Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 5 тема

• 48 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • в 1001-та нощ
От астероидите само Хирон разглеждам  Peace

По коментираната карта бих обърнала внимание на движението на прогр. Меркурий и аспектите, които прави с другите планети от фигурата и Плутон. Те по прогресия почти не мърдат, за разлика от него. Липсват изходните данни, за да се види на къде се движи Меркурий и в каква фаза се.

# 706
Вече споменах Simple Smile да се види прогресивен Меркурий как се е придвижил  Peace
Хубаво е да има данни, за да може по-точно да се разгледа картата  Peace

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 09:57 от Full_Moon

# 707
  • SF
Може ли  да ми кажете какво мислите за тази карта - професия и място на живеене?
Ако виждате нещо друго, интересно за споделяне, също може да го кажете. Жена, родена на 11.1.1995 в 16:05 в София.

# 708
http://prikachi.com/images.php?images/595/8792595T.jpg Това е прогресивната карта.
Според Астрото,Мерка е в съвпад със Слънце и Луна, секстили с Марс и Юпитер и тригон със Сатурн. Не съм запозната с прогресиите и не знам как да ги тълкувам.
Благодаря на всички включили се в запитването ми!
Green благодаря ти за тълкуването, с изумителна точност описваш въпросния човек, беше ми много интересно и полезно. Бих добавила и склонност към затваряне, защото вместо да се обяснява просто млъква и се затваря в себе си и който разбрал разбрал. Много трудно детство, липса на гъвкавост и никакви компромиси,винаги другите се нагаждат.Просто на 100% си права, благодаря ти много! bouquet

# 709
транзити е това, не са прогресии

# 710
Вътрешният кръг е progressed chart.
Външният кръг са транзити, забравих да ги махна.

# 711
Мацки, имам въпрос - какво да гледам за самолетна катастрофа (в транзити)? Меркурий, Уран, Марс? 3 дом?
Опозиция Плутон-Уран или Нептун-Марс може ли да говори за такава?

питам за себе си, много съм се филмирала Sad

# 712
няма много да ти помогна, но в един от форумите за астрология бях чела тема, в която изследваха внезапната смърт при катастрофи, атентати и убийства от психопатите в училищата в Америка
разглеждаха картите на жертвите и на  спасилите се - изпуснали самолета и тн показваше Юпитер на (или близо до) куспида на ъглов дом

а общо - освен 3ти за пътуването, 8ми дом е начина по който ще умреш, 4ти - мястото

# 713
Ох, върти ми се нещо, че Меркурий отговаря за въздушния транспорт, а на мен У8 ми е в съвпад с Меркурий и в момента на пътуването ми Марс ще е отгоре Sad
Сатурн пък ми е върху Слънцето...
вчера 5-годишната ми дъщеря ми каза да си взема парашут за всеки случай, ако ми паднел самолета...
чудя се дали да ровя изобщо Sad

# 714
  • София
Причетох какво ми пише за асцендента тук, много вярно!
Иска ми се нещо по-подробно, и не само за асцендента, а и за планетите. Откъде се информирате?
 Искам да добия представа за даден човек още в началото (жена) на комуникацията.
http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php

# 715
  • в 1001-та нощ
Ох, върти ми се нещо, че Меркурий отговаря за въздушния транспорт, а на мен У8 ми е в съвпад с Меркурий и в момента на пътуването ми Марс ще е отгоре Sad
Сатурн пък ми е върху Слънцето...
вчера 5-годишната ми дъщеря ми каза да си взема парашут за всеки случай, ако ми паднел самолета...
чудя се дали да ровя изобщо Sad

Има едни, мисля арабски точки бяха - има за пътуване по въздух, за пътуване по вода ...

Аз имам една катастрофа - тежък челен удар, с много висока скорост, бях зад шофьора. Истинско чудо е, че оцелях само с леки натъртвания - тогава нямаше колани на задните седалки, приятелят ми с ръка е спрял удара на тялото ми в предната седалка, аз спях ... Та - тогава тр. Марс е точно на точката ми на пътуване по земя, намира се на К8. В ЗЕТ ги има точките.

# 716
Здравейте,аз още се мъча с транзитите. Интересува ме какви събития може да се очакват от транзитен уран в съвпад с натална венера,когато наталната венера по принцип е в тригон с нат.Уран?

# 717
  • в 1001-та нощ
Днес Меркурий изгаря, а Юпитер тръгва директен  Peace

# 718
  • SF
Какво значи да изгаря една планета?
 И може ли да ви попитам отново за картата, която пуснах - професия и местоживеене? 10-и дом е без планети, К10 е в Риби.

Скрит текст:

# 719
  • София
Кои градуси са критични?
Първите,последните или и първите и последните?
И защо?

Общи условия

Активация на акаунт