Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 663
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
И аз напълнях доста, защото все съм гладна и се чувствам като балон. Пия витамини, но нямам воля за фитнес Cry

# 211
 bouquetЗдравейте момичета.Бях писала преди доста време за моите проблеми и затова ,че след 7 годишна пълна липса на цикъл ми дойде изневиделица...та сега си продължава много редовно,всеки месец..сякъш нищо не е било.Не съм вземала никакви медикаменти и не съм си правила никакви изследвания.Може да е било или поликистоза,стрес,хормони...но сега всичко е 6 без малко Simple Smile..е все пак наближавам 48 г Simple SmileЗа пореден път се убеждавам в силата на тялото само да се самоизлекува стига да не му се пречи със химия.Разбира се има и доста болежки които без лекарства не стават. bouquetпс..редовен цикъл имам вече от почти година...

# 212
  • на острова на мечтите
Glamur ,благодаря ти за ценните съвети.  Аз пия комплекс от витамини В,защото съм веган от около 4 години. И то само от два месеца.
 pigito68,моят  съвет е един контролен преглед при гинеколог. Вярно е , че нашето тяло е много интелигентно, но на тази възраст малко предпазливост не вреди Peace

# 213
  • София
Аз пих Л-карнитин, обаче получих едно сърцебиене, едно чудо. И като не тренирах - ефект никакъв, дори май си разбъзиках ЩЖ, но аз май там си имам някакъв проблем.
Една потребителка от темата за Айхърб ми писа, че това било от хрома и таурина, трябвало да е без тях.

# 214
Cuckoo, не е било от хрома и таурина, а точно от Л-карнитина. Той ускорява метаболизма, при което при натоварване изгарят мазнините. И ако метаболизмът и без това ти е ускорен от хиперфункция, при което неизбежно имаш някаква аритмия, вече става опасно. Аз точно от айхерб си взех л-карнитин, действаше ми, тренирах, поотслабнах, но чак ме заболяваше ЩЖ и го спрях.

# 215
  • на острова на мечтите
Фридрих,  аз точно това четох в нета за страничните ефекти от л-каритинът. Не съм много убедена в употребата на продукта  newsm78

# 216
Взимала съм л-каритинът + трениране. Нямам точна формулировка защо, но съм против. Първо не съм отслабнала повече, защото ти гориш, но си огладняваш здраво и като си хапнеш, то ефект пак няма, а според мен те разбъзиква. Почнах много да се потя си спомням и явно губиш неестествено много елементи с потта, които няма набавяне след това.
В смисъл, ако си си здрав, тренирай си, това е достатъчно.

# 217
Аз съм вземала Л карнитин, без спорт, напълнях от него. Twisted Evil
А преди това съм пила едни комбинирани аминокиселини, имах страхотен ефект. Но вече ги няма на пазара.

# 218
  • Пловдив
като стана въпрос за аминокиселини
http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/578

мен тези пролет ме спасяват от пролетната умора  Peace

# 219
като стана въпрос за аминокиселини
http://www.afya-pharmacy.bg/productbg/578

мен тези пролет ме спасяват от пролетната умора  Peace

тази са буквално като бомба  Grinning

# 220
  • на острова на мечтите
Фри, извини ме за обръщението  Embarassed Таблета ми си ги наглася както му дойде и ако не се усетя пускам във форума разни безобразни  bouquet
Ами за л-каритина има много за и против  в нета. Ще я карам по класическият начин без добавки.
Напоследък имам проблеми с много суха кожа Любен е и сърбежи Whistling Дали е възможно да е от настъпването на пролетта,  или е от менопаузата  newsm78

# 221
Фридрих ми харесва  Laughing ще взема да се прекръстя Simple Smile)
От менопаузата са ни само вълните, всичко друго си има други причини. Все пак и ние жените в менопауза сме хора, нали  Mr. Green
Сърбежите е много вероятно да са ти от някаква ракция. Само на 1 място ли са или по цялото тяло? Аз от един крем си бях докарала такава реакция - кожата на лицето внезапно брутално изсъхна и излезнаха големи гадни плюски, спасих се с някакъв крем на Биодерма за атопична кожа, подейства моментално.
Възможно е и от нещо друго да си получила алергична реакция. Аз 50години си мислех, че не съм алергична към нищо и се подхилквах като ме предупреждаваха да внимавам с някакви измислени пакетчета къна, че са с химикали. Точно тогава такава брутална алергия ме нападна, че лекарите мислеха че е бронхопневмония и дори изпих 50-60лв под формата на лекарства. Докато не ми направиха някакви кръвни изследвания, които показаха, че имам алергична реакция, взех антиалергични лекарства и се оправих веднага...

# 222
И на мен ми хареса Фридрих Wink

Hug

# 223
  • София
Напоследък имам проблеми с много суха кожа Любен е и сърбежи Whistling Дали е възможно да е от настъпването на пролетта,  или е от менопаузата  newsm78

От диетата ти е.

# 224
  • София
Висока кр захар също предизвиква сърбежи.

Общи условия

Активация на акаунт