Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 810
  • 753
  •   3
Отговори
# 180
Съмнявам се лекар да ти препоръча ямс, ще ми е интересно да споделиш.

# 181
  • София
Съмнявам се лекар да ти препоръча ямс, ще ми е интересно да споделиш.
Е, нямах предвид да искам разрешение, ще попитам за мнението й, което не значи задължително да я послушам. Разбира се, че ще споделя, засега поне вълните ми изчезнаха.

Докато ти идва - ооох, боли ме, с ПМС съм, гадно ми е, баш на морето ли намери да дойде
Като спре - ооох, защо спря, ама аз още съм млада Simple Smile
Няма угодия

# 182
Можеш и трансдермално да пробваш с прогестеронови кремове. Казват, че се усвоява по добре.

# 183
Колко струва от Ай хърб ямса?
Аз си го купих от една аптека за 16,45лв.

# 184
  • София
Колко струва от Ай хърб ямса?
Аз си го купих от една аптека за 16,45лв.

Този съм сложила в кошницата, май по препоръка от тукашната тема или пък е най-евтин Simple Smile , вече не помня. Още не съм поръчала

http://eu.iherb.com/Nature-s-Way-Wild-Yam-Root-425-mg-100-Capsules/11652

# 185
Моят е същия модел.Simple Smile
Доста  по- евтино излиза.

# 186
Здравейте, и аз пих Див ямс или сладък картоф както го наричат още поне 6 месеца и нищо, сега не пия нищо за вълните и изпотяването, карам така, живея си живота без да обръщам внимание , вече трета година се мъча , идва  ми МЦ два пъти в годината и вълните са постоянни, за това че не мога да спя пия мента глог и валериан на хапчета и добре ми действат - понякога спя, примирила съм се , не е лесно но това е положението, предполагам че ще премине с времето - не знам кога. Категорично отказвам да пия каквото и да е , пила съм почти всички предлагани билкови препарати и нищо не ми помага, мисля че няма такъв препарат който да спре симптомите на менопауза , само си давате парите, според мен всичко е реклама.

# 187
biba, по вероятно е вълните да изчезнат след прием на изофлавони. Сиреч червена детелина, черен кохош, сребърна свещичка и т.н

# 188
  • София
Можеш и трансдермално да пробваш с прогестеронови кремове. Казват, че се усвоява по добре.
Кой го казва? Има голямо значение.
Каква е логиката през кожата да се усвояват по-добре, отколкото през стомашната лигавица?
Не се заяждам, задавам въпрос.

# 189
   Някой ползвал ли е глобули Овестин? Имат много противопоказания, а гинеколожката ми ги предписа?

# 190
Кой го казва? Има голямо значение.
Каква е логиката през кожата да се усвояват по-добре, отколкото през стомашната лигавица?
Не се заяждам, задавам въпрос.

Д-р Джон Ли. Но това сме го обсъждали вече. Върни се на по старите теми, ако искаш. А ако не ти се търси, просто виж книгата му " Какво вашият доктор не ви е казал за пременопаузата"

# 191
  • София

Д-р Джон Ли. Но това сме го обсъждали вече. Върни се на по старите теми, ако искаш. А ако не ти се търси, просто виж книгата му " Какво вашият доктор не ви е казал за пременопаузата"
ОК, благодаря. Ще потърся, още съм нова в тази област Simple Smile. Мислех, че Аквасорс го твърдят, тъй като първо попаднах на техния крем.

# 192
Мисля, че повечето потребителки, които използват прогестеронови кремове ги поръчват от iherb.

# 193

Признавам си, не съм чела назад темата, но си поръчах книжката. Дано ми е полезна. bouquet

В момента пия дуфастон, Фимейл Актив комплекс, 19-сти ден от МЦ и доста са ми болезнени гърдите, та от вчера почнах и Прим ойл. Вълни нямам и други оплаквания също.
Иначе от няколко дни откакто свърших Менопейса и започнах Фимейл Актив Комплекс сироп съня ми е като на 20 годишна, може и да е съвпадение просто.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 19:02 от ♥♥ Fiesta

# 194
biba, по вероятно е вълните да изчезнат след прием на изофлавони. Сиреч червена детелина, черен кохош, сребърна свещичка и т.н
дааа , случвало се е вълните да изчезват от самосебеси или по точно, когато яйчниците ми се "събудят" и тогава се чувствам супер без никакви лекове и билки и смятам че е по добре да не пия нищо, незнам дали съм права Rolling Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт