмата, или от самата раничка/когато я имаше, понеже вече е изгорена и я няма/?

# 574
Здравейте!
Имам изгорена раничка. Но имам малко наличие на видоизменени клетки на шийката. Които се видяха на колпоскопа. Според лекуващия лекар не са много и трябва просто да ги следя. Понеже изследванията за ЧПВ са отрицателни/ниско рискови, средно рискови и високорискови/.
Пуснах изследвания за хламидия, за двата вида уреаплазма съм положителна. Минах курс на лечение с антибиотик, предстои повторен тест.
Мислех, че видоизменените клетки са вследствие на ЧПВ, но тъй като е отрицателен теста съм малко объркана. Възможно ли е тези клетки да са причинени от уреаплазмата, или от самата раничка/когато я имаше, понеже вече е изгорена и я няма/?

Здравей, според мен е възможно да е от раничката или просто изменение без чпв. Мисля че не е задължително да се свързва веднага с вируса.

За хламидия - нищо не мога да кажа. Може и от това да е.
Стискам палци новите изследвания да са отрицателни. Simple Smile

# 575
  • София
Аз преди години имах уреаплазма и микоплазма и тогава лекарката ми каза, че от тях се получават "едни много характерни бели неща по шийката", сега вече ми е ясно че тези бели неща са участъци с левкоплакия, казаха ли ти какви точно изменения се виждат? Тогава ми ги изгориха със солкожин, иначе цитонамазката тогава ми беше дори 1-ва група. Напълно възможно е от инфекцията да има изменения.
Boadicea, успех  и всичко да минава леко и бързо  Hug

# 576
Благодаря, Soul4e Simple Smile

Светла, лекарката само каза, че измененията са много малки. На монитора и аз видях малко бяло петънце. Ще ходя при нея след седмица. Моята цитонамазка беше 2b.
Не ми се ще да се разрастват тези клетки :/

# 577
Boadicea, аз съм с LEEP. Наистина едно няма нищо е  Hug
П.П. Никакви бели частици не се изхвърлят, аз имах 24 часа тампонада и ми я махнаха преди изписването. Миризма също няма странна, има течение обаче, които преминава през всички цветове на дъгата  Crazy

# 578
Да кажа и аз, въпреки че бях по класическия метод.
Течения всякакви по цвят в първите 30-тина дни. Освен това и някакви миниатюрни частици които явно бяха от конците. Приличаха на досущ конченца малки отрязани. Много, много миниатюрни, но се виждаха по превръзката. Така че, нормално е да изтичат субстанции.

# 579
  • София
Благодаря на всички за информацията и подкрепата  Hug Hug bouquet
Nefertarri Това течение за което бях написала беше от  тампон, който ми сложиха след биопсията, който приличаше на стиропорена гъбичка, преди да ми го сложат, а излизаше под формата на желе няколко дни. Не знам дали е същото нещо като тампонадата, но май не е. Не ги разбирам много. 
С теченията с всички цветове на дъгата ме разби  #Crazy Joy

# 580
Момичета, които сте конизирани при Ганчева,  в Доверие ли беше конизацията?
Не е много по темата, но тъй като имам полип, който тя откри, се чудя да й се доверя ли на нея за премахване. Каза ми само 200 лв, а чета в другата тема за някакви баснословни суми за хистероскопия и не мога да разбера откъде идва разликата.
В Онкологията ми казаха да не съм си давала парите за хистероскопия, а да съм отидела при тях за кюртаж, но мен ми се иска да е хистероскопия.

# 581
Момичета, които сте конизирани при Ганчева,  в Доверие ли беше конизацията?
Не, аз бях в Сердика, но тя там работеше тогава - 2013 година.
Сега е в Доверие и там прави операциите.

# 582
Дъждец, как ти откриха полипа, на ехограф ли? При мен се разбра, че е полип чак след кюретажа  Confused

# 583
Здравейте нова съм тук -имам въпрос.Пия Линдинет 30 ако направя цитонамазка резултата реален ли ще бъде?Благодаря предварително bouquet bouquet

# 584
Да, аз съм пила Линдинет 20 и АГ каза, че хапчетата не влияят върху цитото.

Общи условия

Активация на акаунт