Отговори
# 705
  • София
Soul4e, имам доста познати раждали там и от всички отзивите са хубави. А дано да има повече такива постове, като твоя "извън темата"  Grinning Успех  Hug
Boadicea, кога ще правиш LEEP и разпита ли колко време пазене трябва след това? Питам, понеже беше споменала, че и на теб също ти предстои почивка в края на април. Аз сега си чакам резултатите, а после ще съм в цикъл  Sad и реално преди 21-22 март нищо не мога да направя, та ако трябва месец без потапяне във вода (а на въпросната почивка по няколко часа всеки ден ще съм във вода), ще съм на косъм да го спазя, но първо да излезе резултат от биопсията и тогава ще го мисля.

# 706
  • София
Soul4e успех, още малко ти остава!  Hug

ton4etyyy часовете обикновено се спазват, освен ако не е имало нещо извънредно. Само веднъж ми се наложи да чакам повече от 10-тина минути.
д-р Димитров е страхотен - спокоен и усмихнат, обяснява всичко и е изключително търпелив. На мен лично ми действа много успокоително. Изобщо не се притеснявай, дано всичко да е наред.  Praynig  Hug

svetla помня, че с теб гоним едни и същи срокове. Моя LEEP е в сряда. Аз тържествено съобщих на доктора, че ще ходя на море и нищо не може да ме спре - имам нужда от почивка след толкова нерви. И от тогава насам действаме доста енергично. Той каза, че пазенето ще е 1 месец, както беше и при биопсията. Раната е по-голяма, но самият метод помагал по-бързо да се запечата. Месец след процедурата ще ходя на преглед, и в края на Април когато заминавам всичко трябва да е наред.

# 707
  • София
Тончету, при Димитров не се чака повече от няколко минутки.
Аз имах час при него миналата седмица, после го отмених и записах нов в края на месеца.

# 708
Супер, а бе и на мен на снимката ми изглежда симпатичен, но просто си ме е шубе.. Искам бързо да се разрешават всички проблеми и вече да реализираме мечтата си за бебче, че да не се проточват до безкрай нещата.... Rolling Eyes

# 709
Преди 20 дена Почнах да лекувам ПАП 3А и сега съм бременна. Имали опасност мамии, кажете ми  много ми е претеснено

# 710
  • София
Аз изкарах успешна бременност с пап 3а, но се следих през нея. Желая ти лека бремвнност и дано нещата с шийката не се променят до раждането. Hug

# 711
С какво го лекуваш?
Няма проблем за бебето според мен, просто ще трябва да спреш лекарства някакви, ако приемаш. Най-добре ще ти каже лекаря. Simple Smile
Ако ще те успокои и аз съм бременна, с високорисков HPV и нискорисков HPV, които не можах да излекувам преди бременността си.

Не могат да ти пипат шийката по време на бременност обаче!!!

# 712
  • София
Може. Правиха ми две цитонамязки пи време на бременността. Прави се с друга четчица и без да се бърка в канала. Peace

# 713
  • София
Имаше една съфорумка, на която правиха конизация по време на бременността.
Явно всичко е възможно.

# 714
Не говорих за цитонамазки. На всички бременни правят цитонамазка и другите му изследвания. Имах предвид, че не може да и горят раничка или да и правят конизация, но змия ме е оборила Grinning Явно наистина вече всичко може!

# 715
Имаше една съфорумка, на която правиха конизация по време на бременността.
Явно всичко е възможно.

Хм, да. Учудвам се  Embarassed

# 716
Здравейте, дами и Честит ден на жената!!! Искам да попитам какви са мненията за проф. Корновски от Варна?  Hug

# 717
Записвам се да ви следя,.

# 718
  • София
Момичета, преди 30мин излязох от операционната,и май успях доста глупости да изговоря докато подейства напълно упойката. Моята leep конизация мина доста успешно, според доки.  Ма то хич не било страшно!  Най тежко до тук беше да не пия вода до 2 часа, чувствам се като стафида. Чакам да ме раздвижат след час два, ще ми дадат храна и вода и потеглям към къщи.

# 719
Ма то хич не било страшно! 
Добър ден  Crazy
Пожелавам ти чудесни резултати от хистологията  Hug

Общи условия

Активация на акаунт