Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 320
  • 741
  •   2
Отговори
# 600
  • София
При мен пълнолунието ще е в 9 дом почти на куспидата  Rolling Eyes квадратира венера и меркурий, широк съвпад юпитер и плутон   newsm78 нищо не ми говори таз ми ти работа  Rolling Eyes
Есме ама хич не съм напреднала само така звуча  Rolling Eyes
Ето картичка  Mr. Green

Като писахте за стационарен меркурий и ретро движението му в прогресиите, да ви кажа моя ретро Меркурий (Меркурий У5) в прогресивната карта се изправя на 2 октомври таз година и май добре се нареждат нещата по това време и като транзити - транзитен юпитер трингон АСЦ/Меркурий/Венера съвпад Марс, транзитна Венера съвпад Юпитер квадрат с натална Венера и Меркурий  Mr. Green мирише ми на авантюра любовна   newsm78
Аленка  Praynig стискам палци  Hug

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 22:28 от Lailah

# 601
  • в 1001-та нощ
В натала Скорпион ми е У3, Нат Плутон е там, на Трон.

При теб е на К3, в опозиция на нат.Юпитер и в секстил със Сатурн й Уран в 4 дом   Peace

# 602
В натала Скорпион ми е У3, Нат Плутон е там, на Трон.

При теб е на К3, в опозиция на нат.Юпитер и в секстил със Сатурн й Уран в 4 дом   Peace

Аленка, надявам се на добри новини относно имота, с този секстил Сатурн/Уран, но най-вече и за дравето на близките. Поне дано не е нещо сериозно.

М/у другото да си кажа, пак усещам много силно влиянието на ретроградните Планети.
Има страхотна изпепеляваща енергия в мен, избухвам като стой та гледай.  Sick

И аз ти пожелавам успех утре! Сигурна съм, че всичко ще е наред.  Hug

# 603
  • SF
Adriana11, усещането за напрежение ти идва от събитията.

Пълнолунието при мен се случи в 12-и дом в съвпад с натален Юпитер (точен съвпад) и с Венера, тъй като в натала Юпитер и Венера съвпадат. Освен това Пълнолунието прави тригон с наталната Луна. Има ли връзка с пари, уреждане на сметки, пътуване?

Имах и събитие вчера, свързано с пари, с тайни подмолни намерения. Не минаха номерата. Справих се. Но може би, за да взема едни пари, които си бях изработла с много труд и неспане, загубих едни "приятели". Кавичките са големи.

Скрит текст:
Пътувах по работа с един пишман бизнесмен, от тези, които изнасят конференции на тема бизнес и как да се реализираме като лидери, поднесени като локуми от помпозни изрази и мръсни обувки.
Когато дойде моментът за плащане, тези обувки особено добре му паснаха на циганския пазарлък. "В момента нямам, но едни хора като ми дадат едни пари, които ми дължат, ще имам и ще ти дам, но не всичките, а половината, защото ние не успяхме да си реализираме идеята и да я позиционираме във времето и пространството, така щото тя да се интерпретира и да функционира в една здравословна адаптираща се към действителността среда и вероятностите са такива, каквито са към момента, но генерализацята и интерпретацията на тези развития и случвания не са лесни и широко достъпни, за да можем да презентираме тези конференции като поредици от цялостния коуч програминг, така щото те биха могли да бъдат много релевантни на ситуационното композиране на процесите, които понякога настъпват, но понякога не настъпват и това са предпоставки те да не се генерират и позиционират във времето и пространството.... Не забравяй първия закон на бизнеса - всичко е въпрос на доверие!!! Аз съм спокоен. Нямаш причини ти да не си." (тук мазна, заучена усмивка и потупване по рамото)
Всичко това се казва много бавно, спокойно, с дълбок репетиран глас, едната ръка е в джоба, другата се размахва по бизнесменски и при следващ въпрос се отговаря по същия начин, като просто размества думите.  И не защото иска да ги размести, а защото е забравил къде ги е поставял в бръщолевенето.

