Искам да кажа ... (68)

• 61 772
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Пак ли дъвчете Сандо? Всеки да дава колкото може и иска. Това не е критерий за нищо. Аз съм казвала и друг път, че обичам да пазарувам на намаления и успявам да намеря качествени обувки за детето на цена под 100 лв. Вярно, той е малък, като порасне, ще видим.
На мен вече ужасно ми се спи, Варицелчо кипи от енергия и денем и нощем. Тази нощ път той спа, аз не можах и станах да чета. Много се радвам, че така лесно мина пустата варицела, дето толкова ѝ се плашех. Не вдигна нито веднъж температура, беше си енергичен през цялото време. Ако бях купила още първия ден гел за пъпките, щеше да се размине и с малкото сърбеж, но реагирах бързо, така че наистина малко бяха и сърбежите.
Сега чакам с нетърпение уикенда, за да си почина малко.

# 106
  • София
... За да получи, трябва да даде....
Какво значи това? Изкарай, тати, шестица, пък аз ще ти купя скъпи ботуши?  Tired
Чудно и много възпитателно, ако е това.

Добро утро! Гледам отчитали сте се кой по колко чифта и за какви суми. Ще пропусна, да не срамя децата си Wink
Чакам да стане 10 и отивам да пазарувам порадъци за рожденните дни на съучениците. Край няма направо.  ooooh! Трябва да въведа някакъв лимит на рождените дни на които има право всеки да ходи. Ще го помисля как да стане точно, защото тва подаръците са баси перото Thinking

# 107
  • някъде ... тук ...
Онна, вярно си е това за рождените дни ooooh! Особено като са трима твоите Simple Smile
Аз трябва да купувам подарък за съученичка на дребния. Снощи ми връчи поканата Simple Smile

И аз ще пропусна темата с обувките, но като цяло съм съгласна с Янтра.

# 108
Сандо наистина си много смешен, не ми се отделя време да коментирам дори.  Просто се радвам, че не съм ти дъщеря, това само ще кажа. Wink
Днес слънчице се очертава , гледам през прозорците ясничко, чудя се какво да го правя този петъчен предиобед. newsm78

# 109
Подарък за РД на съученик - 10 лв! Това е. Има си неписан лимит за стойността на подаръка. Или въпросните 10 лв в плик Crazy Много ми харесва този "закон"  Laughing ходи на всички на които поканен.

# 110
В Комсед има 30% намаление, ако ви трябват играчки или нещо от там. До 10- ти януари  е, с карта getti.

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 08:47 от Ша

# 111
Добро утро и за много години, на патерица! От 1 съм болна, но днес вече сдадох фронта и ще ви изчета.

# 112
  • София
Какво купуваш за до 10 лв., Кристин? Количка Мачбокс евентуално. Дори и книгите рядко са до тази сума. Ако ходенето на рд ми струваше 10 лв нямаше да го правя на въпрос, но аз рядко успявам да сляза под 30. Гледам и останалите какво подаряват, в диапазона 25-50 се движат сякаш.

Мерси, Ша! Тъкмо поръчката за единя подарък е Лего.

# 113
  • някъде ... тук ...
Това с тавана от 10 лв е и мое правило, ама вече не успявам да се вместя. Отива към 15-20 вече.

# 114
И аз дебна намаления за за куря

# 115
Какво купуваш за до 10 лв., Кристин? Количка Мачбокс евентуално. Дори и книгите рядко са до тази сума. Ако ходенето на рд ми струваше 10 лв нямаше да го правя на въпрос, но аз рядко успявам да сляза под 30. Гледам и останалите какво подаряват, в диапазона 25-50 се движат сякаш.

Мерси, Ша! Тъкмо поръчката за единя подарък е Лего.

Купувам разни малки пъзели, книжки, игри някакви елементарни (не се сърди човече...). Тук на подаръка не се отделя такова внимание. Проформа почти. И децата не се впечатляват. Важно е да е весело и да има много деца Peace
Родителите никога не присъстват. Завеждам и след 2 часа прибирам.

# 116
  • София
Добро утро!

Кристин, какъв приличен подарък може да се купи за 10 лв? Аз както да въртя и суча, под 25-30 лв за подаръци не падам. Не че не ми се иска да ударя кьоравото с по-малко пари, но не намирам абсолютно нищо читаво. А да отбивам номера, не е в моя стил. За деца на приятели сумата отива към 50 лв, че и отгоре. Същото е и от тяхна страна към Кати.

Още някой ще отбележи ли, че сме дъвкали Сандо?  Laughing Въпреки че май наистина е най-добре да го пропускаме, вместо да се занимаваме с неговите... да ги нарека по-меко странни изказвания.

П.П. Кристин, видях, че си отговорила.  Peace

# 117
И аз дебна намаления за за куря
newsm78 Grinning

# 118
Има много сайтове за книги с прилични намаления. За РД на дете в училищна възраст е идеален подарък. Намирала съм енциклопедии, струващи 30 лв. за 15.

# 119
  • София
Книгите са ми лесни, защото ги купувам с до 30 % отстъпка. С книгата обаче винаги подарявам и още нещо. И пак стигам 30-те лв. Не се оплаквам. Радвам се, когато ходим по РД.

Общи условия

Активация на акаунт