90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 273
  • 784
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Ааааа точно през останалото време те да задоволяват сладките нужди Mr. Green
много се чудя накъде отиваме с тия грабежи и убийства всеки ден като слушам новините, все си мисля , че трябва да се оправим ... но това е друга тема, отивам при моя младеж да компенсирам виното  Joy
Лека , че ще ни заключат темата  Hug

# 781
ДЕСИ  Hug тук съм, ама като си говорите за мъже.... Но ако искате компетентно мнение - месото си е за белтъчен ден, през другите дни само ще си ги гледате  hahaha

Курдов, както винаги безпощадно точен  Joy hahaha Joy

# 782
  • Targovishte
Вълничке  Hug Hug Hug

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 783
  • Калифорния, САЩ
Изгарящата, дотук махнах едно килце, искам поне още трички. Този режим ми е страшно приятен, храня се разнообразно и пълноценно, а и семейството ми с мен, планирам предварително менюто и ми е добре.  Laughing
Савина, позравления за отказването на цигарите, стискай зъби и скоро ще се похвалиш с една година „непушачество”. Crazy
Ирманова – забравих, дечко е неустоим, представям си на живо колко е чаровен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моето меню днес е:
З: кафе (забравих си банана вкъщи, а се прибрахме с малкият от училището му в 1.30 чак)
О: пълнозърнеста паста със сос „Маринара”
В: пълнозърнеста паста с ленено семе, мед и тахан; РЧШ

Аничка, прегръщам те силно  Hug Hug Hug, дано твоята най-добра приятелка се оправи скоро (моята за съжаление е в подписа ми).
Деска, мерси, лека и спокойна нощ на всички ви! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 784
НОВА ТЕМА
Ама не можах по добре

Общи условия

Активация на акаунт