Отговори
# 690
Тоест когато има изменен участък, който се е видял с колпоскоп?

В моя случай - да!

# 691
  • София

В моя случай - да!

в моя случай бе същото

# 692
  • Бургас

Aз бях първо с 3А, след лечение се върнах към 2-ра група, но с колпоскоп продължи да се вижда изменен участък, лекарят ми каза, че може да минем и без биопсия, но аз настоях да съм сигурна за какво става дума. Биопсията показа, че няма ЦИН. Така миналия месец правих вапоризация, след няколко цикъла ще видим какви са резултатите от нея и като цяло. Но да, и при нормална цитонамазка, ако с колпоскопа се вижда участък с атипизъм си мисля, че е добре да се направи биопсия.

# 693
  • София
Мон, тогава защо праеи вапоризация? В Токуда ли? И на мен онзи ден ми правиха.

# 694
  • Бургас
Мон, тогава защо праеи вапоризация? В Токуда ли? И на мен онзи ден ми правиха.

Защото имаше малък и недълбок участък с левкоплакия.
Предполага се, че положителният 16 щам ми прави поразии.

# 695
  • София
И аз ще пусна типизация с първата цитонамазка.

# 696
Уфф, МЦ ми закъсня с 2 дни, дано свърши до 11-ти качествено  Mr. Green, че часа ми при Ганчева е записан преди една камара време  Rolling Eyes

# 697
Здравейте,  аз се подготвям за примката, слагам Полижинакс 2 седмици. Това ми предложи докторката, вместо биопсия пак, да направим leep. Идеята е напълно да се премахне този изменен участък и да се изследва. Каза, че някои жени не ползват упойка, ще видим какво ще се разберем за моя случай, не съм от най-смелите. Двете ми биопсии бяха без упойки, но все пак това си е доста по-сериозно рязане. Дано да мина само с това, да не се наложи реконизация. Сега казват, че е повърхностно изменение, но знае ли човек. Късмет, момичета и само добри резултати!

# 698
Е как примка без упойка, тая добре ли е??? Не се навивай на такова нещо. ooooh!

# 699
Не става без упойка, ще се сдухаш. По-добре с анестезия.

# 700
http://www.moreto.net/novini.php?n=315072
Това за момичетата от Варна.

# 701
Всички конизации били със задължителен избор на екип,дори и да не желаеш.Както и да е няма да разпитвам във другите болници как е ,но е много обидно да те изнудват.
Няма смисъл да разпитваш в другите болници. Звънни на НЗОК на националния им телефон и ги питай, изключително са отзивчиви и любезни. До колкото си спомням конизацията е безплатна, като се заплащат консумативите за лапароскопската техника .

# 702
  • София
Като чета какви завъртяни схеми се правят за заплащането на операциите много неприятно ми става. Ще дойде ли момента, в който плащайки здравни осигуровки, ще можем да отидем на лекар без да се чувстваме прецакани, не знам, но силно се надявам.
Аз си тръгнах от самото начало като частна пациентка, много ми е трудно покрай работата си да направя график за посещенията при лекар. В Щерев ме спечелиха с това, че работят до 8 часа, което перфектно ме устройва.
За сега съм изключително доволна. Плащам само изследванията, не са ме таксували за нито един преглед - въпреки, че съм ходила няколко пъти само на консултация, не знам дали е компромис от страна на лекарите или такава е практиката. Харесва ми, че никой не е седнал да ме натиска да ходя да плащам и като цяло това видимо не е най-важното нещо - даже няколко седмици забравях плащането на колпоскопия и нито веднъж не ми го напомниха "тактично". Няма да описвам всички причини да съм впечатлена от целия екип на болницата, но си намерих най-накрая моето място.
Цената на LЕЕP конизацията е 300лв и ще си бъде при моя лекар.

# 703
Като чета какви завъртяни схеми се правят за заплащането на операциите много неприятно ми става. Ще дойде ли момента, в който плащайки здравни осигуровки, ще можем да отидем на лекар без да се чувстваме прецакани, не знам, но силно се надявам.
Аз си тръгнах от самото начало като частна пациентка, много ми е трудно покрай работата си да направя график за посещенията при лекар. В Щерев ме спечелиха с това, че работят до 8 часа, което перфектно ме устройва.
За сега съм изключително доволна. Плащам само изследванията, не са ме таксували за нито един преглед - въпреки, че съм ходила няколко пъти само на консултация, не знам дали е компромис от страна на лекарите или такава е практиката. Харесва ми, че никой не е седнал да ме натиска да ходя да плащам и като цяло това видимо не е най-важното нещо - даже няколко седмици забравях плащането на колпоскопия и нито веднъж не ми го напомниха "тактично". Няма да описвам всички причини да съм впечатлена от целия екип на болницата, но си намерих най-накрая моето място.
Цената на LЕЕP конизацията е 300лв и ще си бъде при моя лекар.

Аз след месец ще раждам в Щерев и се радвам да прочета хубави отзиви за клиниката. По-спокойно ми е така!

Извинявайте, че е извън темата!

# 704
Запазих си час при д-р Димитров за 15.03 в 18:55ч. в Щерев. Обикновено добре ли вървят часовете, че миналата седмица с ММ бяхме при уролог и чакахме час и тридесет минути.. Мисълта ми е да се въоръжа ли с търпение или по-скоро се спазват часовете? Много силно се надявам всичко да е наред Sad Бая се притеснявам. 

Общи условия

Активация на акаунт