iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 71-та тема

• 58 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора

Опитай да чупиш табл.
Mелатонинът гарантира заспиване, но не гарантира, че няма да се будиш през нощта - може да го комбинираш с:
Л-Теанин – ако се будиш през нощта и съня е неспокоен
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-Theanine-100-mg-90-Vcaps/853
5 HTP  - за нервно безпокойство, неспокоен сън  
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-5-HTP-50-mg-60-Veggie-Caps/24291
Тези три неща в комбинация, действат много добре на съня
Започва се с ниска доза и с намаляваща доза се спира.

Благодаря за отговора,ще се придържам към твоите съвети,при мен не е проблема заспиването а повече че се будя през ноща през един час,в следваща поръчка ще си поръчам и Л-Теанин,за да ги комбинирам  bouquet

# 271
  • Пловдив
Нещо ви загубих... Peace

Моята пратка я намериха  Laughing след като в пощата някой,някъде я беше сврял.Та сега си имам Омеги,шампоан и четки за грим  Flutter Само трябва да се науча да се гримирам...и да си купя материали за това Wink

п.п. Този шампоан поръчах...http://eu.iherb.com/Giovanni-Golden-Wheat-Deep-Cleanse-Shampoo-8 … fl-oz-250-ml/6421
Как се ползваше?Май само 2-3 пъти седмично  Thinking

# 272
  • Пловдив
Това е намалено на 1,8$ http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Probiotic-Lite-Raspberry-Le … -88-oz-25-g/65702. Като го сложа в кошницата обаче става 3 долара. Единственият друг продукт в нея е на пробиотик, който не е trial или с някакъв специален дискаунт. Какъв може да е проблема? Никога преди не съм го виждала, нито съм го купувала.

# 273
  • have faith and be patient ..
mystic woman , ммм и аз си го поръчах за пореден път Simple Smile фенка съм му .. ползва се по-скоро 1-2 пъти макс на седмица  Peace

# 274
  • Пловдив
mystic woman , ммм и аз си го поръчах за пореден път Simple Smile фенка съм му .. ползва се по-скоро 1-2 пъти макс на седмица  Peace
bouquet
Скрит текст:
а в другите дни с какъв се миеш?

# 275
  • Стара Загора
И моята поръчка от началото на декември пристигна  Grinning явно всички в този период имаха забавяне.
Искам да попитам denis или който е давал   bouquetот тези витамини http://www.iherb.com/Natural-Vitality-Kids-Natural-Calm-Multi-Fr … l-oz-887-ml/22855.Какъв период да ги давам и каква почивка да правим?

# 276
А как избирате дозировката (30mg, 50mg, 100mg) на Q10?
В зависимост от възрастта ли?

Код за първа поръчка ZQK594

# 277
  • have faith and be patient ..
bouquet
Скрит текст:
а в другите дни с какъв се миеш?

Ами различно , тези с биотина на Мадре и на Авалон , имам и бебешки та и с тях редувам , на Aubrey  и на Acure също  .. общо взето 2-3 пъти с единия , два три пъти с другия и така , гледам да са за нормални коси всичките , но понеже от тези с маслата много бързо ми се омазнява косата и за това си ползвам и този за дълбокото почистване

п.п. Епикора за възрастни как се приемаше ?

# 278
  • Пловдив
Момичета, има ли в сайта натурални масла - арган, шипка, ший, гроздово? В ампули или малки разфасовки по 5-10 мл?

# 279
  • на земята
denis.мерсии много,ако не намеря тук ще го купя и педи ни го препоръча това второто,На 3 години сме ние.Благодаря ти много bouquet

# 280
може ли препоръки как да приемаме EpiCor?
има ли взаимодействия с други добавки - Ехинацея, Цинк, Омега 3?

Благодаря

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 281
  • София
И аз моля за препоръки за Епикор. Малко се презапасих с него и се надявам да е ефективен  Simple Smile

# 282
  • София
И моята поръчка от началото на декември пристигна  Grinning явно всички в този период имаха забавяне.
Искам да попитам denis или който е давал   bouquetот тези витамини http://www.iherb.com/Natural-Vitality-Kids-Natural-Calm-Multi-Fr … l-oz-887-ml/22855.Какъв период да ги давам и каква почивка да правим?
Добре е да правиш поне 15-20 почивка. Опасността, от по-продължителен прием на МВ, идва от вит.А, но в случая, той е форма бета-каротин, който не се натрупва
Тези МВ са много хубави  Peace

Да, дозата / профилактичната/ зависи от възрастта.
ПДД са до 100-150мг, като при различни здравословни проблеми, се назначават по-високи дози.  
Напр. ПДД , до 30 год. около 30 мг е достатъчна, до 40 г. - около 50мг и  до 60 г. около 100мг
Ето една графика за ориентир - как намалява кол-вото на coQ10 с възрастта

EpiCor е добре да се приема при първи симптоми / на настинка, грип и  т.н./, до пълно оздравяване - не трябва да се пренебрегва факта, че много бързо повишава NK клетките и не е много желателно да се приема постоянно / без причина/
Дозата за възрастни е 500мг/дн
Може да се приема с други имуностимуланти

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 15:44 от denis.

# 283
  • София
Денис, мисля че за Q10 беше обяснявала, че се усвоява на половина или бъркам? Ако е така това какво означава- посочените от теб Пдд трябва да се удвоят и така да се получи каква разфасовка да взема? Точно преди няколко дни помолих да ми препоръчате Q10 и тук съфорумка ми препоръча Убиквинол. Точно се наканих да поръчам като попрочетох и излезе това намаление10%. Та сега съм в чуденка има ли смисъл да поръчвам някой от намалените/ не виждам убиквинол/. newsm78

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 16:20 от DesiKom

# 284
И моята поръчка от началото на декември пристигна  Grinning явно всички в този период имаха забавяне.
Искам да попитам denis или който е давал   bouquetот тези витамини http://www.iherb.com/Natural-Vitality-Kids-Natural-Calm-Multi-Fr … l-oz-887-ml/22855.Какъв период да ги давам и каква почивка да правим?
Добре е да правиш поне 15-20 почивка. Опасността, от по-продължителен прием на МВ, идва от вит.А, но в случая, той е форма бета-каротин, който не се натрупва
Тези МВ са много хубави  Peace

Да, дозата / профилактичната/ зависи от възрастта.
ПДД са до 100-150мг, като при различни здравословни проблеми, се назначават по-високи дози.  
Напр. ПДД , до 30 год. около 30 мг е достатъчна, до 40 г. - около 50мг и  до 60 г. около 100мг
Ето една графика за ориентир - как намалява кол-вото на coQ10 с възрастта

EpiCor е добре да се приема при първи симптоми / на настинка, грип и  т.н./, до пълно оздравяване - не трябва да се пренебрегва факта, че много бързо повишава NK клетките и не е много желателно да се приема постоянно / без причина/
Дозата за възрастни е 500мг/дн
Може да се приема с други имуностимуланти

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

Блгодаря Denis bouquet
А колко време без почивка може да се пие Q10?

Общи условия

Активация на акаунт