Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 236 886
  • 753
  •   2
Отговори
# 450
А как мислиш, че дезодорант ще спре потенето?
Той няма такава функция.
За обезмирисяване на потта, може, но за спиране? newsm78

Някои намаляват потенето ( тези, които са с повече алуминий в състава) , но когато е в рамките на нормалното. Даже има един ( днес четох за него, забравих му името) , който се купува от аптека и е точно за тази цел. Дотолкова е наблъскан с алуминий, че след като се използва няколко дни последователно, след това може да се нанася 1-2 пъти в месеца. Не искам обаче да прибягвам до толкова сериозна химия и да си докарам други проблеми.
Скрит текст:
За алуминия съм чела че може да повиши риска от рак на гърдата и то значително.

# 451
  • Добрич

Парабените, които се съдържат в доста от сухите дезодоранти също "стимулират" рака.

# 452
  • София
И при мен се засили потенето. Използвам део-кристал преди дезодоранта. Не намалява потенето, но поне няма миризма на изпотено.
Надявам се когато топлите вълни преминат и потенето да се върне в нормалните си граници.
Ако има някой с опит - нека сподели, преминава ли или все ще е така?

# 453
  • На брега на реката
Препарата, който се купува от аптеката се казва Одорекс. Пръска се 3 вечери подред и след това след 9 дни, но вече само еднократно. Има доста голям ефект, спира изцяло потенето, но за съжаление само под мишниците, а на мен ми се поти цялото тяло. Понякога по гърба ми се стича като порой, главата ми е мокра. Умирам от срам лятото, само аз от всички колеги се потя от сутринта. Всичките ми дрехи, барабар с бельото са мокри. Ужасно се чувствам. Дано само приключи по-скоро този период.

# 454
Препарата, който се купува от аптеката се казва Одорекс. Пръска се 3 вечери подред и след това след 9 дни, но вече само еднократно. Има доста голям ефект, спира изцяло потенето, но за съжаление само под мишниците, а на мен ми се поти цялото тяло. Понякога по гърба ми се стича като порой, главата ми е мокра. Умирам от срам лятото, само аз от всички колеги се потя от сутринта. Всичките ми дрехи, барабар с бельото са мокри. Ужасно се чувствам. Дано само приключи по-скоро този период.
Aз съм същата картинка. Дори и за половин час да изляза- връщам се мокра от глава до пети и всичко заминава в пералнята.

# 455
  • София
В сезона на ръкавите ползвайте подложки за изпотяване. Залепват се от вътрешната част на ръкавите и попиват потта. Не е добре да се блокира потенето. Освен детоксикираща функция има и охлаждаща функция. При вълните от топлината избива пот за де не прегрре организмът.  Аз се подсушавам с кърпичка ако се усетя мокра, а за миризмата -също с кристален дезодорант се боря.

# 456
  • Другата България
От къде ги купуваш тези подложки за изпотяване?

# 457
  • София
В аптеката
Скрит текст:
Ремедиум

https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0 … mM8otxqUgRQq-M%3A

От 3-4 год мъжът ми ползва редовно. Трябва да ходи с ризи с дълъг ръкав целогодишно и така му облекчих  положението.

# 458
  • Другата България
Да, аз видях, че и във Фрамар ги има, но се чудех дали в обикновените вериги от сорта на Санита и Марешки ги има, да не се купуват онлайн.....

# 459
  • София
Само в аптека ги купувам. Еднократно хванах промоция в Кауфланд, но май сега ги нямат.

# 460
  • Другата България
Благодаря ти. Hug

# 461
За пръв път чувам, че има такива подложки, изглеждат практични, ще обиколя тукашните аптеки и Кауфланд.

Neba, благодаря  bouquet

П.п - сега прочетох във фрамар за тях, не ми е ясно как се ползват - еднократно ли, или се залепват за дрехата до изпиране  newsm78

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 16:58 от y_em

# 462
  • Другата България
Според мен е еднократно.

# 463
  • София
Да, еднократни са. Да ги оприлича на тънки ежедневни демски превръзки прегънати на две с две клила.На гърба са лекави и се залепват върху ръкава от вътрешната му страна. На някои материи се отлепват по-лесно от други. Ако залепнат здраво и започват са се късат при сваляне, ги намокрям с вода и тогава се свалят лесно. Просто зависи от плата на дрехата.

# 464
На 40г. съм без цикъл имам горещи вълни, но от скоро почнах 90 дневната диета и с нея ми се понамалиха вълните затова мажа прогестогела по рядко. Но имам нов проблем за който искам да питам. Вие как се справяте с вагиналната сухота. Не отделям никакъв секрет и външната част на влагалището и срамните ми устни са ужасно чувствителни имам сърбеж при допир сухота и не знам с какво да се мажа външно. Някой да се е сблъсквал с такива проблеми. Секса също е рядкост поради този проблем със сухотата. Моля ви помагайте.

Общи условия

Активация на акаунт