# 604
И аз сега си погледнах Пълнолунето, на мен ми попада във 2-ри дом, съвпад с нат. Плутон и опозиция със Слънцето ми. Интересно, интересно  #Crazy

# 605
Есме, то на мен какво ли не ми влияе ...  ooooh!

Аз имам транзитен Плутон над нат Марс в 5Д, сега нали и 2те са ретроградни и така са се налазили, че буквално и най-малкото нещо може да ме подразни или ядоса.
Току-що се бях зачела и за транзитите на Нептун, ами супер противоречиви неща. Моят транзитен е 7Д, наталния е в 5 (У7). От това, което прочетох последно-разводи, разочарования, болести на бащата (недай си Боже)  ooooh! Да не говорим, че до някоя и друга година ще ми квадратира и нат Сатурн, не не че сега не са в мунданна квадратура де. Та, общо взето, понякога направо си мисля, че е по-добре да не чета.  Tired

# 606
  • София
По кой дом са бабата и дядото?

# 607
Седми - четвърти от четвърти. Оттук:
http://www.anesway.info/out/ank_temi.htm

# 608
А с това пълнолуние днес на АСЦ.,какво да очаквам и всъщност какво друго да гледам в картата.Принципно Луната в натала е част от стелиум в Рак (може би  Grinning ), но пък и дома,  в който е е интерсептиран така че... въобще не мога да разбера кои аспекти да гледам?

# 609

Тъй като се приема, че майката е по 4-ти дом, а бащата е по 10 дом, то от тук на база производните домове излиза следното: Едната баба (майката на майка ти) е по 7ми дом (4ти от 4ти дом), друга баба (майката на баща ти) е 1ви дом (4-ти от 10ти). И съответно за дядовците - бащата на майка ти е 1-ви дом (10-ти от 4-ти дом), а бащата на баща ти е в 7ми дом (10ти от 10ти дом). 

# 610
И аз да попитам за бабите и дядовците, че ми стана интересно.
На мен, за съжаление, и двамата ми дядовци починаха много рано-на по 65-6 години. Бях близка и с двамата и ми липсват много.
Майката на баща ми почина миналата година, с нея не бях близка изобщо.

Но майката на майка ми е свято нещо за мен, човекът, който обичам най-много на този свят, без да преувеличавам. Тя ме е отгледала и от нея съм научила всичко, най-добрия и мъдър човек, който познавам. Има здравословни проблеми от много време, а е млада Sad
Та ако тя де гледа по 7Д, на мен светилата ми са там.

Какви аспекти мога да погледна за смъртта на другите 3?  Tired

# 611
Трудни аспекти към управителите на тези домове и/или планетите в тях.

# 612
на мен пълнолунието ми е в 4 дом, в съвпад с луната (У1).

гледах, че и за приятелите сте си говорили и все казвате, че нямате много. аз пък имам много приятели, ама много и винаги се стремя да имам още повече. предполагам, че е свързано със слънцето ми в стрелец, което се намира и в 5 дом (може би по някакъв начин активира и 11). Меркурий и той ми е там, в съвпад с Уран. интересното е, че 11 дом ми е в телец и съвсем буквално имам много приятели телци - всичките са ми адски любими. елементарно е като тълкувание, но е факт, че е така.

# 613
Елч, то това май си е известно за Стрелците, че постоянно искат да са сред хора и ако има как всички да са им в обкъжението  Laughing

Ама аз съм ви признала - късметлиите на зодиака сте  Peace

Аз, за съжаление, нямам приятели, броят се на пръстите на едната ми ръка.
Интересното е, че като малка имах повече, но последните години имам доверие само на семейството ми.

Много често съм била набеждавана за неща, с които изобщо не съм имала нищо общо, а винаги съм се стремяла да помагам с каквото мога.

Иначе съм много общитетлна, бързо завързвам контакти и определено съм човек, на когото може да се разчита.

Моят 11Д е в Рак, няма Планети в него, У11 е в 7. Луната няма негативни аспекти, в тригон е с Плутон.

При мен пълнолунието е на К3, сега четох една статия за днешния ден, нещата при мен са 1:1 - излязоха на повърхността стари страхове и притеснения, които са доста ненужни и пречат и от които много искам и имам нужда да се освободя, но до този момент, няма окончателно решение (поне в моята глава).  Blush

Момичетам току-що бях ударена с мокър парцал ... един от т.нар. ми приятели, човекът, който ми беше доста близък, ми наговори някакви ужасни неща, даже не можах да се опомня  Shocked Shocked Shocked
Какво става ... е, това определено не го предвидих, с този човек май тотално ни се прецакаха отношенията ...
какво ви казах аз- все ме набеждават за неща, за които и идея си нямам.

Какво да гледам в хороскопа за това нещо, че определено вече искам да видя от къде идват тези неща?  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 01:26 от Adriana11

# 614
  • София
Седми - четвърти от четвърти. Оттук:
http://www.anesway.info/out/ank_temi.htm
Има ли начин линка да се сложи на 1 стр.?

Общи условия

Активация на акаунт